Γειά σου Μαρία! Η Μαρία Μπακοδήμου επιστρέφει με διπλό ρόλο στην Tv

Κατερίνα Μπούσιου
Γειά σου Μαρία! Η Μαρία Μπακοδήμου επιστρέφει με διπλό ρόλο στην Tv

Τα σενάρια που μιλούν για εκπομπή του Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΙ αλλά και για late night show. Το θρίλερ με τις διαπραγματεύσεις και η...Ναταλία Γερμανού. 

Ο Ιούλιος των τηλεοπτικών μεταγραφών, των επιστροφών και των έντονων διαπραγματεύσεων, είναι ο φετινός για την ελληνική τηλεόραση. Η Μαρία Μπακοδήμου εγκαταλείπει το J2US στον Alpha και επιστρέφει στον ΣΚΑΙ με δύο εκπομπές. Πως άλλαξαν τα δεδομένα με την έλευση της Φαίης Σκορδά στο κανάλι;

https://www.instagram.com/p/CdBW9ycM-VR

Στην πρωινή αλλά και στην late night ζώνη

Η αρχική πληροφορία για την μεταγραφή της ταλαντούχας και έμπειρης Μαρίας ανέφερε πως θα αναλάμβανε καθημερινή, ψυχαγωγική εκπομπή το μεσημέρι, ουσιαστικά στην θέση της Ιωάννας Μαλέσκου, αλλά με διαφοροποιημένο format. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα και λόγω της αναπροσαρμογής της πρωινής ζώνης του ΣΚΑΙ, με την φημολογούμενη έλευση της Φαίης Σκορδά στο κανάλι, τα σχέδια άλλαξαν. Οι διαπραγματεύσεις κράτησαν αρκετές μέρες και τελικά η παρουσιάστρια θα κάνει εκπομπή το Σαββατοκύριακο, (η ώρα είναι υπό συζήτηση ακόμη) αλλά και μία ακόμη (εδώ είναι η έκπληξη), ένα late night show. Η Μαρία προηγήθηκε χρονικά στην συμφωνία της με το κανάλι, σε σχέση με την Φαίη Σκορδά και μέχρι χθες, υπήρχαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι οδηγούμασταν ακόμη και σε ματαίωση της συμφωνίας. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν συνέβη. Μην ξεχνάμε πως η Μαρία είχε μία καλή συνεργασία με τον ΣΚΑΙ και επί εποχής του Ελλάδα έχεις ταλέντο και του Power of love.

Μαρία VS Nαταλίας Γερμανού;

Αν και δεν γνωρίζουμε ακόμη την ώρα που θα μεταδίδεται η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, κάτι μας λέει ότι ίσως την δούμε απέναντι από την Ναταλία Γερμανού. Και αυτό θα είναι μία από τις ωραιότερες τηλεοπτικές «μάχες» των τελευταίων χρόνων. Οι δύο τους είναι παρουσιάστριες, παλαιάς κοπής. Με πάρα πολύ ωραίο λόγο, άποψη, αμεσότητα και χιούμορ. Ισάξιες σε πολλά επίπεδα. Όσο για το late night show της Μαρίας, αυτό θα εξαρτηθεί από τις εκλογές. Αν μπούμε σε προεκλογική περίοδο, η βραδινή ζώνη σε όλα τα κανάλια θα αναπροσαρμοστεί. Οπότε ας αναμένουμε ακόμη λίγο για τα νέα σχέδια, γιατί πολλά από αυτά τα οποία συμφωνούνται σήμερα, μπορεί να ανατραπούν...αύριο.

https://www.instagram.com/p/Cf3SpoEMfs1