Σε ψυχιατρική πτέρυγα ο γόης των 00s, Michael Pitt, μετά από ξέσπασμά του σε δημόσιο χώρο

Νατάσσα Σχοινά
Σε ψυχιατρική πτέρυγα ο γόης των 00s, Michael Pitt, μετά από ξέσπασμά του σε δημόσιο χώρο

Το βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα δείχνει τον ηθοποιό να μην έχει επαφή με την πραγματικότητα.

Αναστάτωση προκλήθηκε πριν μερικές μέρες όταν ένας άντρας βρέθηκε υπό κράτηση και έπειτα σε νοσοκομειακή περίθαλψη μετά από ένα δημόσιο ξέσπασμά του. Αυτό που ο κόσμος δε φανταζόταν ήταν ότι ο εν λόγω δράστης ήταν ο ηθοποιός Michael Pitt.

Το δημόσιο ξέσπασμα του Michael Pitt

Το TMZ κατάφερε να αποκτήσει ένα βίντεο το οποίο δείχνει τον 41χρονο σταρ της ταινίας Dreamers (2003) δεμένο σε ένα γκαράζ και περικυκλωμένο από ανθρώπους που τον οδηγούσαν στο Bushwick του Brooklyn. Το πλάνο δείχνει τους μεταφορείς να τον έχουν δέσει σε ένα φορείο και τον ηθοποιό να κοιτάζει σαστισμένος αριστερά – δεξιά, δίχως να δείχνει κάποιο σημάδι επαφής με την πραγματικότητα.

Πηγές πληροφόρησαν το Μέσο ότι κάποιος κάλεσε το 911 και ανέφερε ότι κάποιος άντρας επιτίθετο σε περαστικούς πετώντας αντικείμενα. Οι αστυνομικοί ήρθαν γρήγορα στο σημείο και συνέλαβαν τον Pitt.

Βλέποντας την ψυχολογική κατάσταση του ηθοποιού, δεν απήγγειλαν κατηγορίες, αλλά άμεσα μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο καθώς έπρεπε να εξεταστεί και να φροντιστεί από γιατρούς.

63rd Primetime Emmy Awards - Arrivals

Αυτή, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Pitt εμπλέκεται σε αντίστοιχο περιστατικό. Μόλις τον Ιούλιο, ο Χολιγουντιανός σταρ συνελήφθη για επίθεση και κλοπή, αφού επιτέθηκε σε έναν άντρα, άρχισε να τον χτυπάει στο κεφάλι και έπειτα του έκλεψε το κινητό. Ευτυχώς, τα τραύματα του θύματος ήταν ελαφριά.

Ο Michael Pitt είχε κάνει πολύ δυναμική εμφάνιση στον κινηματογράφο στα 00s πρωταγωνιστώντας σε ταινίες, όπως Dreamers με την Eva Green και Funny Games με τη Naomi Watts και τον Tim Roth. Το 2021, συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά Lisey’s Story, ενώ στο μελλοντικό του πρόγραμμα βρίσκονται οι παραγωγές Reptile, You Can’t Win και Black Flies.