Η Αντιγόνη Ψυχράμη έκανε το ωραιότερο δώρο γενεθλίων στον Δημήτρη Μακαλιά

Μαρία Ροδίτη
Η Αντιγόνη Ψυχράμη έκανε το ωραιότερο δώρο γενεθλίων στον Δημήτρη Μακαλιά

Το ταξίδι στο Παρίσι και οι υπέροχες φωτογραφίες του Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη λίγο πριν γίνουν γονείς για δεύτερη φορά.

Την 1η Σεπτεμβρίου η Αντιγόνη Ψυχράμη είχε την ονομαστική της εορτή, στις 2 του μηνός ο Δημήτρης Μακαλιάς είχε γενέθλια, ενώ οι δυο τους γιόρτασαν και την έβδομη επέτειο γάμου τους. Τριπλή η χαρά, όπως καταλαβαίνεις, για το ερωτευμένο ζευγάρι και δεν γινόταν να μην το γιορτάσουν έτσι όπως έπρεπε.

Για την ακρίβεια, η Αντιγόνη έκανε δώρο γενεθλίων στον Δημήτρη με το ζευγάρι να ταξιδεύει για λίγες μέρες στο μαγευτικό Παρίσι και να μοιράζεται με τους fans του υπέροχες εικόνες.

Δημήτρης Μακαλιάς και Αντιγόνη Ψυχράμη έχουν τριπλή χαρά στο σπίτι τους πριν υποδεχθούν το νέο μέλος

Το ταξίδι στο Παρίσι ήταν το ωραιότερο δώρο γενεθλίων για τον Δημήτρη Μακαλιά

«Τελικά δε θα ανέβουμε ποτέ εκεί πάνω;», έγραψε στη λεζάντα ανάρτησής του ο Δημήτρης Μακαλιάς κάνοντας λόγο, φυσικά, για τον Πύργο του Άιφελ και ποζάροντας με fun διάθεση μπροστά του μαζί με τη σύζυγό του, Αντιγόνη Ψυχράμη.

https://www.instagram.com/p/CiDq234sFnn

Το hashtag #bestbirthdaypresent αποκάλυψε ότι το μαγευτικό ταξίδι στην πρωτεύουσα της Γαλλίας ήταν το δώρο γενεθλίων του ηθοποιού από την Αντιγόνη, ενώ δεν ήταν λίγες οι φωτογραφίες που μοιράστηκε το ζευγάρι από την εξόρμησή του.

Η Αντιγόνη πόζαρε πίνοντας έναν τρισδιάστατο καπουτσίνο, αλλά και στην Disneyland, ενώ και οι δυο τους χάρισαν στους followers μια υπέροχη και πολύ τρυφερή φωτογραφία μπροστά από την Αψίδα του Θριάμβου. Ένα scroll στην gallery αρκεί για να δεις τις εικόνες από το ταξίδι του Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη στη Γαλλία λίγο πριν φέρει η ηθοποιός στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Ο γάμος στην Παλαιά Φώκαια και ο ερχομός του γιου τους, Χάρη

Μετά από 1,5 χρόνο σχέσης η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε ρομαντική τελετή δίπλα στη θάλασσα, στην Παλαιά Φώκαια. Κουμπάροι τους ήταν η Νάντια Κοντογεώργη και ο Λάμπρος Φισφής, ενώ παρανυφάκι στον γάμο ήταν η κόρη του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου, η μικρή Αέλια.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 2 Σεπτεμβρίου του 2015, με τους δυο τους να γίνονται γονείς για πρώτη φορά στις 2 Οκτωβρίου του 2017 και να αποκτούν τον γιο τους, τον Χάρη.

Πριν μερικούς μήνες ο Δημήτρης Μακαλιάς είχε δηλώσει για τη σχέση του με την Αντιγόνη και την πιθανότητα απόκτησης δεύτερου παιδιού: «Με την Αντιγόνη παλέψαμε από την πρώτη στιγμή για να μην αλλάξει ο ερχομός του παιδιού τη σχέση μας. Η Αντιγόνη είναι η καλύτερή μου φίλη. Ταιριάξαμε τις διαφορετικότητές μας. Νιώθουμε έτοιμοι να αποκτήσει ο Χάρης αδερφάκι. Η επιθυμία μου σχετίζεται με το γεγονός ότι έχασα τον αδερφό μου».

Και τώρα, το όνειρο του ηθοποιού είναι ένα βήμα πριν την πραγματικότητα μιας και σε λίγους μήνες η Αντιγόνη Ψυχράμη θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.