Οι σπάνιες φορές που η Κορίνα Στεργιάδου πόζαρε με τα παιδιά της, Μαλένα, Ηλέκτρα και Σπύρο

Οι σπάνιες φορές που η Κορίνα Στεργιάδου πόζαρε με τα παιδιά της, Μαλένα, Ηλέκτρα και Σπύρο
Instagram

«Αξιώθηκα να έχω τρία υπέροχα παιδιά, φυσικά με πολλές ευτυχισμένες στιγμές, αλλά και δυσκολίες αρκετές!». Δες πόσο μεγάλωσαν τα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Αντώνη Βλοντάκη.

Η Κορίνα Στεργιάδου έγινε γνωστή τη δεκαετία του '90 όταν το 1998 στέφθηκε Playmate. Όπως είναι γνωστό, δύο χρόνια αργότερα γνώρισε τον έρωτα της ζωής της, Αντώνη Βλοντάκη, και τα παράτησε όλα για να αφοσιωθεί στην οικογένειά τους. Με τον πολίστα έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τη Μαλένα, την Ηλέκτρα και τον Σπύρο, τα οποία λατρεύει και όλοι μαζί περνούν υπέροχες οικογενειακές στιγμές.

24 χρόνια μετά τη στέψη της, το διάσημο μοντέλο των '90s παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή ενώ διατηρεί και το προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Η απλότητα και η φυσικότητα που προωθεί μέσω των social media η 44χρονη σήμερα Κορίνα, την κάνουν να παραμένει σύμβολο θηλυκότητας και ομορφιάς.

https://www.instagram.com/p/BZVhFMpgLuO

Ο γάμος με τον Αντώνη Βλοντάκη

Η Κορίνα Στεργιάδου και ο Αντώνης Βλοντάκης είναι μαζί εδώ και 22 χρόνια και τα συναισθήματα αγάπης και λατρείας που τρέφουν ο ένας για τον άλλον είναι απεριόριστα. Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» τον Οκτώβριο του 2021, η Κορίνα είχε αναφερθεί στη σχέση με τον σύζυγό της, την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική και τις ερωτικές σκηνές.

«Δεν μπορούμε και οι δύο να έχουμε τηλεοπτικό χρόνο. Μας έχει προταθεί να κάνουμε μαζί εκπομπή και είπαμε όχι. Δεν παρακολουθώ το σίριαλ του Αντώνη, μόνο αποσπάσματα. Δεν προλαβαίνω. Δεν βλέπω τις ερωτικές του σκηνές. Εγώ τον γνώρισα αθλητή, δεν τον γνώρισα ηθοποιό ώστε να αποδεχτώ ότι θα φιλήσει, θα πιάσει, θα χουφτώσει. Οπότε δεν μπορώ να σου πω ότι μου αρέσει. Κι αν ο Αντώνης αντίστοιχα ήταν στη δική μου θέση δεν θα του άρεσε», δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι έχουν περάσει κρίση στον γάμο τους, η οποία ξεπεράστηκε με τη συζήτηση.

https://www.instagram.com/p/CU-MkQQI0-Y

Οι αναρτήσεις που έχει κάνει στο Instagram για τα τρία παιδιά της, Μαλένα, Ηλέκτρα, Σπύρο

Σε μία πολύ σπάνια συνέντευξή της στο nou-pou.gr η πρώην εστεμμένη είχε πει για την απόφασή της να εγκαταλείψει τον χώρο.

«Δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει ισορροπία μεταξύ καριέρας και μητρότητας. Εάν αποφάσιζα να κάνω καριέρα με τον πλήρη όρο της λέξης, δεν θα μπορούσα να είμαι και μητέρα και καριερίστρια. Έπρεπε να επιλέξω. Να δώσω μία βαρύτητα σε ένα από τα δύο. Ή θα έκανα την καριέρα μου και θα είχα δύο νταντάδες για να μου μαγειρεύουν και να μου καθαρίζουν και να μου πηγαινοφέρνουν τα παιδιά και εγώ να ήμουν ένας παρατηρητής στο μεγάλωμα τους ή θα αποφάσιζα -όπως και έκανα- ότι θα πάρω τη ευθύνη επάνω μου, με όλα τα λάθη που μπορεί να κάνω, γιατί εγώ αποφάσισα να γίνω μητέρα».

Ας δούμε τώρα τις υπέροχες φωτογραφίες με τα παιδιά της καθώς και τα τρυφερά λόγια που έγραψε για εκείνα στο προφίλ της.

«Το ότι θα γινόμουν μητέρα, η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα και δη, ούτε καιγόμουνα να γίνω… Τώρα όμως είμαι Τρισευτυχισμένη! Αξιώθηκα να έχω τρία υπέροχα παιδιά, φυσικά με πολλές ευτυχισμένες στιγμές, αλλά και δυσκολίες αρκετές!
Από την ώρα λοιπόν που γέννησα, κατάλαβα τι αγωνία πέρναγε η μητέρα μου… την ευχαριστώ για όλα! Χωρίς εσένα μαμά τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά! Σε ευχαριστώ για την ανιδιοτελή αγάπη σου! Δε μπορώ όμως να μην αναφερθώ και στην άλλη μας γιαγιά, όπου η βοήθειά της είναι πάντα πολύτιμη! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου!».

«Ήρθες στη ζωή μας χωρίς προγραμματισμό … Είμαι περήφανη για την καλοσύνη που προσφέρεις ανιδιοτελώς. Να είσαι όπως τώρα :φωτεινός και ηλιόλουστος🌞!!!
Να έχει πολλά χρώματα 🌈η ζωή σου όπως και τα όνειρά 💭σου!
Χρόνια πολλά αντράκι μου!».

https://www.instagram.com/p/CQ8EOXar-9E

«Πόσο τυχερή είμαι που έχω τρία πανέμορφα παιδιά! Ζορίζομαι πολλές φορές, αλλά όταν γίνεται αυτό, κοιτώ τις στιγμές μας και χαμογελώ! Είμαι τυχερή που έγινα μητέρα!».

https://www.instagram.com/p/COpRiemFgtt