Κατερίνα Παπουτσάκη και Παναγιώτης Πιλαφάς είναι το πιο cool ζευγάρι & και αυτό βγαίνει προς τα έξω

Κατερίνα Παπουτσάκη και Παναγιώτης Πιλαφάς είναι το πιο cool ζευγάρι & και αυτό βγαίνει προς τα έξω
NDP

Από το γάμο τους που στοίχισε ελάχιστα μέχρι τις εναλλακτικές διακοπές που συνηθίζουν να κάνουν, κάποιες υπέροχες φωτογραφίες δρόμος.  

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς παντρεύτηκαν πριν 10 χρόνια, στις 28 Αυγούστου του 2012.

Ο έρωτάς τους ήταν τόσο ισχυρός που τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας μόλις 1,5 μήνα μετά τη γνωριμία τους. Άλλοι θα το πουν έρωτα με την πρώτη ματιά, άλλοι θα το χαρακτηρίσουν τρέλα και επιπολαιότητα και άλλοι θα δουν την αλήθεια που πρέπει όλοι να θυμόμαστε: Η ζωή είναι μόνο μία και δεν υπάρχει τίποτα πιο υγιές από το να τη ζούμε.

Όπως κι αν επιλέξουν να το πουν τελικά, ο γάμος πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 28 Αυγούστου 2012 στον ιερό ναό της Παναγίας στη Δονούσα, λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα. Τη νύφη συνόδευσε μέχρι το ξωκλήσι ο πατέρας της και μια ορχήστρα που έπαιζε Κρητικά τραγούδια.

https://www.instagram.com/p/CFR3cqvAo3z

«Μπορεί τότε να φάνηκε παράξενη η απόφασή μας να παντρευτούμε ενάμιση μήνα μετά τη γνωριμία μας, αλλά ήταν μονόδρομος. Ήταν δυνατό όλο αυτό που συνέβη ανάμεσά μας και νομίζω πως κάναμε την καλύτερη επιλογή. Αυτό που προσπαθούμε να δουλεύουμε πολύ είναι η επικοινωνία. Αυτή είναι η βάση της σχέσης μας, η επικοινωνία και η αγάπη», είχε πει η ηθοποιός στο περιοδικό HELLO.

https://www.instagram.com/p/Cd0T8mZOTqc

Πολλές ίσως αναρωτιούνται πότε πρόλαβε να βρει νυφικό σε 1,5 μήνα. Ωστόσο, η μποέμ Κατερίνα Παπουτσάκη εξομολογήθηκε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ότι το νυφικό της κόστισε μόλις 100 ευρώ. «Δεν ήταν ακριβώς νυφικό, ήταν ένα φόρεμα. Κόστισε 100 ευρώ κι 20 ευρώ τα παπούτσια… Δεν ήταν όνειρό μου να παντρευτώ. Μέσα στην εκκλησία είχε δύο φωτογράφους αλλά ο ένας δεν ήταν δικός μας κι όταν τον κατάλαβαν, δεν πέρασε πολύ καλά. Τον κυνήγησαν. Ενώ του είχαμε πει ότι δεν μπορεί να βγάλει. Δεν είχε ανακοινωθεί κάπου, απλά μαθεύτηκε από στόμα σε στόμα. Διέρρευσαν φωτογραφίες έναν μήνα αργότερα. Ο σύζυγός μου είναι άνθρωπος που θα πάρει κάτι πολύ καλό. Και το δικό μου καλό ήταν αλλά από την απλή συλλογή της σχεδιάστριας. Εγώ είμαι λίγο ψιλικατζού. Είναι μεγάλη μου χαρά να πάρω κάτι και με δέκα ευρώ. Vintage πολύ».

Το πρώτο διάστημα της γνωριμίας τους, το 2012, είχε πει στο περιοδικό People: «Το ήξερα από την αρχή πως ήταν “meant to be”. Γνωριζόμασταν με τον Παναγιώτη μέσα από κοινές παρέες, δεν ήταν άγνωστος άνθρωπος για μένα. Τότε, όμως, εκείνος έλειπε στην Αμερική, έτσι δεν είχαμε γίνει ποτέ φίλοι. Ήμασταν καλοί γνωστοί. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό κάτι παραπάνω –από το δικό του βέβαια είχε περάσει από ότι έμαθα μετά.

