Ο Leonardo DiCaprio και η Gigi Hadid είναι το νέο hot ζευγάρι του Hollywood με αποδείξεις

Πατούλια Κατερίνα
Ο Leonardo DiCaprio και η Gigi Hadid είναι το νέο hot ζευγάρι του Hollywood με αποδείξεις
2019 Invision

Κάποιος φούρνος γκρεμίστηκε στο μακρινό Hollywood και ο Leonardo DiCaprio είπε να κλείσει τα στόματα όλων και να γίνει ζευγάρι με την 27χρονη (27 το τονίζουμε) Gigi Hadid.

Έλα να δεις που οι πρόσφατες φήμες για τον Leonardo DiCaprio, επιβεβαιώνουν όσα έχουμε σκεφτεί για εκείνον. Ο Leo και χώρισε την Camilla Morone και έχει προχωρήσει στη ζωή του και ένας φούρνος γκρεμίστηκε γιατί το νέο του crash είναι 27 ετών!

Ο 47χρονος εθεάθη σε κέντρο μετά την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης μαζί με τη Gigi Hadid, μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να κάνει βόλτα μαζί της στον δρόμο και να θέλει σαν τρελός να γίνουν ζευγάρι.

Ένας έρωτας γεννήθηκε

Ο star του Τιτανικού αποφάσισε να σπάσει τον κανόνα του για τα μάτια- υπέροχα ομολογουμένως- της Gigi Hadid και η Page Six επιβεβαίωσε μέσα από πολλαπλές πηγές πως Gigi και Leo είναι ζευγάρι ενώ πολλαπλοί μάρτυρες επιβεβαίωσαν πως οι δύο hot υπάρξεις βρέθηκαν στο ίδιο πριβέ πάρτι του κολλητού του DiCaprio, Richie Akiva σε loft στο Σόχο.

«Ο Leo ήταν με τους φίλους του και η Gigi με άλλα μοντέλα γύρω από το ίδιο τραπέζι», τόνισε η ο πηγή που βρέθηκε στο πάρτι στο οποίο τραγούδησε ο ράπερ Kodak Black.

Στο ίδιο πάρτι φαίνεται πως εμφανίστηκαν και η Venus Williams αλλά και η Irina Shayk ενώ τα νέα του δεσμού του Leo είναι γνωστά το τελευταίο δίμηνο, όταν δηλαδή η επί τέσσερα χρόνια κοπέλα του Morone, συμπλήρωσε 25 χρόνια ζωής.

Αυτή την εβδομάδα, το People ανέφερε πως ο δεσμός που ξεκίνησε δειλά δειλά και πιο σοβαρά τον Αύγουστο έχει προχωρήσει και Leo με Gigi μαθαίνουν ο ένας τον άλλο, με τη Gigig να είναι και μαμά της Khia την οποία απέκτησε με τον τραγουδιστή Zayn Malik και με τον οποίο χώρισε τον περασμένο Οκτώβριο.

Mε τις φήμες περί νέου ειδυλλίου του Leonardo DiCaprio και του διάσημου μοντέλου Gigi Hadid μετά τον χωρισμό του από την Camila Morrone, ο ηθοποιός έγινε για μία ακόμη φορά, αφορμή για χιουμοριστικά σχόλια από τους συναδέλφους του. Mετά την τελετή των βραβείων Όσκαρ πριν από λίγους μήνες και χθες στα βραβεία Emmy είχε την τιμητική του.

Tρόλαραν τον DiCaprio στα βραβεία Emmy για τις νεαρές συντρόφους του και αφορμή ήταν η Zendaya

Ο παρουσιαστής της βραδιάς Κέναν Τόμσον πιάστηκε από την επικαιρότητα για να πει την ατάκα του. Το «θύμα» στην περίσταση ήταν η Zendaya και ο Τόμσον απευθύνθηκε σε εκείνη για να ρίξει τις βολές του στον DiCaprio. Όπως της είπε:

«Η Zendaya έγινε 26 χρονών την περασμένη εβδομάδα. Χρόνια πολλά. Τα 26 είναι μία περίεργη ηλικία στο Hollywood. Εννοώ ότι είσαι αρκετά νέα για να παίξεις με ένα μαθητή Γυμνασίου, αλλά είσαι πολύ μεγάλη για να βγεις ραντεβού με τον Leonardo DiCaprio».

gigihadid_2.jpg