6 κορίτσια του Survivor συναγωνίζονται για την καλύτερη πόζα με μαγιό και είναι όλες νικήτριες

6 κορίτσια του Survivor συναγωνίζονται για την καλύτερη πόζα με μαγιό και είναι όλες νικήτριες

Διαθέτουν αναλογίες μοντέλου οι πρώην παίκτριες του reality. Ποια κερδίζει εντυπώσεις με το σώμα της και πως περνούν το καλοκαίρι τους;  

Οι περισσότερες από τις παίκτριες του Survivor έμειναν για αρκετούς μήνες στον Άγιο Δομήνικο και μετά από μία μικρή περίοδο προσαρμογής και την επιστροφή τους στην Ελλάδα, ξεκίνησαν τις εξορμήσεις στις παραλίες των νησιών μας. Με αναλογίες μοντέλου (φυσικές ή και με την βοήθεια της επιστήμης) βάζουν «φωτιά» στα social media με τις αναρτήσεις τους. Βρισηίδα Ανδριώτου, Ευριδίκη Παπαδοπούλου, Πελαγία Καζολέα, Σοφιάννα Αβραμάκη, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Άσπα Περδάρη, όπως δεν τις έχετε ξαναδεί.

Κορίτσια στον ήλιο

Με τον αγαπημένο της Σπύρο Μαρτίκα βρίσκεται στην Μύκονο η Βρισηίδα Ανδριώτου, ίσως το πιο γνωστό μας πρόσωπο πριν καν μπει στο reality, λόγω της εμφάνισής της στο My Style Rocks. Μετά τον τελικό, η πρώην παίκτρια ποζάρει σε τακτά χρονικά διαστήματα για να μας δείξει εκτός από το πως περνά υπέροχα στις διακοπές της και το πόσο ωραίο σώμα διαθέτει.

Survivor vs Reality ή αλλιώς η αλλαγή που έκαναν 5 παίκτριες & γιατί άρεσε περισσότερο της Σοφιάνας

https://www.instagram.com/p/CgAGD8pMA1g

«Η αυτοπεποίθηση δεν έχει size. Κάθε σώμα είναι σώμα για bikini». Η Πελαγία Καζολέα βρίσκεται στα ψηλά του Ολύμπου αυτές τις ημέρες, αλλά μία εβδομάδα πριν βρισκόταν σε κάποιο κυκλαδίτικο νησί και μοιράστηκε αυτή την σκέψη μαζί μας, σαφές μήνυμα αλληλεγγύης για τις γυναίκες που δεν διαθέτουν τις δικές της αναλογίες. Λίγες μέρες μετά πόζαρε κάτω από έναν φοίνικα με βλέμμα που ταξιδεύει μακριά. Μάλλον νοστάλγησε το Survivor.

1658221318002-643443463-kazolea.jpg

Από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά στον Άγιο Δομήνικο και με καλές αγωνιστικές επιδόσεις η Σοφιάννα Αβραμάκη πάντα δημιουργεί τις καλύτερες εντυπώσεις στους followers της. Και εκείνη ποζάρει σε φοίνικα, όπως θα δείτε παρακάτω. Προφανώς γιατί το δέντρο χαρίζει τροπικό χαρακτήρα στην selfie.

sofiannaavramaki.jpg

Η Ευριδίκη Παπαδοπούλου είναι από εκείνες που δεν αγαπά τόσο να μας δείχνει πόζες με το μαγιό της, παρόλο που έχει σώμα για να υποστηρίξει μία ωραία φωτογραφία. Στο πρόσφατο ταξίδι της ωστόσο στην Ιταλία μας χάρισε μία από το lobby του ξενοδοχείου λίγο πριν πάει στην πισίνα, με total λευκό outfit.

https://www.instagram.com/p/Cf8uZFfMFQW

Δεν προλάβαμε να γνωρίσουμε την Άσπα Περδάρη και σχεδόν κάποιοι τηλεθεατές δεν θυμούνται και τόσο την δική της παρουσία, καθώς ήταν από τις πρώτες παίκτριες που αποχώρησαν. Μας το θυμίζει όμως εκείνη, με τις αναρτήσεις που κάνει στα social media.

https://www.instagram.com/p/Cd3qOO3sK0y

The body. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, λίγο πριν ταξιδέψει στην Μύκονο για να περάσει τις διακοπές της στο σπίτι που διατηρεί στο νησί ο σύντροφός της Κώστας Πηλαδάκης, μας χαρίζει όμορφα στιγμιότυπα με το μακραμέ μαγιό της. Με διαφορά ύψους η καλύτερη και μαχήτρια στον αγωνιστικό στίβο του Survivor.

https://www.instagram.com/p/Celsv6Vt1tf