Την Μπέττυ Μαγγίρα και την Κατερίνα Γερονικολού τις ενώνει μία σοκαριστική εμπειρία 

Την Μπέττυ Μαγγίρα και την Κατερίνα Γερονικολού τις ενώνει μία σοκαριστική εμπειρία 

Πως έπεσε θύμα κλοπής στο σπίτι της η γνωστή παρουσιάστρια και η αντίδρασή της. Όλα όσα αποκάλυψε σήμερα η Mπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή της. 

 

Η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε δυναμική πρεμιέρα χθές στο πρωινό του Open με την εκπομπή «Ποιός είναι πρωινιάτικα;» και σήμερα ήταν η ημέρα των αποκαλύψεων. Αφορμή στάθηκε μία πρόσφατη περιπέτεια της Κατερίνας Γερονικολού και τότε η παρουσιάστρια κατάλαβε ότι έχουν μοιραστεί την ίδια σοκαριστική εμπειρία.

https://www.instagram.com/p/Ch1389RoYR0

«Δεν ξέρω πως κατάφερα να παραμείνω ψύχραιμη»

Πρόσφατα η Κατερίνα Γερονικολού είχε μοιραστεί το αναπάντεχο γεγονός στις φετινές της διακοπές με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην Ινδονησία, καθώς εκλάπησαν οι βαλίτσες τους και ξαφνικά βρέθηκαν χωρίς τα ρούχα τους και τα προσωπικά τους αντικείμενα. Η ηθοποιός ωστόσο είχε διευκρινήσει πως φέτος είχε προηγηθεί μία παρόμοια κλοπή στο σπίτι τους στην Αθήνα: «Πρέπει να νιώσεις λόγω εμπειρίας (κι όχι θεωρίας) πως τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή δεν είναι πράγματα. Φέτος μπήκαν σπίτι μας και έκλεψαν πολύ σημαντικά αντικείμενα-νομίζαμε και νιώθαμε- κάποιας αξίας. Χάσαμε μόλις φτάσαμε στην Ινδονησία τις βαλίτσες μας με ΟΛΑ μας τα πράγματα. Φέτος είναι η χρόνια που το «μάθημα» είναι να μην στηρίζεσαι σε αντικείμενα. Μόνο σε ανθρώπους. (Και ζωάκια..!)»

Αυτό έδωσε την αφορμή σήμερα το πρωί στην Μπέττυ να μοιραστεί μία παρόμοια και σοκαριστική εμπειρία. Σοκαριστική γιατί έπεσε θύμα κλοπής ενώ ήταν έγκυος στην δεύτερη κόρη της και αντίκρυσε το σπίτι της λεηλατημένο κρατώντας από το χέρι την μεγαλύτερη κόρη της Αντριάννα. Και όπως είπε χαρακτηριστικά: «Είναι ένα σοκαριστικό γεγονός, το να νιώθεις πως κάποιοι ξένοι έχουν μπει στο σπίτι σου. Ήμουν έγκυος στην δεύτερη κόρη μου και μπήκα στο σπίτι με την Αντριάννα, όταν ξαφνικά άκουσα τον σκύλο μας να γαβγίζει από την βεράντα. Και αναρωτήθηκα πως ξέχασα τον σκύλο έξω. Αλλά άρχισα να ανεβαίνω στο σπίτι ψιλιασμένη πως κάτι συνέβαινε. Δεν ξέρω πως κατάφερα να μείνω ψύχραιμη γιατί είμαι και φοβιτσιάρα. Μόλις είχαμε γυρίσει από ταξίδι και μάλιστα είχαμε χάσει και εμείς όλες μας τις βαλίτσες».

https://www.instagram.com/p/ChuMsmxsaOf

Η Μπέττυ πάντως συμφώνησε και σε κάτι ακόμη με την Κατερίνα Γερονικολού. Πως σημασία δεν έχουν τόσο τα αντικείμενα, αλλά οι άνθρωποι.

Το μαύρο bikini είναι το αγαπημένο μαγιό και της Μπέττυς Μαγγίρα