Τα δάκρυα της Ana de Armas μετά το χειροκρότημα στη Βενετία και η αποθέωση από τον Brad Pitt

Τσακιρίδου Χριστίνα
Τα δάκρυα της Ana de Armas μετά το χειροκρότημα στη Βενετία και η αποθέωση από τον Brad Pitt

Η 34χρονη ηθοποιός αποθεώθηκε από το κοινό αμέσως μετά την προβολή του «Blonde».

Με απόλυτη επιτυχία διεξάγεται το 79ο ετήσιο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 10 Σεπτεμβρίου. Όλα τα βλέμματα ήταν χθες (08.09) στραμμένα στην πρεμιέρα του «Blonde», με πρωταγωνίστρια την 34χρονη Ana de Armas.

Η πρωταγωνίστρια έλαμψε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα εντυπωσιακό maxi φόρεμα ροζ χρώμα, δημιουργία του οίκου Louis Vuitton. O Brad Pitt, παραγωγός της ταινίας που αφορά στη ζωή της Μarilyn Monroe απέσπασε πολύ θετικά σχόλια για το κομψό look του στην πρεμιέρα.

Ο 58χρονος σταρ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο, μαύρο παπιγιόν και γυαλιά ηλίου. Η Αna de Armas δεν σταμάτησε να μιλά και να γελά με τα αστεία του Brad Pitt, αποδεικνύοντας πόσο αρμονική ήταν η συνεργασία τους.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί και τα δάκρυα της Ana De Armas

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ έδειχνε η Ana de Armas στην προβολή του «Blonde» και όχι άδικα. Η ταινία κυριολεκτικά αποθεώθηκε στη Βενετία αφού έλαβε 14λεπτο χειροκρότημα μετά την προβολή της, γεγονός που προκάλεσε την συγκίνηση της ηθοποιού. Εμφανώς συγκινημένος ήταν και ο συμπρωταγωνιστής της, Adrien Brody.

https://www.instagram.com/p/CiR98RDqF6g

Η Ana de Armas μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό από τον Ben Affleck και τη μετακόμιση από το LA

O παραγωγός Pitt μίλησε για την ερμηνεία της Ana de Armas με τα καλύτερα λόγια και ανέφερε:

«Είναι εξαιρετική σε αυτό που κάνει. Ήταν πολύ δύσκολο να ενσαρκώσει την Marilyn Monroe. Μας πήρε δέκα χρόνια για να ολοκληρώσουμε την ταινία και δεν θα τα καταφέρναμε μέχρι που τελικά βρήκαμε την Ana».

Όλα όσα ξέρουμε για το «Blonde»

Η Ana de Armas υποδύεται την εμβληματική Μarilyn Monroe στην επερχόμενη ταινία «Blonde» και η ομοιότητα τους είναι άκρως εντυπωσιακή.

«Η Μarilyn δεν υπάρχει. Κάθε φορά που τελειώνω και βγαίνω απο το καμαρίνι, είμαι η Νorma Jane. Η Μarilyn Monroe υπάρχει μόνο στην οθόνη», λέει η 34χρονη ηθοποιός στο τρέιλερ.

Η ταινία που σκηνοθέτησε ο Andrew Dominik θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 28 Σεπτεμβρίου και βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Joyce Carol Oates, που δημοσιεύτηκε το 2000. Το καστ περιλαμβάνει δυνατά ονόματα του χώρου ανάμεσά τους οι: Bobby Cannavale, Adrien Brody και Sara Paxton. Το «Βlonde» είναι η πρώτη παραγωγή του Netflix με σήμανση «κατάλληλο άνω των 17» λόγω του έντονου σεξουαλικού και βίαιου χαρακτήρα της.

«Άκρως φεμινιστική, ευφυέστατη, αλλά και ανατριχιαστική. Δεν είμαι σίγουρη ότι άλλος άνδρας σκηνοθέτης έχει καταφέρει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν», δήλωσε η Joyce Carol Oates για την ταινία.

«Η περσόνα της Marilyn Monroe ήταν απόλυτα κατασκευασμένη. Αλλά για να βγάλει τα προς το ζην έπρεπε να αντέξει όλη αυτήν τη αγανάκτηση και την καταπίεση. Όσο μεγάλωνε συνέχιζε να παίρνει ρόλους κατάλληλους για νεότερες ηθοποιούς και ένοιωθε ταπείνωση και εξευτελισμό. Δεν μπορείς να συνεχίσεις να παίζεις μια χαζή ξανθιά μέχρι τα σαράντα σου. Κάποιοι λένε ότι αυτοκτόνησε. Δεν πιστεύω κάτι τέτοιο. Πιστεύω ότι πέθανε από απόγνωση και απελπισία», ανέφερε η συγγραφέας για τον θάνατο της Marilyn Monroe.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ana de Armas δούλεψε πολύ σκληρά για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του ρόλου της. Όπως η ίδια έχει αναφέρει πέρασε σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο δουλεύοντας την προφορά της Monroe.

«Μου πήρε εννέα μήνες καθοδήγησης διαλέκτων, εξάσκηση και μερικές συνεδρίες ADR. Ήταν ένα μεγάλο μαρτύριο, τόσο εξαντλητικό», δήλωσε η 34χρονη.

Η σχέση και ο χωρισμός με τον Ben Affleck

Η σχέση της Ana de Armas και του Ben Affleck απασχόλησε έντονα τον Τύπο τον Μάρτιο του 2020 όταν απαθανατίστηκαν μαζί στην Κούβα. Έκτοτε εντοπίστηκαν πολλές φορές από τους παπαράτσι κατά τη διάρκεια εξόδων τους. Το πρώην ζευγάρι πέρασε μαζί την περίοδο της καραντίνας στο σπίτι του ηθοποιού στο Los Angeles. Η de Armas έκανε official ητη σχέση τους στο Instagram τον Απρίλιο του 2020 όταν δημοσίευσε κοινές φωτογραφίες τους από τον εορτασμό των γενεθλίων της.

Η 34χρονη δήλωσε στο Elle ότι εγκατέλειψε το Los Angeles, λόγω της υπερβολικής προσοχής που έδειχναν τα Media στην προσωπική της ζωή κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Ben Affleck.

Πηγή κεντρικής: apimages.com