Από την Έλλη Στάη στην Καίτη Γαρμπή ένα J2US δρόμος, γεμάτος μυστήριο με τον 4ο κριτή

Κατερίνα Μπούσιου
Από την Έλλη Στάη στην Καίτη Γαρμπή ένα J2US δρόμος, γεμάτος μυστήριο με τον 4ο κριτή

Το τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε αλλά ακόμη δεν αποκαλύφθηκε ποιός ή ποιά θα είναι ο 4ος κριτής. Οι πιθανότητες πάντως πηγαίνουν προς τη πλευρά της Καίτης που αγαπούσες. 

Ο νέος κύκλος του J2US ξεκινά, αλλά το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε δεν μας έδωσε κάποια ιδέα για το ποιός ή ποιά θα αντικαταστήσει την Μαρία Μπακοδήμου στην θέση του 4ου κριτή. Αντίθετα δημιούργησε έναν γρίφο που κρύβεται μέσα στο κοντέινερ το οποίο φτάνει το λιμάνι του Πειραιά, σε ένα τηλεοπτικό εύρημα για να κρατήσει το ενδιαφέρον του τηλεθεατή μέχρι την αποκάλυψη. Θα είναι τελικά η Καίτη Γαρμπή; Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες και πως θα δούμε τελικά μαζί 4 μεγάλες τραγουδίστριες και την σιδηρά κυρία της ενημέρωσης Έλλη Στάη;

vandi_garbi.jpg

Από την Καίτη στην Έλλη

Κάτω στο Πειραιά στο λιμάνι, έγινε τελικά το νέο τρέιλερ με τον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη, την Δέσποινα Βανδή, τον Σταμάτη Φασουλή και την Βίκυ Σταυροπούλου να χορεύουν και να τραγουδουν σε ρυθμούς τραπ μουσικής με ένα αιωρούμενο κοντέινερ με τον αριθμό 4, στο οποίο κρύβεται ο 4ος κριτής. Αυτό το κοντέινερ θα ανοίξει τελικά στο πρώτο live του show για να δούμε τελικά ποιά κυρία κρύβεται στο εσωτερικό του και θα πάρει θέση δίπλα στους υπόλοιπους.

https://www.instagram.com/p/CiiSSNBrZxo

Το σασπένς βοηθά την διαφήμιση προβολής του project όπως όλοι καταλαβαίνουμε. Αν και θα περιμέναμε ένα καλύτερο εύρημα. Η Καίτη Γαρμπή προχθές ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν θα την δούμε στο show και η απάντησή της δεν άφηνε καμία αμφιβολία πως τελικά θα είναι: «Είμαστε σε συζητήσεις, δεν έχει κλείσει ακόμη. Πιθανόν να είμαι στο J2US. Δεν έχει τελειώσει τίποτε ακόμη, μακάρι να γίνει». Οι υπογραφές ωστόσο «πέφτουν» τις επόμενες ημέρες και δεν νομίζουμε να έχουμε κάποια μεγάλη ανατροπή σε αυτό. Στην εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΙ, μάθαμε σήμερα το πρωί πως υπήρξε και μία συζήτηση με την Έλλη Στάη για την συμμετοχή της στο show και αυτό όπως και να το κάνουμε, δεν το περιμέναμε. Βέβαια δεν την φανταζόμαστε για την θέση του κριτή, αλλά προφανώς ως quest, όπως έτυχε να είναι την περσινή τηλεοπτική σεζόν σε ένα live ο Νίκος Αλιάγας.

nikosaliagas.jpg

4 τραγουδίστριες μαζί

Άν ισχύουν οι τελευταίες πληροφορίες και έχουμε τελικά την συμμετοχή της Καίτης Γαρμπή, η συνύπαρξη με την Δέσποινα Βανδή θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, όπως και με την Άντζελα Δημητρίου που θα συμμετέχει ως coach παίκτη, μαζί με τη Σοφία Βόσσου. Αυτός όμως που φαίνεται ότι θα το ζήσει λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους δεν είναι τραγουδιστής, αλλά ο γνωστός μας κριτής από το GNTM και σχεδιαστής Άγγελος Μπράτης συμμετέχοντας ως παίκτης. Εμείς και για κριτή τον θέλαμε, για να ακούμε τα καυστικά του σχόλια. Αυτό θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Στον χορό πάντως, θα είναι δίχως ανταγωνισμό.

https://www.instagram.com/p/CiFSYzDICqN