Ο μπαμπάς της Gigi Hadid μόλις επιβεβαίωσε τον δεσμό της κόρης του με τον Leonardo DiCaprio

Πατούλια Κατερίνα
Ο μπαμπάς της Gigi Hadid μόλις επιβεβαίωσε τον δεσμό της κόρης του με τον Leonardo DiCaprio
Gigi Hadid attends The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute benefit gala celebrating the opening of the "In America: An Anthology of Fashion" exhibition on Monday, May 2, 2022, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP) AP

Ο 73χρονος μπαμπάς της Gigi φαίνεται πως και γνωρίζει τον DiCaprio και πολύ τον συμπαθεί.

Όλοι μιλούν για το νέο hot ζευγάρι του Hollywood, οι παπαράτσι τους κυνηγούν κατά πόδας αλλά φαίνεται πως ο άνθρωπος που γνωρίζει καλύτερα από όλους τη σχέση της κόρης του είναι ο μπαμπάς της Gigi Hadid, Mohamed.

Ο 73χρονος όχι μόνο γνωρίζει για τον δεσμό της Gigi αλλά πολύ συμπαθεί και τον Leonardo.

Μπαμπάς Gigi συμπαθεί τον Leo

«Γνώρισα τον κύριο DiCaprio στο St. Tropez πριν πέντε χρόνια και θεωρώ πως είναι ένας πολύ ωραίος άντρας. Τον συμπάθησα πολύ», είπε ο Mohamed στη Daily Mail και τόνισε πως κάτι παραπάνω ξέρει για εκείνον και την Gigi:

«Είναι φίλοι, γνωρίζονται εδώ και λίγο καιρό, δεν πιστεύω πως είναι ζευγάρι, νομίζω πως είναι απλά καλοί φίλοι, αλλά δεν ξέρω και τα πάντα, δεν σχολιάζω ποτέ τις προσωπικές σχέσεις της κόρης μου, δεν μου πέφτει λόγος για το ποιος βγαίνει με την κόρη μου», τόνισε ο μπαμπάς.

https://www.instagram.com/p/CiYtC-5PbP3

Η δήλωση του μπαμπά Hadid έρχεται λίγες ημέρες μετά το ρεπορτάζ στο Us Weekly όπου έδειξε σε βίντεο τον Leo να διασκεδάζει με τη GiGi σε διαμέρισμα της Νέας Υόρκης μετά τα βραβεία Emmy στις 10 Σεπτεμβρίου.

Νωρίτερα τον Σεπτέμβριο, πηγή του περιοδικού είχε εξηγήσει πως ο Leo έχει βάλει πλώρη για την Hadid, με τις φήμες να θέλουν τη Gigi να διατηρήσει τη σχέση τους σε φιλικό επίπεδο.

Πάντως, με την ανακοίνωση του χωρισμού του Dicaprio από την 26χρονη CamilaMorrone, το τρολάρισμα για τις σχέσεις του με μικρότερες γυναίκες.

«Η Camila είναι καλά»

Η Camila Morrone είναι απασχολημένη με τη δουλειά και τους φίλους της μετά τον χωρισμό από τον Leonardo DiCaprio. «Η Camila είναι καλά», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της στο περιοδικό PEOPLE.

«Έχει μια μεγάλη παρέα από φίλους που πραγματικά τη νοιάζονται. Προχωράει με τη ζωή της. Δεν έχει επαφή με τον Leo».

Η γνωριμία και η σχέση DiCaprio-Morrone

Η Camila Morrone και ο Leonardo DiCaprio γνωρίστηκαν κι έγιναν ζευγάρι το 2018 σε ένα ταξίδι στο Aspen. Το ζευγάρι διατηρούσε πολύ χαμηλούς τόνους και προσπαθούσε να μην απασχολεί τα φώτα της διασημότητας, χωρίς όμως… αποτέλεσμα. Και ήταν το 2019 όταν το μοντέλο έδειξε μεγάλη απογοήτευση με την προσοχή που έδιναν τα μέσα ενημέρωσης στη σχέση της και κυρίως στη μεγάλη διαφορά ηλικίας που είχε με τον Leo.