Τα micro τατουάζ της Κατερίνας Παπουτσάκη μαρτυρούν πως περνά τα καλύτερά της χρόνια

Τα micro τατουάζ της Κατερίνας Παπουτσάκη μαρτυρούν πως περνά τα καλύτερά της χρόνια
Instagram

Τα διακριτικά σχέδια και σε ποια σημεία τα έχει «χτυπήσει». Κάποια μας τα έδειξε φορώντας μαγιό και κάποια με looks σε εξόδους της. 

Λένε πως η καλύτερη θάλασσα είναι εκείνη που απολαμβάνουμε μετά τον 15Αύγουστο. Πιο ζεστή, πιο ήρεμη και «απαλλαγμένη» από όσους την επισκέπτονται απλά εν όψει το high season. Ειδικά τον Σεπτέμβρη, στη θάλασσα πάνε μόνο όσοι την εκτιμούν ουσιαστικά, αυτή και την αλμυρή «κάθαρση» που μπορεί να προσφέρει σε νου, σώμα και ψυχή.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Κατερίνα Παπουτσάκη, που μαζί με τον Παναγιώτη Πιλαφά και τους γιους τους, δεν έχουν ακόμη αποχαιρετήσει τις εξορμήσεις στην παραλία. Τουλάχιστον μέχρι την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, έχουν όλη την ελευθερία χρόνου να κάνουν μερικές βουτιές ακόμη, να απολαύσουν τον ήλιο και τα υπέροχα νερά της χώρας μας.

https://www.instagram.com/p/ChzU1sxolyI
https://www.instagram.com/p/ChX41aRILa1

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο γιους, τον Μάξιμο που είναι εννέα ετών και τον Κίμωνα που είναι μόλις τριών. Τα παιδιά τους ολοκλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία και αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή και των δύο, τόσο της ηθοποιού όσο και του επιχειρηματία.

https://www.instagram.com/p/ChUUHAMo9lk

Η ηθοποιός που αγαπήθηκε ακόμα περισσότερο από το κοινό μέσα από το υπέροχο και νοσταλγικό σίριαλ της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» διαθέτει ένα αψεγάδιαστο κορμί, πολύ fit και εμφανώς γυμνασμένο, που σίγουρα διατηρεί με τον σωστό συνδυασμό άσκησης και ισορροπημένης διατροφής. Με καλοσχηματισμένους κοιλιακούς, γραμμωμένα χέρια και πόδια, δείχνει γεμάτη αυτοπεποίθηση ποζάροντας με τα μαγιό που επιλέγει, μπικίνι ή ολόσωμα.

https://www.instagram.com/p/Cg4K7TPDnOX
https://www.instagram.com/p/CgeMtmuo66-
https://www.instagram.com/p/Cf6qBX9D3Je

Εκτός από το καλλίγραμμο σώμα της, κάθε φορά που φορά μαγιό, παρατηρούμε και τα τατουάζ της. Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει μερικά πολύ μικρά, διακριτικά τατουάζ που είναι φανερά μόνο στην παραλία. Γι’ αυτό ευθύνονται τόσο το μέγεθος όσο και τα σημεία στα οποία βρίσκονται, αφού τα έχει «χτυπήσει» σε μέρη όπως η πλάτη, ψηλά στο πόδι και στο εσωτερικό του χεριού, στο ύψος του αγκώνα. Εξαιρετικά διακριτικά, είναι αδύνατο να φανούν όταν δεν φορά μαγιό.

Πιο συγκεκριμένα, έχει κάνει τατουάζ έναν ήλιο στον ώμο της, σύμβολο φωτός και αισιοδοξίας, ένα γεωμετρικό σχέδιο κάτω από τον ώμο της, αλλά και τις ημερομηνίες γέννησης των γιων της, 13 Μαΐου 2013 που ήρθε στον κόσμο ο πρωτότοκος Μάξιμος και 4 Μαρτίου 2019 που γεννήθηκε ο Κίμωνας.

https://www.instagram.com/p/CcnfFa-oIMp
https://www.instagram.com/p/CX1CNnCKBWZ

Η τελευταία προσθήκη, είναι το ακόλουθο άκρως καλοκαιρινό τατουάζ στο πάνω μέρος του ποδιού της. Πρόκειται για ένα κοράλι που της πάει πολύ και ταιριάζει στη δροσερή της αύρα και διάθεση, ενώ σίγουρα θα τη βάζει σε απόλυτα καλοκαιρινό mood ακόμη και στην «καρδιά» του χειμώνα.

302583946_424051759607522_4372151393784166546_n.jpg
https://www.instagram.com/p/CerU33aoYdB
https://www.instagram.com/p/CebRy8qIRMF

Όπως φαίνεται, προτιμά αυτά τα διακριτικά σχέδια καθώς της δίνουν την ελευθερία να υποδύεται όποιον ρόλο θέλει, χωρίς να την περιορίζουν και να υπάρχει η διαδικασία της χρονοβόρας κάλυψης.