Αντιγόνη Ψυχράμη - Δημήτρης Μακαλιάς- Μάθαμε το φύλο του μωρού που περιμένουν

Κατερίνα Μπούσιου
Αντιγόνη Ψυχράμη - Δημήτρης Μακαλιάς- Μάθαμε το φύλο του μωρού που περιμένουν

Μάθαμε το φύλο του μωρού. Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη θα αγκαλιάσουν σε 2 μήνες το δεύτερο παιδί τους. 

Σε λιγότερο από δύο μήνες, η δεσποινίς Μακαλιά έρχεται για να κάνει τη ζωή της Αντιγόνης Ψυχράμη και του Δημήτρη Μακαλιά ακόμη πιο ευτυχισμένη και τον 5χρονο γιο τους Χάρη τον μεγάλο αδελφό της οικογένειας. Το ζευγάρι κάνει τις τελευταίες προετοιμασίες του δεύτερου παιδικού δωματίου.

https://www.instagram.com/p/CfD6RjHLAy-

Η επέτειος και το παιχνίδι των αριθμών

Το ζευγάρι ήταν μαζί χθες το βράδυ στην επίσημη παρουσίαση του προγράμματος του OPEN, καθώς ο Δημήτρης συνεχίζει για δεύτερη χρονιά να βρίσκεται στο πλευρό της Μπέττυς Μαγγίρα. Ήταν και η πρώτη φορά που βρέθηκαν μετά από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Αντιγόνης με τόσο πολύ κόσμο και όπως ήταν φυσικό, οι περισσότεροι από τους καλεσμένους, τους γέμισαν με ευχές για το καλωσόρισμα του δεύτερου παιδιού τους. Και κάπως έτσι μάθαμε πως περιμένουν την κόρη τους, καθώς μέχρι τώρα δεν είχαν ανακοινώσει το φύλο του μωρού παρά μόνο στους στενούς τους φίλους.

https://www.instagram.com/p/CiDq234sFnn

Η ευτυχία της Αντιγόνης ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της με τον Δημήτρη να είναι ιδιαίτερα προστατευτικός μαζί της. Ήδη διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και στις αρχές Νοεμβρίου θα υποδεχτούν το νέο μέλος της οικογένειας. Ο 4χρονος γιος τους Χάρης έχει μπει ήδη στο mood της αναμονής και περιμένει και εκείνος να γνωρίσει την αδελφή του. Προς το παρόν έχει αγωνία και δέχεται απροσδόκητα όλο δώρα από εκείνη, σε ένα μικρό παιχνίδι που έχουν εμπνευστεί οι γονείς του για να τον μυήσουν σταδιακά στην νέα πραγματικότητα της οικογένειας. Η μέλλουσα μαμά ζει με διαφορετικά συναισθήματα αυτή την εγκυμοσύνη όπως είχε γράψει και σε ανάρτησή της στο Instagram: «Τόσο πλήρης, τόσο ευτυχισμένη αλλά και αγχωμένη και φοβισμένη για το τι έρχεται. Κάθε εγκυμοσύνη διαφορετική. Ευτυχώς που έχω εσάς,η αγάπη και η ανιδιοτέλεια που μου προσφέρετε με δυναμώνει, με εξελίσσει και με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Σας αγαπάω».

https://www.instagram.com/p/CgrMj5yLmVf

Ο Δημήτρης σε ένα παιχνίδι των αριθμών πριν από λίγες ημέρες που γιόρτασαν και την επέτειο του γάμου τους, δήλωσε έτομος για την επόμενη...πίστα. Εκείνες τις ημέρες είχαν γιορτάσει επίσης τα δικά του γενέθλια και την γιορτή της γυναίκας του, ή να πούμε σωστότερα και της καλύτερης του φίλης, όπως γλυκά την αποκαλεί: «Τα νούμερα σήμερα… Εγώ ακριβώς 41, μαζί στα 10, ακριβώς 7 έγγαμου βίου, 5 με τα μυαλά στα κάγκελα, μείον κάτι ψιλά για την επόμενη πίστα».

https://www.instagram.com/p/Ch-uI-CsSWr

Δημήτρης Μακαλιάς και Αντιγόνη Ψυχράμη έχουν τριπλή χαρά στο σπίτι τους πριν υποδεχθούν το νέο μέλος

Το παιδικό δωμάτιο στα ροζ έχει ήδη ετοιμαστεί και το ζευγάρι μετά και από το ταξίδι - δώρο της Αντιγόνης για τα γενέθλια του Δημήτρη, στο Παρίσι, χωρίς ιδιαίτερο άγχος περιμένει να ανοίξει ένα νέο και εξίσου όμορφο κεφάλαιο στη ζωή τους.