Οι Biebers γιορτάζουν 4 χρόνια γάμου και η Hailey έκανε το πιο τρυφερό post

Τσακιρίδου Χριστίνα
Οι Biebers γιορτάζουν 4 χρόνια γάμου και η Hailey έκανε το πιο τρυφερό post

Το διάσημο ζευγάρι έχει σήμερα επέτειο και παραμένει πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Ο Justin Bieber και η Hailey Bieber είναι ένα ζευγάρι που κατάφερε να πάει κόντρα στα προγνωστικά αφού κανείς δεν περίμενε ότι θα καταλήξουν παντρεμένοι. Ο 28χρονος τραγουδιστής είχε σχέση για αρκετά χρόνια με την ηθοποιό-τραγουδίστρια Selena Gomez όμως η εμφάνιση του μοντέλου άλλαξε για πάντα τη ζωή του.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και γιορτάζει σήμερα 4 χρόνια έγγαμου βίου. Όλα δείχνουν πως οι Biebers διανύουν μια από τις καλύτερες περιόδους τους και δεν θα μας κάνει εντύπωση αν σύντομα αποφασίσουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Justin Bieber: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και δεν έλυσε μέσα στον γάμο του με τη Hailey

Το τρυφερό post της Hailey

Το 25χρονο μοντέλο θέλησε να ευχηθεί δημόσια στον σύζυγό της για την 4η επέτειο του γάμου τους. Η Hailey έκανε πριν λίγες ώρες ένα post στο Instagram, στο οποίο μιλά για τον άντρα της ζωή της, με τα πιο τρυφερά λόγια.

https://www.instagram.com/p/Cid6wmRLrr9

«4 χρόνια παντρεμένη μαζί σου. Ο πιο όμορφος άνθρωπος που έχω γνωρίσει...αγάπη της ζωής μου. Ευχαριστώ τον Θεό για εσένα», έγραψε το μοντέλο κάτω από το καρουζέλ φωτογραφιών που δημοσίευσε. Στις φωτογραφίες βλέπουμε εικόνες από τον παραμυθένιο γάμο τους και διάφορα άλλα στιγμιότυπα από την καθημερινότητα του ζευγαριού.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από τον εντυπωσιακό γάμο του ζευγαριού.

Ο παραμυθένιος γάμος τους

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο στη Νέα Υόρκη στις 30 Σεπτεμβρίου του 2019 σε πολύ στενό κύκλο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η νύφη έδειχνε πιο λαμπερή από ποτέ μέσα στο Off-White νυφικό της με την τεράστια ουρά.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, το διάσημο ζευγάρι έφτασε στο μέρος όπου θα γινόταν ο γάμος του με ιδιωτικό αεροπλάνο. Στον γάμο των Biebers παρευβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι: Stephen Baldwin, Billy Baldwin, Kendall Jenner, Kyle Massey και Joan Smalls καθώς και ο μάνατζερ του Justin, Scooter Braun.

https://www.instagram.com/p/CUc9RYMLf5y

Μία ημέρα πριν την γαμήλια τελετή το ζευγάρι υποδέχθηκε τους καλεσμένους του με ένα prive δείπνο όπου σερβιρίστηκε τοπικό φαγητό και οστρακοειδή. Ο διάσημος τραγουδιστής και το μοντέλο επέλεξαν το Montage Palmetto Bluff για τον γάμο τους, καθώς ο Justin Bieber είχε ήδη φιλοξενηθεί σε αντίστοιχο ξενοδοχειακό συγκρότημα της ίδιας εταιρείας στην Καλιφόρνια.

«Είναι σαν δεύτερο σπίτι για τον Justin. Επισκέπτεται συχνά τα ξενοδοχεία του ομίλου Montage όταν θέλει την ηρεμία του» εξηγεί πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού στο Αμερικανικό People. Η Hailey Baldwin ήταν εκείνη που ασχολήθηκε και με την παραμικρή λεπτομέρεια του γάμου», ανέφερε η πηγή.

Την ημέρα του γάμου ο Justin Bieber μοιράστηκε ένα από τα γαμήλια δώρα που δέχτηκε καθώς και μία φωτογραφία του όπου ποζάρει με τη Hailey και την οικογένειά της, πολλά χρόνια πριν οι δυο τους γίνουν ζευγάρι, προκειμένου να τους ευχαριστήσει για την άδειά τους να γίνει η σύζυγός του. Στα ασπρόμαυρα στιγμιότυπα που ανήρτησαν οι νεόνυμφοι λίγες ημέρες μετά τον γάμο, η ευτυχία στα πρόσωπα του ζευγαριού αποτυπώνεται ξεκάθαρα.

https://www.instagram.com/p/B3VNRH4lTSK

Οι Biebers αρραβωνιάστηκαν τον Ιούλιο του 2018 και τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς πραγματοποίησαν τον πολιτικό τους γάμο.

Στο video που ακολουθεί μπορείς να δεις την πρόβα νυφικού της Hailey, για να πειστείς ότι είναι μία από εμάς.

Πηγή κεντρικής: haileybieber