Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για την εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη όπως θα έκανε κάθε κολλητή φίλη

Πατούλια Κατερίνα
Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για την εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη όπως θα έκανε κάθε κολλητή φίλη

«Γνώριζα ότι ήθελε και χάρηκα όταν έμαθα τα ευχάριστα», είπε η Αθηνά Οικονομάκου χαρακτηριστικά για την εγκυμονούσα Μαίρη Συνατσάκη.

Τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της μοιράστηκε η Μαίρη Συνατσάκη το μεσημέρι της Κυριακής, 31 Ιουλίου 2022 και από τότε, οι πόζες με μουσκωμένη κοιλίτσα γεμίζουν ενθουσιασμό τους fans της Mairiboo στο Instagram.

Η 37χρονη influencer και παρουσιάστρια, σε μερικούς μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδιί, καρπό του έρωτά της με τον τραγουδιστή, Ίαν Στρατή και για την εγκυμοσύνη αυτή μίλησε και η συνεργάτιδα της Μαίρης, Αθηνά Οικονομάκου.

Μαίρη Συνατσάκη:Η δημόσια εμφάνιση πριν ανακοινώσει την εγκυμοσύνη & οι ευχές της Αθηνάς Οικονομάκου

Η Μαίρη ήθελε πολύ να γίνει μαμά

Όσο αφορά την εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη, η Αθηνά μίλησε όπως κάθε κολλητή θα το έκανε και ανέφερε πως είναι ένα γεγονός που έμαθε αρκετά νωρίς και πως πλέον όλα κυλούν πολύ όμορφα και γλυκά για την εγκυμονούσα φίλη της.

«Πολλές συμβουλές και πολλές συζητήσεις έχουμε κάνει κατ' ιδίαν. Είναι μια πολύ γλυκιά περίοδος για τη Μαίρη. Το περνάει πολύ όμορφα. Ευτυχώς μετά το πρώτο διάστημα, έχει μια πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. Το ευχαριστιέται και η ίδια. Νομίζω ότι ήταν πολύ έτοιμη γι’ αυτό και είμαι χαρούμενη για εκείνη.

Μου το είπε σχετικά πολύ νωρίς. Ήμουν από τους πρώτους που το έμαθαν γιατί ένιωθε και μια ασφάλεια ότι μπορούσα να τη στηρίξω με κάποιο τρόπο λόγω της δουλειάς σε κάποια πρότζεκτ που είχαμε. Γνώριζα ότι ήθελε και χάρηκα όταν έμαθα τα ευχάριστα» είπε η Αθηνά Οικονομάκου.

Η Αθηνά, άλλωστε, στο πρώτο ποστ της Μαίρης με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά:

«Θα γίνετε σπουδαίοι γονείς» έγραψε η ηθοποιός, κάνοντας tag στο σχόλιό της τόσο τη Μαίρη Συνατσάκη, όσο και τον Ίαν Στρατή.

Μιλώντας για την ίδια ως μαμά, η Αθηνά τόνισε χαρακτηριστικά:

«Σαν μαμά είμαι κλασική, επιεικής εκεί που πρέπει, είμαι του προγράμματος, δεν με αγχώνει το σχολείο».

Τα παιδιά της, άλλωστε, αποτελούν προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό δεν έχει κλείσει κάποια τηλεοπτική εμφάνιση:

«Τηλεοπτικά δε ξέρω αν θα με δείτε κάπου. Προτεραιότητα έχει οι οικογένειά μου αυτή την περίοδο επειδή και τα παιδιά μου είναι πολύ μικρά. Δεν είχα ιδέα ότι ακούστηκε το όνομά μου για το πρωινό του Star, γενικά ακούγεται το όνομά μου για τις εκπομπές. Θα πήγαινα ξανά με χαρά στο Masked Singer. Μπορεί να γίνει στο δεύτερο μισό της σεζόν αλλά ακόμα δεν έχουμε κάποια ενημέρωση» είπε η Αθηνά Οικονομάκου.