Το nude μανικιούρ είναι πάντα επίκαιρο & η Σοφία Καρβέλα υιοθέτησε την πιο chic εκδοχή του

Μαρία Ροδίτη
Το nude μανικιούρ είναι πάντα επίκαιρο & η Σοφία Καρβέλα υιοθέτησε την πιο chic εκδοχή του

Το nude μανικιούρ θα είναι για πάντα τάση!

Με την έναρξη του φθινοπώρου όλες αφήνουμε τα έντονα χρώματα στα νύχια και αρχίζουμε και επιλέγουμε πιο σκούρες αποχρώσεις στα μανικιούρ μας. Υπάρχουν, όμως, κι αυτές οι γυναίκες που δεν θέλουν να δοκιμάσουν ακόμη την παλέτα των μπορντό, κυπαρισσί και σκούρων μπλε βερνικιών, οπότε στρέφουν αλλού το ενδιαφέρον τους.

Πού; Φυσικά, στα nude nails. Η Σοφία Καρβέλα ανήκει σε αυτήν την κατηγορία και γι’ αυτό αποφάσισε να κάνει τη μετάβαση στο φθινόπωρο με ένα super chic nude μανικιούρ.

Το nude manicure της Δανάης Μπάρκα είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι μετά τις διακοπές

Το κομψό μανικιούρ της Σοφίας Καρβέλα είναι το σημερινό nail inspo μας

Με ένα Insta Story η fashion stylist και κόρη της Άννας Βίσση αποκάλυψε το νέο μανικιούρ της. Η Σοφία Καρβέλα – όπως βλέπεις στη φωτογραφία- έκανε nude nails χωρίς απολύτως κανένα σχέδιο.

sofia_karvela_nyxia.jpg

Το nude μανικιούρ της Σοφίας Καρβέλα

Επέλεξε τη μονοχρωμία σε ένα αμυγδαλωτό σχήμα νυχιών κι έτσι ανέδειξε το μαύρισμά της, αλλά συγχρόνως έκανε μια διαχρονική και chic επιλογή για τη μεταβατική εποχή στην οποία βρισκόμαστε.

Λίγο nail inspo ακόμα…

Η επιλογή της Σοφίας Καρβέλα είναι ό,τι πιο απλό και σύγχρονο μπορείς να κάνεις στα νύχια σου. Και για κάθε περίσταση, φυσικά! Αν, δηλαδή, είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάπτιση, αν ετοιμάζεσαι για κάποιο εταιρικό event ή απλώς αν θέλεις κάτι safe και κλασικό, το nude μανικιούρ είναι η τέλεια λύση.

Και σε περίπτωση που θέλεις και κάποιο διακριτικό και κομψό nail art στο nude μανικιούρ σου, υπάρχουν άπειρες επιλογές. Με ένα scroll στο Instagram εγώ βρήκα 5 τέλεια nude nail art κι εσύ μπορείς να τα ανακαλύψεις στην gallery.