Justin Bieber: Η σπάνια ασθένεια που παρέλυσε το πρόσωπό του και η πίστη πως ο Θεός θα τον βοηθήσει

Κατερίνα Μπούσιου
Justin Bieber: Η σπάνια ασθένεια που παρέλυσε το πρόσωπό του και η πίστη πως ο Θεός θα τον βοηθήσει

 (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

22 εκατομμύρια likes και αμέτρητα τα μηνύματα για περαστικά στο βίντεο στο Instagram που δημοσίευσε ο νεαρός τραγουδιστής Justin Bieber, εξηγώντας την σπάνια πάθησή του. 

Η αναβολή αρκετών εμφανίσεων του Justin Bieber στην νέα παγκόσμια περιοδεία που ετοίμαζε μετά από 2 χρόνια πανδημίας, προβλημάτισε πολλούς θαυμαστές τους. Για αυτό και εκείνος έσπευσε με ένα video του στο Instagram χθες το βράδυ, να εξηγήσει τους ιατρικούς λόγους που τον αναγκάζουν να πατήσει ένα pause στις εμφανίσεις του. Η εικόνα του με όλη του την δεξιά πλευρά σε παράλυση, σόκαρε αρκετούς. Τι είναι το σπάνιο σύνδρομο Ramsay Hunt από το οποίο πάσχει;

«Σας αγαπώ και θέλω να με κρατήσετε στις προσευχές σας»

Ο Justin Bieber όπως αναλυτικά εξήγησε στο τριλεπτο video του, διευκρίνισε πως πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt, το οποίο οδήγησε στην πλήρη παράλυση όλης της δεξιάς πλευράς του προσώπου του. Δεν μπορεί να ελέγξει καμία κίνηση, ούτε καν να ρυθμίσει την κίνηση στα βλέφαρά του ή να κουνήσει την μύτη του. Διευκρίνησε πως δεν είναι επίπονο, αφορά στην ουσία για κάποιον ιο και πως πρόκειται για μία νευρολογική πάθηση που προσβάλλει αρκετούς ασθενείς από επιπλοκή του έρπητα ζωστήρα ή από γενική δυσλειτουργία του οργανισμού, άγχος και κούραση.

https://www.instagram.com/p/CeorE9OjqX9

Και όπως είπε χαρακτηριστικά: «Γεια σε όλους Τζάστιν εδώ, ήθελα να σας ενημερώσω παιδιά για το τι συμβαίνει. Προφανώς μπορείτε να δείτε το πρόσωπό μου. Έχω αυτό το σύνδρομο που ονομάζεται σύνδρομο Ramsay Hunt και είναι από αυτόν τον ιό που επιτίθεται στα νεύρα στο αυτί μου και στα νεύρα του προσώπου μου και έχει κάνει το πρόσωπό μου να παραλύει. Έχω εμπιστοσύνη στον Θεό. Είμαι σίγουρος πως όλο αυτό συμβαίνει για κάποιον σκοπό. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι αυτός, αλλά μέχρι τότε θα ξεκουραστώ. Σας αγαπώ και θέλω να με κρατήσετε στις προσευχές σας».

https://www.instagram.com/p/Ced65PZumbk

Ο τραγουδιστής διευκρίνησε πως ακολουθεί μία φαρμακευτική αγωγή αλλά κάνει παράλληλα και κάποιες καθημερινές ασκήσεις που του έχουν συστήσει οι γιατροί του, για να αποκατασταθεί η νευρική λειτουργία. Χρειάζεται ωστόσο χρόνος, υπομονή και ηρεμία για να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα. Το video του από χθες το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί, έχει συγκεντρώσει 22 εκατομμύρια likes και εκατοντάδες χιλιάδες σχόλια για περαστικά και δύναμη. Ο Justin Bieber έχει να αντιμετωπίσει παράλληλα και την χρόνια κατάθλιψη. Ωστόσο εκείνη που τον βοήθησε αρκετά σε αυτό, δεν ήταν άλλη από την σύζυγό του, Hailey. Η οποία στέκεται στο πλευρό του σε κάθε δύσκολη συνθήκη.

Justin Bieber: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και δεν έλυσε μέσα στον γάμο του με τη Hailey