Η Camila Morrone αποφάσισε να προχωρήσει τη ζωή της μετά τον χωρισμό με τον Leonardo DiCaprio

Μαρία Ροδίτη
Η Camila Morrone αποφάσισε να προχωρήσει τη ζωή της μετά τον χωρισμό με τον Leonardo DiCaprio

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

2019 Invision

Η 25χρονη Camila Morrone δεν το βάζει κάτω και είναι μια χαρά.

Πριν περίπου μια εβδομάδα έκανε τον γύρο του κόσμου η είδηση ότι ο Leonardo DiCaprio και η Camila Morrone χώρισαν μετά από 4 χρόνια σχέσης. Οι κακές γλώσσες, μάλιστα, έσπευσαν να πουν ότι ο χωρισμός επήλθε λίγο μετά τα 25α γενέθλια του μοντέλου και να σχολιάσουν το γεγονός ότι ο star τα τελευταία 20 χρόνια δεν έχει κάνει δεσμό με γυναίκα άνω των 25.

Όπως κι αν έχουν τα πράγματα, η Camila Morrone αποφάσισε να μην το βάλει κάτω, να μην τα βάψει μαύρα για τα μάτια του DiCaprio και να προχωρήσει παρακάτω. Το λένε, άλλωστε, και οι δικοί της άνθρωποι.

Αυτό είναι το κορίτσι που θα χωρίσει ο Leonardo DiCaprio σε τρία χρόνια

«Η Camila είναι καλά»

Η Camila Morrone είναι απασχολημένη με τη δουλειά και τους φίλους της μετά τον χωρισμό από τον Leonardo DiCaprio. «Η Camila είναι καλά», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της στο περιοδικό PEOPLE.

https://www.instagram.com/p/Cbqen-6PQpv

Και προσθέτει: «Έχει μια μεγάλη παρέα από φίλους που πραγματικά τη νοιάζονται. Προχωράει με τη ζωή της. Δεν έχει επαφή με τον Leo».

Η γνωριμία και η σχέση DiCaprio-Morrone

Η Camila Morrone και ο Leonardo DiCaprio γνωρίστηκαν κι έγιναν ζευγάρι το 2018 σε ένα ταξίδι στο Aspen. Το ζευγάρι διατηρούσε πολύ χαμηλούς τόνους και προσπαθούσε να μην απασχολεί τα φώτα της διασημότητας, χωρίς όμως… αποτέλεσμα. Και ήταν το 2019 όταν το μοντέλο έδειξε μεγάλη απογοήτευση με την προσοχή που έδιναν τα μέσα ενημέρωσης στη σχέση της και κυρίως στη μεγάλη διαφορά ηλικίας που είχε με τον Leo.

«Υπάρχουν τόσες πολλές σχέσεις στο Hollywood - και στην ιστορία του κόσμου - όπου οι άνθρωποι έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας. Απλώς πιστεύω ότι ο καθένας θα πρέπει να μπορεί να βγαίνει ραντεβού με όποιον θέλει», είπε. Και συνέχισε: «Αισθάνομαι ότι πρέπει να υπάρχει πάντα μια ταυτότητα εκτός από το ποιος είναι αυτός με τον οποίο έχεις σχέση».

Τελικά…όσο κι αν η Camila Morrone ήθελε να διαφυλάξει τη σχέση της δεν κατάφερε να την κρατήσει. Το ζευγάρι χώρισε μετά από 4 χρόνια που ήταν μαζί με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για μια νέα, εργένικη κι έξαλλη ζωή του Leonardo DiCaprio και για ξενύχτια από πάρτι σε πάρτι παρέα με φίλους και πολλά κορίτσια.