Η Ana de Armas μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό από τον Ben Affleck και τη μετακόμιση από το LA

Μαρία Ροδίτη
Η Ana de Armas μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό από τον Ben Affleck και τη μετακόμιση από το LA

AP Photo/Chris Pizzello

Invision

Η Ana de Armas μίλησε για το τέλος της σχέσης της με τον Ben Affleck και τον λόγο που αποφάσισε να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη, μετά από 7 χρόνια στο Los Angeles.

Αν κάποιος ηθοποιός στην Αμερική θέλει να πετύχει και να κάνει πράγματα, στόχος του είναι σχεδόν πάντα το Los Angeles. Αυτό είχε και η Ana de Armas στο μυαλό της, η οποία έζησε εκεί για 7 χρόνια, σε μια προσπάθεια να κυνηγήσει το αμερικανικό όνειρο. Μέχρι που αναγκάστηκε να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη.

Τι την ανάγκασε να πάρει αυτήν την απόφαση; Όλα τα «φρικτά» που ήρθαν – όπως λέει η ίδια σε συνέντευξή της στο ELLE- μετά τη σχέση της και τον χωρισμό της από τον Ben Affleck.

Blonde: Η Ana de Armas γίνεται Marilyn Monroe αλλά διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας

Η μετακόμιση «εξαιτίας» του Ben Affleck

Στο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού ELLE, η Ana de Armas μίλησε για την απόφασή της να αφήσει το Los Angeles και να κάνει μια νέα αρχή σε μια διαφορετική πόλη, κάπου που δεν θα είχε τη συνεχή προσοχή των μέσων ενημέρωσης. «Αυτός είναι ένας από τους λόγους που άφησα το LA», είπε η ηθοποιός που έζησε εκεί 7 χρόνια και έγινε πολλές φορές στόχος των paparazzi και των δημοσιογράφων κυρίως λόγω της σχέσης της με τον Ben Affleck.

https://www.instagram.com/p/Cf9bsBoFC5w

Και συνέχισε αναφερόμενη στο Los Angeles: «Το να το περάσω αυτό, επιβεβαίωσε τις σκέψεις μου ότι αυτό δεν είναι μέρος για μένα. Έγινε υπερβολικό. Δεν υπήρχε διαφυγή. Δεν υπήρχε τρόπος να το αποφύγεις. Και πάντα υπάρχει το συναίσθημα ότι κάτι δεν έχεις, κάτι σου λείπει. Είναι μία πόλη που σε κρατά αγχωμένη».

https://www.instagram.com/p/CCTDL8UKk8X

Η 34χρονη ηθοποιός έγινε ζευγάρι με τον Ben Affleck κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού το 2020. Οι δυο τους γνωρίστηκαν ενώ δούλευαν για την ταινία Deep Water και αμέσως ήρθαν κοντά, με τη σχέση τους να κρατά σχεδόν έναν χρόνο. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του Covid-19, η Ana de Armas και ο Ben Affleck πέρασαν μαζί την καραντίνα, ενώ απαθανατίστηκαν αρκετές φορές από τον φακό των paparazzi να πηγαίνουν βόλτες για καφέ ή με το κατοικίδιό τους γύρω από το σπίτι.

Η νέα ζωή της Ana de Armas στη Νέα Υόρκη

Όπως αναφέρει το περιοδικό ELLE, τώρα η Ana de Armas ζει στη Νέα Υόρκη με τον ελληνικής καταγωγής σύντροφό της και στέλεχος του Tinder, Paul Boukadakis. Αν και το ζευγάρι έχει εντοπιστεί από φωτογράφους να περνά χρόνο μαζί, ζουν πιο ήρεμα έχοντας τη δυνατότητα να απολαμβάνουν στιγμές ιδιωτικότητας.

Επίσης, η Νέα Υόρκη αρέσει πια πολύ στην Ana μιας και της επιτρέπει να βρίσκεται πιο κοντά στην οικογένειά της στην Κούβα και την Ισπανία, την προηγούμενη κατοικία της πριν μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες.