Οι γιοι της Σοφίας Καρβέλα είναι cool σαν εκείνη και τη γιαγιά Άννα & ροκ σαν τον παππού Νίκο

Οι γιοι της Σοφίας Καρβέλα είναι cool σαν εκείνη και τη γιαγιά Άννα & ροκ σαν τον παππού Νίκο
Instagram

Τα «καρβελάκια», Νίκος και Νέστορας Πανουργιάς, έχουν στιλ, αδυναμία στα καπέλα ενώ στο φακό ποζάρουν σαν μεγάλα παιδάκια. 

Η Σοφία Καρβέλα είναι μια μαμά τόσο cool που μας κάνει να βλέπουμε τη μητρότητα από την άλλη πλευρά: Μοιάζουν όλα τόσο εύκολα, fun, άκοπα και διασκεδαστικά. Τουλάχιστον έτσι τα κάνει να δείχνουν η σχεδιάστρια μόδας και στιλίστρια με τόπο μόνιμης κατοικίας την Αμερική.

Εκεί δημιούργησε την οικογένειά της με τον πρώην σύζυγό της (και νυν σύντροφο ζωής) Θανάση Πανουργιά, με τον οποίο απέκτησε δύο γιους, Νίκο και Νέστορα, οχτώ και έξι ετών αντίστοιχα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν αρκετά χρόνια, όταν εκείνη ήταν μόλις 19 ετών. «Τον γνώρισα όταν ήμουν 19 κι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Για μένα. Μετά εκείνος έβαλε σκοπό να με καταστήσει έγκυο. Δύο φορές. Επειδή είμαι πολύ καλύτερη μαμά απ’ ό,τι σύζυγος και με κάποιον τρόπο το ήξερε. Έχουμε μία όμορφη ζωή και μπορούμε να είμαστε οι αληθινοί μας εαυτοί όταν είμαστε ο ένας κοντά στον άλλο, οπότε λειτουργεί. Είναι το μόνο άτομο που μπορεί να με κάνει να παραμείνω παντρεμένη μαζί του (αφού πήραμε διαζύγιο). Είναι αυτός ο τύπος. Κι είναι ο δικός μου τύπος. Τον αγαπώ», είχε γράψει σε παλαιότερη ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα επισκέπτεται συχνά με τους άντρες της ζωής της την Ελλάδα, αφού φαίνεται πως λατρεύουν οικογενειακώς τόσο τα πάτρια εδάφη όσο και τα παιχνίδια με τη σούπερ σταρ γιαγιά τους.

Πλέον, τα αγόρια έχουν μεγαλώσει αρκετά και φαίνεται να είναι εξίσου cool με τη μητέρα τους. Είναι δύο στιλάτα μικρά παιδιά με προσωπικότητα και ένα αληθινό χαμόγελο σε κάθε φωτογραφία- χαμόγελο που μαρτυρά πόσο καλή μαμά είναι πράγματι η Σοφία Καρβέλα.

https://www.instagram.com/p/CiT-fqkN4Ue

Την πρώτη μέρα στο σχολείο, ήταν και οι δύο αδύνατο να περάσουν απαρατήρητοι. Ο «μεγάλος» Νίκος με μαύρο φούτερ και καπέλο και ο μικρότερος Νέστορας με πολύχρωμη μπλούζα και cozy ζακέτα, ξεκίνησαν τη νέα τους σχολική χρονιά έχοντας φυσικά όπως πάντα στο πλευρό τους τη μητέρα τους.

https://www.instagram.com/p/CiPp1W9uSyR

Για την ακρίβεια, οι γιοι της λατρεύει τα καπέλα και δεν τα αποχωρίζονται εύκολα.

Το ίδιο ισχύει και για τα κολιέ και τα παιδικά βραχιόλια.

Σε κάθε περίπτωση, έχουν σίγουρα κάτι από το ροκ και εναλλακτικό στιλ των παππούδων τους.

https://www.instagram.com/p/CcbAP9Pg9r8

Λογικά, ο λόγος πίσω από την ευτυχία τους κρύβεται στον «εθισμό» που έχει η Σοφία Καρβέλα με το είναι χαρούμενη. Όπως έχει πει αρκετές φορές με εξομολογητική διάθεση η 39χρονη κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, έχει δώσει μάχη με τις εξαρτισιογώνες ουσίες και το αλκοόλ. Πλέον είναι σε μια άλλη φάση ζωής, αφήνοντας πίσω τις «σκοτεινές» ημέρες. Έχει ωστόσο αναπτύξει ένα άλλο είδος εξαρτήσεων, αφού όπως λέει, δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εξαρτήσεις. Ποιο είναι αυτό; Να νιώθει όμορφα. «Σκεφτόμουν σήμερα το πρωί τι είδους εξαρτημένο άτομο είμαι. Και είναι σαν να μην μπορώ να το αλλάξω αυτό στον εαυτό μου. Επιλέγοντας να είμαι εξαρτημένη από πράγματα που είναι καλά για εμένα, είμαι εξαρτημένη από το να νιώθω καλά», έχει πει σε Instagram story της.

