Η μεγάλη αγάπη του Tom Brady είναι το ποδόσφαιρο και η δεύτερη αυτή που φαντάζεσαι

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η μεγάλη αγάπη του Tom Brady είναι το ποδόσφαιρο και η δεύτερη αυτή που φαντάζεσαι
Invision

Ο διάσημος παίκτης του NFL αποκάλυψε τις προτεραιότητές του μετά την επιστροφή στα γήπεδα.

Με μεγάλη όρεξη επέστρεψε στα γήπεδα ο Tom Brady ο οποίος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στον πρώτο αγώνα του NFL για τη νέα σεζόν. Ο 45χρονος μίλησε για τη ζωή του εντός και εκτός γηπέδου στο podcast Let's Go! με τον Larry Fitzgerald και τον Jim Gray και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σχέση με την σύζυγό του, Gisele Bündchen.

Μιλώντας για την αγάπη του Βrady για το άθλημα, ο Gray είπε με χιούμορ ότι η μόνη φορά που ο παίκτης βρίσκει ηρεμία είναι όταν τον κυνηγούν οι αντίπαλοί του στο γήπεδο.

Οι δύο μεγάλες αγάπες του Tom Brady

Ο Τom Brady έδωσε τη δική του απάντηση αναφέροντας:

«Ελπίζω να μην είναι το γήπεδο το μόνο μέρος που βρίσκω ηρεμία γιατί είναι ένας χώρος με μεγάλη αγριότητα και είχα μείνει αρκετό καιρό εκτός για να το συνηθίσω. Υπάρχει μια απλότητα στη ζωή όταν διανύεις μια ποδοσφαιρική σεζόν γιατί μπαίνεις σε έναν ρυθμό».

Όπως ο ίδιος ανέφερε άλλα πράγματα που του φέρνουν γαλήνη είναι η οικογένειά του.

«Το ποδόσφαιρο και η οικογένεια μου ήταν πάντα τα πιο σημαντικά πράγματα για μένα, επομένως είναι μια καλή εποχή του χρόνου».

Ο άσσος του ποδοσφαίρου και το μοντέλο έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τα 2 τους παιδιά (ο 14χρονος Benjamin και η 9χρονη Vivian) να αποτελούν προτεραιότητά τους. Ο Brady έχει ακόμα έναν γιο τον 15χρονο jack, καρπό του έρωτα με την πρώην σύζυγό του, Bridget Moynahan.

Η Gisele δεν εγκατέλειψε τυχαία τον σύζυγό της και είχε μιλήσει για τις εκρήξεις θυμού ανάμεσά τους

Η κρίση στον γάμο του με την Gisele

Tο τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την Gisele και τον Tom Brady να περνούν κρίση στο γάμο τους. Σύμφωνα με κάποιες αποκλειστικές πηγές του Page Six, το μοντέλο φέρεται να έχει εγκαταλείψει την οικογενειακή τους κατοικία στην Φλόριντα, για την Κόστα Ρίκα μετά από μια σειρά έντονων διαφωνιών. Όλα ξεκίνησαν μετά την απόφαση του Brady να αποσυρθεί από το NFL, ενώ στη συνέχεια δήλωσε πως θα έμενε για ομαδική προπόνηση.

«Yπήρξε πρόβλημα στον γάμο σχετικά με την απόφασή του να αποσυρθεί. Η Gisele ήταν πάντα αυτή που έμενε με τα παιδιά. Συμφώνησαν ότι θα αποσυρόταν για να επικεντρωθεί στην οικογένεια, μετά άλλαξε γνώμη. Έχουν μια φλογερή σχέση. Η Gisele είναι λίγο εκρηκτική, έχει αυτή τη βραζιλιάνικη φλόγα!», δήλωσε πηγή από το στενό τους περιβάλλον.

«Ξέρω πόσο ενθουσιασμένος είσαι για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σου. Δεν υπάρχει τίποτε που να μην μπορείς να καταφέρεις. Ήμουν πάντα εκεί για εσένα, το ξέρεις αυτό και είμαι τόσο ενθουσιασμένη για όσα έρθουν. Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο ευγνώμων είμαι σε όσους μας υποστήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, τον σύζυγό μου και την οικογένειά μου», είχε γράψει η Gisele μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του Brady.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στη Βρετανική Vogue η Gisele ανέφερε: «Δεν νομίζω ότι οι σχέσεις διατηρούνται εύκολα. Δεν είναι ποτέ το παραμύθι που θέλουν οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι είναι. Χρειάζεται δουλειά για να είσαι πραγματικά σε ισορροπία με κάποιον, ειδικά αφού κάνεις παιδιά».

«Η εστίαση του Tom είναι στην καριέρα του, η δική μου είναι κυρίως στα παιδιά», συμπλήρωσε το top model.

H μεγάλη επιστροφή του Tom Brady στα γήπεδα

Μόνο δύο μήνες μακριά από την αγωνιστική δράση άντεξε τελικά ο Tom Brady αφού επέστρεψε δριμύτερος για να αγωνιστεί για 23η σεζόν. Ο θρύλος του Αμερικανικού ποδοσφαίρου είχε ανακοινώσει την απόσυρσή του στα τέλη Ιανουαρίου, ωστόσο δύο μήνες αναθεώρησε και ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα των Buccaneers.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter όπου έγραψε:

«Αυτούς τους δύο μήνες συνειδητοποίησα πως η ζωή μου είναι στο γήπεδο και όχι στις κερκίδες. Αυτή η στιγμή θα έρθει αλλά όχι τώρα. Αγαπώ τους συμπαίκτες μου και την υποστηρικτική μου οικογένεια. Αυτοί τα κάνουν όλα πιθανά. Επιστρέφω για την 23η μου σεζόν στην Τampa. Κάτι έχω αφήσει μισοτελειωμένο».

https://www.instagram.com/p/CZc0OGjFuVK

Πηγή κεντρικής: apimages.com