Θυμάμαι, το κλικ έγινε όταν βρεθήκαμε στο πάρτι μίας φίλης, της Θωμαΐδας Ανδρούτσου. Είχα χωρίσει από την προηγούμενη μου σχέση και ήμουν σε μία περίεργη φάση, δεν ήθελα τίποτα και κανέναν, ήμουν σίγουρη ότι θα γεράσω μόνη μου, γεροντοκόρη και ότι δεν θα κάνω ποτέ παιδιά. Η πλήρης απογοήτευση. Ξεκινήσαμε να μιλάμε λίγο στο πάρτι και μου φάνηκε ενδιαφέρων. Μετά από τρεις ημέρες «τυχαία» πέρασε από το Trova, το μαγαζί του αδερφού μου. Τις επόμενες ημέρες πήγα εγώ στο Tranzistor, το μαγαζί μιας κοινής φίλης στου Ψυρρή και ο Παναγιώτης ήταν εκεί. Πιάσαμε την κουβέντα και μιλούσαμε τρεις ώρες. Εκεί καταλάβαμε ότι αυτό ήταν!».

https://www.instagram.com/p/CWlRsmSKtqh

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τους γιους του Μάξιμο και Κίμωνα. Ο Μάξιμος γεννήθηκε στις 3 Μαΐου του 2013 και ο Κίμωνας στις 4 Μαρτίου του 2019.

https://www.instagram.com/p/Ca-R8fCLqH8
https://www.instagram.com/p/CXlnC-GoPV3
https://www.instagram.com/p/CWi6-CyqnnR
https://www.instagram.com/p/ChX41aRILa1

Όταν ο επιχειρηματίας στις 25 Ιουνίου συμπλήρωσε τα 44 του χρόνια, η ηθοποιός βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει για ακόμη μια φορά την αγάπη της διοργανώνοντας ένα υπέροχο πάρτι έκπληξη.

«Επεράσαμε όμορφα! Το αγόρι μου έγινε 44 και του πάει πολύ! Χιλιόχρονος αγάπη μου !Πάντα δημιουργικός και υγιής. Να μας χαίρεσαι και να σε χαιρόμαστε», είχε γράψει σε ανάρτησή της στο προφίλ της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CfQY9DdI5-_

Ένας λόγος που αγαπάμε την Κατερίνα Παπουτσάκη, είναι και η ειλικρίνειά της. Μπορεί το love story τους να θυμίζει παραμύθι, αλλά είναι μια ρεαλιστική ταινία. Πολύ ρομαντική και με happy end, αλλά παραμένει απολύτως ρεαλιστική.

Όπως εκμυστηρεύτηκε στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογιώργη «φλΕΡΤ», οι δυο τους συμβουλεύτηκαν έναν ειδικό προκειμένου να βελτιώσουν τη μεταξύ τους σχέση και την επικοινωνία στον γάμο τους. Χωρίς ταμπού και δεύτερες σκέψεις, μιλώντας στη συνάδελφό της, αποκάλυψε πως έκαναν θεραπεία ζεύγους με τον Παναγιώτη Πιλαφά:

«Από τον Παναγιώτη έχω μάθει την υπομονή, γιατί δεν την είχα παλιά. Και την επικοινωνία που είναι πολύ σημαντική και προσπαθώ γενικά να φτιάξω. Έχουμε κάνει θεραπεία ζεύγους και είμαστε στη διαδικασία τώρα.

Όλα ξεκινούν από εμάς. Αυτό που λέμε γενικώς και αορίστως ότι αν δεν είσαι εσύ καλά, δεν είσαι καλά ούτε με τον άλλον, αυτό είναι βασικός κανόνας. Το θέμα είναι πώς γίνεται αυτό. Η τεχνική με την οποία το επιτυγχάνει κανείς αυτό. Αυτό είναι το δύσκολο. Και εγώ στην τεχνική πάντα σκόνταφτα όλα αυτά τα χρόνια της ζωής μου. Ήξερα ότι κάτι δεν κάνω καλά, ότι δεν διεκδικώ σωστά. Δεν ήξερα πώς διεκδικείς.

Είναι πολύ σημαντικό τι θα πεις, πώς θα το πεις. Είναι μια ολόκληρη επιστήμη και γι’ αυτό αφηνόμαστε στα χέρια των ειδικών. Ο Παναγιώτης ήθελε πάρα πολύ και εκείνος. Το ζητούμενο σε όλη αυτή τη διαδικασία είναι η ενδυνάμωση του καθενός ξεχωριστά. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Βαδίζουμε ο ένας πιο κοντά στον άλλον κι αυτό είναι πολύ σπουδαίο. Χρειάζεται πολλή δουλειά και ενδοσκόπηση».