Στην πραγματικότητα η «Πέγκυ Καρρά» είναι σπουδαία ηθοποιός &η «μοναδική της αγάπη» είναι η κόρη της

Στην πραγματικότητα η «Πέγκυ Καρρά» είναι σπουδαία ηθοποιός &η «μοναδική της αγάπη» είναι η κόρη της

Οι σπάνιες φωτογραφίες της 18χρονης κόρης, η συμμετοχή της σε video clip και οι αναφορές της ηθοποιού σε εκείνη. «Η μητρότητα με έκανε χαρούμενο άνθρωπο».

Η Μαρία Λεκάκη ανήκει στις ηθοποιούς που βλέπουμε συνέχεια στη μικρή οθόνη λόγω των σειρών που συμμετέχει. Τηλεοπτικές επιτυχίες όπως το «Κωνσταντίνου και Ελένης», η «Νταντά» και οι «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη» δεν την αφήνουν να απέχει καθόλου από την τηλεόραση, αφού αναμεταδίδονται ξανά και ξανά παρά το γεγονός πως εκείνη κάνει πολύ επιλεκτικές δουλειές με προτεραιότητα το θέατρο. Έτσι, μπορεί να έχουμε αναπτύξει μαζί της μια ανεξήγητη οικειότητα, ενώ επί της ουσίας η ίδια σαν άνθρωπος είναι εξαιρετικά χαμηλών τόνων και με απαραβίαστη ιδιωτικότητα. Την προηγούμενη σεζόν, μετά από αρκετό καιρό την είδαμε να επιστρέφει στην TV με την τηλεοπτική σειρά των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα.

Οι συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει είναι αξιοσημείωτα δυσανάλογες των ετών που βρίσκεται στο προσκήνιο, οι αναρτήσεις της στα social media ελάχιστες και οι κοσμικές της εμφανίσεις σχεδόν ανύπαρκτες. Γι’ αυτό λοιπόν το μυστήριο που την περιβάλλει, την καθιστά και πιο ενδιαφέρουσα, με πολλούς να αναρωτιούνται τι συμβαίνει τελικά με την προσωπική της ζωή.

Η «Πέγκυ Καρρά» έχει βρει τη δική της «μοναδική αγάπη» στο πρόσωπο της μοναχοκόρης της, καθώς είναι μια τρυφερή μαμά. Το όνομα αυτής, Ζωή.

https://www.instagram.com/p/Cc70anVIiGL

Πρόκειται για καρπό του έρωτά της με τον πρώην σύζυγό της και σκηνοθέτη, Λεωνίδα Πανωνίδη. Οι δυο τους υπήρξαν παντρεμένοι από το 2007 μέχρι το 2012, ενώ η 18χρονη σήμερα Ζωή ήρθε στον κόσμο στις 30 Αυγούστου 2005.

https://www.instagram.com/p/CTMc2L_IkpT
https://www.instagram.com/p/B_W3CuHFQV0
https://www.instagram.com/p/B99dnlpJT1p
https://www.instagram.com/p/BxXI6CLHjXD

Οι δυο τους φαίνεται να έχουν μια υπέροχη σχέσης μαμάς και κόρης, με την ηθοποιό να την προστατεύει πάντα από την έκθεση στα media. «Δεν θεωρώ ότι είναι κομμάτι της δουλειάς μου να εμφανίζομαι σε εκπομπές. Πηγαίνω μόνο όταν έχω να μιλήσω για κάτι. Νομίζω ότι αν εκθέτω την προσωπική μου ζωή, χάνω την ελευθερία μου», έχει πει χαρακτηριστικά στο Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή η Μαρία Λεκάκη, εξηγώντας σε λίγες προτάσεις την στάση της απέναντι στη ζωή.

Όταν ρωτήθηκε πώς βρίσκει τον εαυτό της ως μητέρα και αν αναρωτήθηκε μήπως έχει παραβλέψει κάτι στην ανατροφή της κόρης της, εκείνη απάντησε: «Ναι βέβαια αναρωτήθηκα, όπως πιστεύω ότι όλοι οι γονείς αναρωτιούνται. Σημασία έχει πόσο παρόντες είμαστε στη ζωή των παιδιών μας. Ουσιαστικά παρόντες, γιατί παρόντες είμαστε έτσι και αλλιώς».

Εκείνη πάντως φαίνεται εξαιρετικά συνειδητοποιημένη ως προς αυτό και είμαστε σίγουρες πως αν ρωτούσαμε την έφηβη κόρη της αναφορικά με το αν η μητέρα της ήταν παρούσα στη ζωή της, θα απαντούσε καταφατικά.

Οι δυο τους έχουν συνυπάρξει και καλλιτεχνικά, όταν συμμετείχαν μαζί σε ένα βίντεο κλιπ, για λογαριασμό του τραγουδιού «Γκαρσόνα». Πρόκειται για μια jazz διασκευή του γνωστού τραγουδιού του συνθέτη Παναγιώτη Τούντα, που ερμηνεύει η Χριστίνα Γκόλια.

1662804988951-306253594-Maria-Lekkakh.png

Όταν η κόρη της ήταν 10 ετών, η Μαρία Λεκάκη μίλησε πρώτη φορά για εκείνη στον Τηλεθεατή. «Η μητρότητα με έκανε χαρούμενο άνθρωπο. Είμαι πανευτυχής που είμαι μαμά. Δεν θεωρώ ότι σοβαρεύεις απαραίτητα όταν γίνεσαι γονιός, αντίθετα μάλλον γίνεσαι πιο νέος εγκεφαλικά, παρατηρείς κομμάτια του εαυτού σου που ίσως έχεις ξεχάσει, σε ελαφραίνει, ανεξάρτητα από το ότι το να μεγαλώνεις ένα παιδί αποτελεί σίγουρα ευθύνη. Αλλά είναι δεδομένα ό,τι πιο όμορφο μου έχει συμβεί στη ζωή μου».

Σε άλλη της συνέντευξη στη Φωλιά των ΚουΚου, όταν η κόρη της ήταν 12 ετών, η ηθοποιός είχε πει για την κόρη της σε μια σπάνια εξομολόγηση: «Μου αρέσει πάντα να έχω παρέα. Έχω την κόρη μου, δεν το συζητάω, αλλά όταν εκείνη είναι στο σχολείο ή έχει κάποια άλλη δραστηριότητα, αναζητώ παρέα. Τώρα είναι 12 και πηγαίνει πρώτη γυμνασίου. Τα αντιμετωπίζω όλα με αγάπη και υπομονή. Φέτος είδα μεγάλη αλλαγή αλλά το παλεύουμε. Κάνω ότι δεν ακούω, μετράω μέχρι το 10, το 20, το 100. Δεν έχω καταλήξει πότε είναι τελικά η εφηβεία και η προεφηβεία. Παλιά πίστευα στα 14-15. Τώρα αρχίζει πιο νωρίς. Κλείνουν πόρτες από τώρα».