Η Σοφία Καρβέλα με τον Θανάση Πανουργιά είναι ο ορισμός του «Εμείς, δεν μπορεί να χωρίσουμε»

Ήταν το 1992 όταν ο Νίκος Καρβέλας τοποθετήθηκε δημόσια για τη σχέση ζωής του με την Άννα Βίσση, γράφοντας τον ύμνο αγάπης τους «Εμείς» που έμελλε να αποδειχθεί αληθινός. 30 χρόνια μετά και το εν λόγω κομμάτι αποτελεί σημαντική επιρροή για την κόρη τους Σοφία Καρβέλα, η οποία έχει τη δική της σχέση ζωής με τον Θανάση Πανουργιά με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και -σχεδόν- 17 χρόνια και που μαζί έχουν αποκτήσει τους δύο γιους τους.

https://www.instagram.com/p/CSAgj3zIoni

Η ιστορία αγάπης τους είναι μοναδική και η γνωστή σχεδιάστρια μόδας και στιλίστρια έχει μοιραστεί κάποια κομμάτια της μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media. Το δικό τους story, περιλαμβάνει μία ανακοίνωση διαζυγίου αλλά και μία υπέροχη επανασύνδεση με κάποια τρυφερά λόγια για τον σημαντικό άνθρωπο της ζωής της. Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της και με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα, η 39χρονη κοπέλα μοιράστηκε φωτογραφίες του συντρόφου της, τις οποίες συνόδεψε με αντισυμβατικά λόγια αγάπης.

Η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς τα τελευταία χρόνια ζουν μόνιμα στην Αμερική μαζί με τα δύο παιδιά τους. Τον περασμένο Φεβρουάριο η σχεδιάστρια μόδας ξάφνιασε τους πάντες μέσα από μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του συζύγου της. Ανάρτηση με την οποία και επιβεβαίωσε την επανασύνδεσή τους.

Πριν από λίγους μήνες, ο διευθυντής του περιοδικού OK, Νίκος Γεωργιάδης, μετέφερε νέες πληροφορίες για το ζευγάρι μέσα από την εκπομπή «Τι λες τώρα». Συγκεκριμένα ανέφερε ότι η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς είναι ξανά ζευγάρι μετά την κρίση που πέρασαν στη σχέση τους, η οποία οδήγησε σε διαζύγιο.

«Είχαν πάρει διαζύγιο. Είναι μαζί, είναι κανονικά μαζί ως ζευγάρι, ως οικογένεια. Με διαζύγιο… Στην οικογένεια Βίσση – Καρβέλα ό,τι ξέρουμε εμείς για συνηθισμένο για αυτούς είναι κάτι άλλο. Πέρασαν μια κρίση στον γάμο τους, είχαν χωρίσει για ένα διάστημα, υπήρξε και ένα διαζύγιο στο ενδιάμεσο αλλά μετά αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να είναι μακριά ο ένας από τον άλλον και ξαναέγιναν όπως πριν. Ζουν ως μια ευτυχισμένη οικογένεια. Υπήρξε διαζύγιο και τι έγινε;», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Το post αγάπης για την επέτειο των 16 ετών του «Εμείς»

«Αυτός ο τύπος δεν δήλωνε υπέρ των σχέσεων και έλεγε πως δεν του αρέσω, ποιός γελάει τώρα; Χαρούμενα 16 χρόνια βασανιστηρίων και ευτυχίας αγαπημένε μου», είχε γράψει η Σοφία πριν λίγους μήνες στο Instagram με αφορμή την 16η επέτειό τους.

Τι έλεγε η ανακοίνωση του διαζυγίου πριν την επανασύνδεση

«Είναι τα γενέθλια αυτού του άντρα. Δεν έχει λογαριασμό στο Instagram, αλλά γνωρίζει πάντα τι δεν φορούν η Ιζαμπέλα Γκουλάρτ και η Ελιζαμπέτα Κανάλις, οπότε μπορεί να δει και αυτό. Τον γνώρισα όταν ήμασταν 19 χρονών και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Για εμένα. Έπειτα το έβαλε σκοπό να με αφήσει έγκυο. Εις διπλούν. Γιατί είμαι πολύ καλύτερη μαμά από ότι σύζυγος και με κάποιο τρόπο το γνώριζε. Είναι το μόνο άτομο που μπορεί να με κάνει να μείνω παντρεμένη μαζί του (αφού χωρίσαμε…). Είναι ένας τέτοιος τύπος. Και είναι ο τύπος μου. Χρόνια Πολλά. Σε αγαπώ», είχε γράψει χαρακτηριστικά στο post η Σοφία Καρβέλα, ξαφνιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους