Η Selena Gomez μόλις παραδέχτηκε για τον χωρισμό της με τον Justin Bieber αυτό που όλοι ξέραμε

Η Selena Gomez μόλις παραδέχτηκε για τον χωρισμό της με τον Justin Bieber αυτό που όλοι ξέραμε

Η Selena Gomez και ο Justin Bieber στο Los Angeles το 2011

Όταν η απομάκρυνσή σου από έναν άνθρωπο σού κάνει καλό, αυτό σημαίνει πολλά.

Από το 2010 έως το 2018, η σχέση της Selena Gomez με τον Justin Bieber ήταν ένα από τα πιο hot θέματα της showbiz. Οι δύο σταρ ήταν τα αγαπημένα παιδιά του κοινού και το γεγονός ότι αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους δημιουργούσε έναν παραπάνω ενθουσιασμό.

Όμως, τα προβλήματα ήταν πολλά και η σχέση τους μόνο σταθερότητα δεν είχε. Τα έφτιαχναν, χώριζαν, ξανά μαζί, πάλι χώρια, κι αυτό απλά συνεχιζόταν προκαλώντας δυσμενή ψυχολογική κατάσταση ειδικά στην Gomez. Ώσπου τον Μάρτιο του 2018, Selena και Justin χώρισαν οριστικά και έπειτα ο τραγουδιστής παντρεύτηκε τη Hailey Bieber, με την οποία είναι παντρεμένος μέχρι και σήμερα.

Η Selena Gomez μίλησε για τις ψυχικές διαταραχές της και τάχθηκε υπέρ του αποστιγματισμού

Στη Selena Gomez έκανε καλό ο χωρισμός από τον Justin Bieber

Η Selena έκτοτε φαίνεται πραγματικά άλλος άνθρωπος, πιο ώριμη και με περισσότερη αυτοπεποίθηση, κάτι που σημαίνει πως ο χωρισμός τής έκανε καλό. Τώρα, έχει εστιάσει στα επαγγελματικά της, τη δεύτερη σεζόν του Only Murders In The Building και το Selena & Chef-.

Η σταρ μίλησε στο Hollywood Reporter και στο Awards Chatter podcast και σχολίασε όλη εκείνη τη δύσκολη περίοδο της ζωής της που συνδέθηκε και με σοβαρά προβλήματα στην υγεία της.

«Περνούσα προφανώς έναν πολύ δύσκολο χωρισμό και ξαφνικά έμεινα με την ερώτηση της καριέρας μου και το πού θα πήγαινα και τι θα γινόταν. Ήταν απλά όλα αυτά τα διαφορετικά πράγματα που ένιωθα. Και μετά ήρθαν τα ιατρικά μου θέματα. Αντιμετώπιζα τον λύκο μου και κάποια προβλήματα με τα νεφρά. Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο», είπε η 29χρονη σταρ που διαγνώστηκε με Λύκο το 2011.

https://www.instagram.com/p/BZBHr4Pg5Wd

Η Selena δεν ανέχεται πια ασέβεια

Από τότε, έχουν περάσει αρκετά χρόνια και όλα όσα πέρασε η Selena τη βοήθησαν να δουλέψει με τον εαυτό της, να βάζει όρια και να μην ανέχεται καμία ασέβεια προς το πρόσωπό της.

«Τώρα που είμαι στην άλλη πλευρά αυτού, για να είμαι ειλικρινής, μου έκανε καλό. Μου επέτρεψε να αναπτύξω τον χαρακτήρα μου και να μην ανέχομαι κανενός είδους παραλογισμούς και ασέβεια και είμαι πολύ περήφανη για το πώς βγήκα από αυτό», σχολίασε.