Ζευγάρια σε τέτοιες πόζες θέλουμε να βλέπουμε, όπως της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Ζευγάρια σε τέτοιες πόζες θέλουμε να βλέπουμε, όπως της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Η αγκαλιά και το τρυφερό φιλί της ηθοποιού στον επιχειρηματία.

Οι διακοπές με τους δικούς σου ανθρώπους είναι πολύ σημαντικές. Είναι αυτό που περιμένεις όλη τη χρονιά για να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς και να «χτίσεις» αναμνήσεις με την οικογένειά σου μετά από την κούραση του έτους.

Όπως κάθε καλοκαίρι, η Αθηνά Οικονομάκου ταξιδεύει στα αγαπημένα της νησιά και συχνά πηγαίνει μαζί της όλη η οικογένεια. Αυτήν τη φορά, μία φωτογραφία βρέθηκε στα stories της 36χρονης ηθοποιού που τη δείχνει πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον καλό της.

Η Αθηνά Οικονομάκου αγκαλιάζει και φιλάει τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Από το πρωί της Κυριακής (21/8), η Οικονομάκου είχε αρχίσει να ανεβάζει φωτογραφικό υλικό, καθώς την ημέρα αφιέρωσε στην οικογένειά της. Πρώτα, λοιπόν, απαθανάτισε τις παιδικές νεροτσουλήθρες όπου κατά πάσα πιθανότητα έπαιζε ο γιος της, Μάξιμος.

athina_oikonomakou_filippos_mixopoulos_oikogneia.jpg

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ωστόσο, η ηθοποιός ανέβασε και μία φωτογραφία στην οποία αγκαλιάζει με το χέρι της τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, και του δίνει ένα πολύ τρυφερό φιλί στο μάγουλο. Πάνω στη φωτογραφία, έχει τοποθετήσει και μία καρδούλα για να δείξει ότι η αγάπη και ο έρωτας υπάρχουν ακόμη δυνατά στη σχέση τους.

athina_oikonomakou_filippos_mixopoulos_oikogneia2.jpg

Οι ευχές της Αθηνάς Οικονομάκου στον Φίλιππο Μιχόπουλο

Στις αρχές του Αυγούστου, ο επιχειρηματίας είχε γιορτή και η καλή του φυσικά και δεν έχασε την ευκαιρία να του ευχηθεί με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο.

https://www.instagram.com/p/Cg9M0u4NQGY

«Να τα εκατοστήσεις αγάπη μου @feeltheflownow ♥️ You are my happiness, the light in my life, my prized possession, my lion king», δηλαδή «Είσαι η ευτυχία μου, το φως της ζωής μου, η πιο πολύτιμη κατοχή μου, ο βασιλιάς των λιονταριών μου», έγραψε η ηθοποιός.

Η Οικονομάκου και ο Μιχόπουλος ξεκίνησαν να βγαίνουν το καλοκαίρι του 2013. Στις 18 Νοεμβρίου του 2017 παντρεύτηκαν πρώτα με πολιτικό γάμο στο Γύθειο, ενώ τον επόμενο χρόνο, στις 14 Μαρτίου του 2018, ήρθε στη ζωή ο γιος τους, Μάξιμος. Στις 6 Οκτωβρίου του ίδιου έτους, παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο στη Μύκονο. Στις 9 Ιουνίου του 2021, γεννήθηκε η κόρη τους, Σιέννα – Ηλέκτρα.

Οικονομάκου: Το τρίτο παιδί, το ατύχημα του Μάξιμου και τι έγινε πριν τη βάπτιση της Σιέννα