Το πρόβλημα υγείας της Μαρίας Μπακοδήμου λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής «Γεια σου»

Το πρόβλημα υγείας της Μαρίας Μπακοδήμου λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής «Γεια σου»

Η παρουσιάστρια κράτησε το κοινό ενήμερο καθ'όλη την πορεία της υγείας της.

Η πρεμιέρα της εκπομπής «Γεια σου» ήταν προγραμματισμένη να γίνει το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, όμως, ένα απρόοπτο της παρουσιάστριας, Μαρίας Μπακοδήμου, τάραξε την παραγωγή.

Το πρόβλημα υγείας της Μαρίας Μπακοδήμου λίγο πριν της πρεμιέρα του Γεια σου

Μερικά 24ωρα πριν, η 57χρονη παρουσιάστρια πληροφόρησε το κοινό της στο Instagram ότι είχε πυρετό. Οι πληροφορίες ανέφεραν πως δεν ήταν COVID-19, αλλά κάποια από τις ιώσεις της εποχής.

https://www.instagram.com/p/CiXlxo-ghmQ

Η Μπακοδήμου τράβηξε μία φωτογραφία το θερμόμετρο που έδειχνε 38.8 και έγραψε πάνω στη λήψη «Όχι τώρα», αναφερόμενη στο γεγονός ότι ο πυρετός συνέβη λίγο πριν την πρεμιέρα.

maria_mpakodimou_piretos2.jpg

«Πρέπει να γίνουν πολύ προσεκτικές πρόβες για τα πάντα, από το σκηνικό, μέχρι τα φώτα και τα μικρόφωνα προκειμένου να μπορέσει η εκπομπή να κάνει πρεμιέρα στις 17 του μήνα. Η Μαρία, λοιπόν, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας που την έχει κρατήσει μέσα στο σπίτι της. Δεν πηγαίνει καν στις συσκέψεις», είπαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», όπου και εκφράστηκαν οι επιφυλάξεις σχετικά με το κατά πόσο μπορεί να γίνει κανονικά η πρεμιέρα με αυτά τα δεδομένα.

Το story που αποκατέστησε τα πράγματα

Λίγο αργότερα, ωστόσο, η Μπακοδήμου έκανε ένα story για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να διώξει κάθε αμφιβολία σχετική με πιθανή καθυστέρηση.

maria_mpakodimou_piretos.jpg

Οπότε, παρά την ανησυχία και την αναστάτωση, η παρουσιάστρια θα βάλει τα καλά της και θα υποδεχτεί το κοινό της τα μεσημέρια του σαββατοκύριακου, κάτι για το οποίο ανυπομονεί, όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις που κάνει στο Instagram της.

Μαρία Μπακοδήμου: «Τόσο εγώ όσο και ο Δημήτρης κλαίγαμε»