Στο σπίτι του Γρηγόρη Γκουντάρα & της Νάταλι Κάκκαβα στο Λαγονήσι είναι όλα γκουντ

Στο σπίτι του Γρηγόρη Γκουντάρα & της Νάταλι Κάκκαβα στο Λαγονήσι είναι όλα γκουντ

Μπορεί η εκπομπή τους να τελείωσε αλλά ο τίτλος παραμένει στο χώρο που στεγάζεται η ευτυχία τους.

O Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz. Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και έχει αποκτήσει 2 γιους, με τους οποίους κατοικεί τα τελευταία χρόνια στο Λαγονήσι.

Οι γνωστοί παρουσιαστές βρίσκονται πάντας ο ένας στο πλευρό του άλλου και στηρίζουν κάθε επαγγελματικό βήμα του συντρόφου τους. Την περσινή τηλεοπτική σεζόν τους είδαμε για πρώτη φορά ως ζευγάρι στην TV, αφού βρέθηκαν στο τιμόνι της παρουσίασης του «Όλα γκουντ». Φέτος ο Γρηγόρης Γκουντάρας βρίσκεται στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου και της ανανεωμένης εκπομπής «Super Katerina».

https://www.instagram.com/p/CX3_htDM3UM

H Νάταλι Κάκκαβα στο Queen.gr: «Δεν μου αρέσει η ίντριγκα ούτε είμαι σκληροπυρηνική»

Οι γιοι τους, Οδυσσέας και Μάρκος αποτελούν την πηγή της οικογενειακής τους ευτυχίας και απόλυτη προτεραιότητά τους.

«Για εμάς το πρώτο διάστημα ήταν δύσκολο, ίσως γιατί δεν είχαμε βοήθεια και από γονείς όπως άλλα ζευγάρια. Ήμασταν δύο άνθρωποι με τις ζωές μας, τις δουλειές μας, ανεξάρτητοι και ξαφνικά βρεθήκαμε κλεισμένοι σε ένα σπίτι με ένα μωρό. Κακά τα ψέματα, αλλά το παιδί ανατρέπει τις ισορροπίες», έχει δηλώσει η Νάταλι Κάκκαβα σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό «People».

Tο ζεστό σπίτι τους

Η ευτυχισμένη οικογένεια μένει σε ένα υπέροχο σπίτι στην Ανατολική Αττική και συγκεκριμένα στο Λαγονήσι, πολύ κοντά στην θάλασσα. Η μονοκατοικία τους διαθέτει έναν υπέροχο κήπο, στον οποίο παίζουν τα παιδιά ή κάνουν όλοι μαζί barbeque με φίλους. Στον χώρο επικρατούν τα γήινα χρώματα και οι κλασικές πινελιές που έχει επιμεληθεί λεπτομερώς η Νάταλι Κάκκαβα.

Στο σαλόνι συναντάμε κυρίως λευκές, γκρι και μαύρες αποχρώσεις. Τα σκουρόχρωμα έπιπλα δεσπόζουν στο κέντρο και φιλοξενούν την μεγάλη, μαύρη τηλεόραση καθώς και τα ελάχιστα minimal διακοσμητικά (γλαστράκια, κορνίζες κ.ά). Ο καναπές-γωνία σε λευκό χρώμα αποτελεί αγαπημένο spot των παιδιών τις ώρες που θέλουν να δουν τηλεόραση ή απλά να χαλαρώσουν.

https://www.instagram.com/p/Ce-iYMuIGRJ

Η κουζίνα αποτελεί αγαπημένο δωμάτιο της οικογένειας αφού τόσο η παρουσιάστρια αλλά και ο παρουσιαστής την επισκέπτονται για να μαγειρέψουν αγαπημένα τους πιάτα. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Γρηγόρης Γκουντάρας δημοσίευσε videos στο Instagram μέσα από την κουζίνα τους, παραδίδοντας μαθήματα μαγειρικής. Το ξύλο και το μέταλλο πρωταγωνιστούν και δένουν απόλυτα αρμονικά μεταξύ τους.

https://www.instagram.com/p/BQaGsYzAVNS

Το μόνο σίγουρο είναι πως το σπίτι των παρουσιαστών είναι ζεστό και ιδανικό για τα παιδιά που αποζητούν χώρους για να παίξουν.

Πηγή κεντρικής: n.kakkava

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το σπίτι του ζευγαριού.