Η Δανάη Παππά επέστρεψε για τον Σασμό όμως το μυαλό της είναι στην Ισπανία

Η Δανάη Παππά επέστρεψε για τον Σασμό όμως το μυαλό της είναι στην Ισπανία

Προτού η «Θοδώρα» ζήσει τον έρωτα με τον Λευτέρη Ορφανό (Γιώργο Γεροντιδάκη) ζει το αληθινό love story στο πλευρό του Λάμπρου Λάζαρη.  

Η Δανάη Παππά και ο σύντροφός της Λάμπρος Λάζαρης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή ζευγάρια της Ελληνικής showbiz. Οι δυο τους είναι μαζί από το 2019, συγκατοικούν και μας δείχνουν καθημερινά πως είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

Η 26χρονη ηθοποιός και ο 38χρονος επιχειρηματίας λατρεύουν τα ταξίδια και όταν τους το επιτρέπει το πρόγραμμά τους, πραγματοποιούν μικρές αποδράσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το φετινό καλοκαίρι το πέρασαν μαζί με καλούς φίλους στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στην Πάρο, όπου ο Λάμπρος Λάζαρης δραστηροποιείται επαγγελματικά, στον χώρο της εστίασης.

«Είμαστε μαζί, είμαστε ένα. Ο γάμος δεν έχει περάσει από το μυαλό μας, ούτε το έχουμε συζητήσει. Η σχέση μας δοκιμάστηκε στην καραντίνα. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Με φαντάζομαι σε ένα σπίτι με σκυλιά και γατιά να τρέχουν», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Δανάη Παππά για τον άντρα της ζωής της.

Η Δανάη Παππά πήγε στον Αχέροντα με τον σύντροφό της και τώρα προτιμάμε το ποτάμι από τη θάλασσα

Παππά-Λάζαρης ζουν τον απόλυτο έρωτα στην Ισπανία

Λίγο πριν την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του Σασμού, η «Θοδώρα» θέλησε να χαλαρώσει και να γεμίσει μπαταρίες μακριά από την πρωτεύουσα. Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης ταξίδεψαν στην Ισπανία και μια ματιά στα προφίλ του ζευγαριού στο Instagram αρκεί για να διαπιστώσεις ότι θα μπορούσαν άνετα να κάνουν τη δική τους ταξιδιωτική εκπομπή.

Το ερωτευμένο ζευγάρι επισκέφθηκε τα αξιοθέατα της περιοχής, απόλαυσε την Ισπανική κουζίνα και φυσικά έβγαλε πολλές φωτογραφίες. Εδώ και λίγα 24ωρα βρίσκονται στην Αθήνα αφού η νεαρή πρωταγωνίστρια συνεχίζει τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του Σασμού.

https://www.instagram.com/p/CidM5ZvDTMI

Η ηθοποιός και ο αγαπημένος της έχουν επισκεφθεί πολλά, διαφορετικά μέρη όπου έκαναν αναμνήσεις και έφτιαξαν τα ωραιότερα φωτογραφικά άλμπουμ. Πριν λίγες ημέρες η 26χρονη βρέθηκε με τον σύντροφό της στο Μπιλμπάο και τις γύρω περιοχές και δεν σταμάτησαν να δημοσιεύουν υπέροχα στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CiLOFA5j5_h

Η νεαρή πρωταγωνίστρια δεν δίστασε να παροτρύνει τους ακολούθους της να ταξιδέψουν στη Βόρεια Ισπανία καθώς όπως αναφέρει είναι μια πανέμορφη χώρα. Αν έχεις αμφιβολίες γι'αυτό οι φωτογραφίες της Δανάης Παππά θα σε πείσουν.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους.

Πηγή κεντρικής: danouuz