Η μαμά της Αθηνάς Οικονομάκου μαθαίνει ποδήλατο στη Σιέννα σε αξιολάτρευτο νέο βίντεο

Η μαμά της Αθηνάς Οικονομάκου μαθαίνει ποδήλατο στη Σιέννα σε αξιολάτρευτο νέο βίντεο

Γιαγιά και εγγονή χτίζουν αναμνήσεις κάνοντας τα πιο απλά πράγματα.

Η Αθηνά Οικονομάκου, πέρα από αγαπημένη ηθοποιός στο κοινό της Ελλάδας, είναι και υπερήφανη μανούλα των δύο παιδιών της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, του 4 ετών Μάξιμου και της ενός έτους Σιέννα. Η 36χρονη ηθοποιός ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες και βίντεο με τα παιδιά της στο προφίλ της, τα βλέπουμε σε ταξίδια αλλά και στην καθημερινότητά τους με την οικογένεια.

Τα αξιολάτρευτα βίντεο με τη γιαγιά

Η μαμά της Αθηνάς, Γεωργία, βρίσκεται πολύ κοντά στα εγγόνια της. Συχνά τα επισκέπτεται, παίζουν μαζί και δημιουργούν υπέροχες αναμνήσεις.

Σήμερα, 14 Σεπτεμβρίου, η Οικονομάκου ανέβασε μερικά βίντεο που δείχνουν τη μαμά της να παίζει με τη μικρή Σιέννα, να κάνουν κούνια δίπλα-δίπλα αλλά και να την ανεβάζει σε ποδηλατάκι και πατίνι και το θέαμα είναι πολύ τρυφερό.

Πώς είναι για την Αθηνά Οικονομάκου να είναι μαμά δύο παιδιών

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει μιλήσει στο παρελθόν για το πώς είναι η ζωή για μία μαμά δύο παιδιών που παράλληλα εργάζεται.

«Δεν είναι απλά τα πράγματα για μία εργαζομένη μητέρα στον συγκεκριμένο χώρο. Από τη μία, με το δεύτερο παιδί ένιωσα πιο πολύ μαμά, ολοκληρώθηκα, ίσως ολοκληρώθηκε και η οικογένεια με έναν τρόπο. Τα συναισθήματά μου δεκαπλασιάστηκαν με έναν τρόπο που φοβόμουν. Έλεγα: 'Τώρα θα έρθει ένα δεύτερο παιδί, εγώ τον Μάξιμο τον λατρεύω, πώς θα μοιραστεί η αγάπη;'», είπε η ηθοποιός.

Η ψυχοθεραπεία αποτελεί κομμάτι της ζωής της εδώ και σχεδόν μια δεκαετία

Μιλώντας για την απόφασή της να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία, η Αθηνά Οικονομάκου είπε: «Κλείνω σχεδόν μια δεκαετία ψυχοθεραπείας. Ξεκίνησα όταν άρχισα να νιώθω ένα αίσθημα άγχους στο θέατρο, νόμιζα ότι δεν θα τα καταφέρω, ότι θα πάθω κάτι πάνω στη σκηνή, ότι θα αρρωστήσω... Ήταν ο φόβος του θανάτου μέσα σε όλα αυτά. Έφτασα σε ένα σημείο που είπα: "Δεν τα βγάζεις πέρα". Ξύπνησα ένα πρωί, ήταν μία περίοδος επί MEGA με καθημερινά γυρίσματα στη "Ζωή της άλλης". Ήμουν πολύ μικρή, πολύ μεγάλη επιτυχία και πολύ μεγάλη ευθύνη. Είχαν πέσει όλοι πάνω μου. Έλεγα: "Παιδιά θα πέσω κάτω" και μου έλεγε ο σκηνοθέτης: "Τι λες; Εγώ είμαι 60 ετών και δεν πέφτω κάτω, τι εννοείς;". Μία μέρα δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, πήγα σε παθολόγο με την πίεση μου 4 και 6 και έτσι ξεκίνησα. Στις πρώτες συνεδρίες της ψυχοθεραπείας μόνο έκλαιγα».

https://www.instagram.com/p/Cf9SCzNAsLs