Σπάνιες φωτογραφίες απο το 1970 της πρώτης ελληνίδας «μις υφήλιος» Κορίνας Τσοπέη

Σπάνιες φωτογραφίες απο το 1970 της πρώτης ελληνίδας «μις υφήλιος» Κορίνας Τσοπέη

Η όμορφη ελληνίδα που κατέκτησε την δόξα σε σπάνιες φωτογραφίες όταν ήταν έγκυος 7 μηνών.

 

Η όμορφη κοπέλα που κατέκτησε την δόξα, γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου του 1944. Στις 20 Ιουνίου του 1964 στέφθηκε Σταρ Ελλάς και εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό Μις Υφήλιος το 1964, στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Έφερε τον πολυπόθητο τίτλο στην Ελλάδα για πρώτη φορά. Λάτρεψε τον κινηματογράφο και την λάτρεψε και αυτός. Σε ένα ταξίδι της στην Ελλάδα του 1970 φωτογραφίζεται έγκυος στον έβδομο μήνα για εβδομαδιαίο περιοδικό και δηλώνει:
-Αγαπώ την Ελλάδα και τους έλληνες. Οι άνθρωποι εδώ είναι πιο φιλικοί, πιο ζεστοί. Και είναι αλλιώτικος και ο δεσμός μέσα στην οικογένεια.
-Μοιάζω του πατέρα μου. Οι γονείς μου είναι η μεγάλη μου αδυναμία τώρα που συνήθισα την Αμερική μου λείπουν πολύ. Όταν επιστέφω έχουμε πανηγύρι.
-Ο άνδρας μου αγαπά την Ελλάδα. Έχει έρθει πριν με γνωρίσει και έχει μάλιστα αγοράσει ένα μισογκρεμισμένο σπίτι στη Σαντορίνη. Θέλει πολύ να έρθει να δουλέψει για ένα χρόνο εδώ σαν αισθητικός χειρούργος. Ίσως έρθουμε όλοι μαζί ύστερα από δυο χρόνια. Προς το παρόν και εκείνος και εγώ είμαστε υποχρεωμένοι να μείνουμε στην Αμερική.
-Μ' αρέσει να μαγειρεύω για τον άνδρα μου. Τρελαίνεται για ελληνικά φαγητά .Κι έχει δίκιο .Η αμερικανική κουζίνα είναι φρικτή. Οι αμερικανοί τρώνε συνέχεια μόνο μπριζόλα και μπιφτέκι.


Η Κορίνα Τσοπέη εκτός από την καριέρα της ως ηθοποιός και μοντέλο, είναι πρόεδρος οργάνωσης για την καταπολέμηση της παιδικής λευχαιμίας.