Η Ευγενία Σαμαρά έγινε dancing queen των 80's και στο πάρτι της είχαμε και ένα νέο love story

Η Ευγενία Σαμαρά έγινε dancing queen των 80's και στο πάρτι της είχαμε και ένα νέο love story

Ο Σασμός ερωτεύτηκε το Μαύρο Ρόδο και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης με την Σάντυ Χατζηιωάννου έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο πάρτι της Ευγενίας Σαμαρά. 

Μετά το τέλος των διακοπών της, η Ευγενία Σαμαρά χρωστούσε ένα πάρτι γενεθλίων για να γιορτάσει έστω και ετεροχρονισμένα με τους φίλους της. Και εκτός από την Ρούλα Ρέβη, την Ζέτα Μακρυπούλια και την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, είχε και ένα νέο ζευγάρι στην παρέα της, τον Μιχαήλ Ταμπακάκη και την συμπρωταγωνίστριά της στον Σασμό, την Σάντυ Χατζηιωάννου. Η οικοδέσποινα έγινε για λίγο dancing queen και το θεματικό της πάρτι, είχε glam, χορό και πολύ κέφι.

Όταν ο Σασμός αγάπησε το Μαύρο Ρόδο

Η Ευγενία Σαμαρά λίγο πριν επιστρέψει στις νομικές της υποθέσεις ως δικηγόρος στον Σασμό και τα ποικίλης φύσεως βάσανα που την περιμένουν φέτος στην σειρά, αποφάσισε να κάνει την γιορτή που χρωστούσε στους φίλους της, επειδή έλειπε σε διακοπές όταν είχε τα γενέθλιά της. Και δεν έκανε ένα οποιοδήποτε πάρτι. Το σχεδίασε με κάθε λεπτομέρεια και είχε δώσει οδηγίες για το dress code στους καλεσμένους της.

Η Ευγενία Σαμαρά έγινε 35 και η καλύτερη ευχή ήρθε από τη μαμά της

«Το πάρτυ είχε θέμα strass and trash και βασική προϋπόθεση ήταν ο χορός! Όλα πήγαν όπως ακριβώς τα είχα σκεφτεί γιατί ήξερα καλά ποιους κάλεσα. Το υλικό που βλέπετε τραβήχτηκε λίγο αργότερα από όσο θα έπρεπε ή ίσως και ακριβώς την σωστή στιγμή. Φίλοι μου σας ευχαριστώ για τα πιο s*trash 35 μου» έγραψε η Ευγενία λίγες ώρες μετά από την υπέροχη βραδιά.

https://www.instagram.com/p/CiX9FAXNV1F

Η Ρούλα Ρέβη με τον Αποστόλη Τότσικα, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους που τα έδωσαν όλα στον χορό.

fameli.jpg

Η Ρούλα μάλιστα είχε αναλάβει και χρέη φωτογράφου ανεπίσημα για να αποτυπώσει το κέφι και τον ατελείωτο χορό. Μέχρι και ο κατά τα άλλα χαμηλών τόνων σύντροφος της Ευγενίας, Γιάννης Ποιμενίδης, έγινε αγνώριστος και έγινε master στις χορευτικές φιγούρες.

poimenidis.jpg

Η βραδιά όπως μας δήλωσε και η Ευγενία είχε τους ανθρώπους που αγαπά και μπορούν να την ακολουθήσουν σε κάθε της τρέλα. Είχε όμως και μία καλή της φίλη με την οποία μοιράζονται φέτος την ίδια σειρά, την Σάντυ Χατζηιωάννου. Το κορίτσι του Νικηφόρου στον Σασμό, είναι όμως πια το κορίτσι του υπερταλαντούχου ηθοποιού Μιχαήλ Ταμπακάκη, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στο Μαύρο Ρόδο του Mega αλλά και στο Βραχιόλι της Φωτιάς στην ΕΡΤ.

tampakakis.jpg

Μπορεί να είχαμε δει μία φωτογραφία τους από τις κοινές καλοκαιρινές τους διακοπές στην Τήνο, αλλά τώρα τους είδαμε και επίσημα μαζί και μάλιστα να γνωστοποιούν τον δεσμό τους στους κοινούς τους φίλους. Νέοι, όμορφοι και ταλαντούχοι και εν μέρει ανταγωνιστές φέτος, αφού οι σειρές στις οποίες συμμετέχουν θα βρεθούν αντιμέτωπες για λίγη ώρα στο prime time.

https://www.instagram.com/p/ChSfvZrDZAa