Η Σοφία Αλιμπέρτη γιόρτασε την ονομαστική της εορτή δίπλα στη μεγάλη της αδυναμία

Μαρία Ροδίτη
Η Σοφία Αλιμπέρτη γιόρτασε την ονομαστική της εορτή δίπλα στη μεγάλη της αδυναμία

Η Σοφία Αλιμπέρτη άκουσε τα πρώτα «χρόνια πολλά» από δύο πολύ αγαπημένα της πρόσωπα και το διασκέδασε με την ψυχή της το βράδυ της Παρασκευής (16/9).

17 Σεπτεμβρίου σήμερα και γιορτάζει η Σοφία, η Ελπίδα, η Αγάπη και η Πίστη. Πολλές είναι οι Ελληνίδες celebrities που έχουν την ονομαστική τους εορτή… μαζί τους και η Σοφία Αλιμπέρτη. Η ηθοποιός, που έχει αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφάσισε να γιορτάσει αυτή τη μέρα με μία από τις μεγάλες της αδυναμίες: τον γιο της, Νικόλα.

Ο Νικόλας Βαρθακούρης- γνωστός καλλιτεχνικά ως Good Job Nicky- είχε συναυλία και η μητέρα του, αλλά και ο αδελφός του Μιχαήλ-Άγγελος, δεν γινόταν να μην είναι στο πλευρό του.

Η έκθεση του Μιχαήλ Βαρθακούρη και η νέα ζωή της Σοφίας Αλιμπέρτη στην Πάρο

Η Σοφία Αλιμπέρτη γιόρτασε στο πλευρό των παιδιών της

Το βράδυ της Παρασκευής (16/9) ο Good Job Nicky είχε συναυλία και στο πλευρό του- όπως πάντα- βρέθηκαν η μητέρα του, Σοφία, και ο αδελφός του, Μιχαήλ-Άγγελος Βαρθακούρης. Η εορτάζουσα μαμά, μάλιστα, ανέβασε στο Instagram της και video post με το καμάρι της να τραγουδά και τα σχόλια για το πόσο ταλαντούχος είναι να παίρνουν «φωτιά».

https://www.instagram.com/p/CilGYpTBrvU

Insta Story από τη βραδιά ανέβασε και ο Μιχαήλ, ο μεγαλύτερος αδελφός του Νικόλα δείχνοντας για ακόμα μια φορά πόσο ο ένας στηρίζει τον άλλον. Ας μην ξεχνάμε πως ο Good Job Nicky ήταν στο πλευρό του αδελφού του όταν εκείνος έκανε έκθεση φωτογραφίας στα τέλη Αυγούστου.

Η έντονη συγκίνηση της Σοφίας σε συναυλία του γιου της

Παρόλο που η Σοφία Αλιμπέρτη ζει πια μόνιμα στην Πάρο, στο αγαπημένο της νησί, φροντίζει σε πολύ σημαντικές στιγμές των παιδιών της να είναι στο πλευρό τους. Έτσι κι έγινε στις 24 Ιουνίου, όταν ο Νικόλας συμμετείχε στο φεστιβάλ SNF Nostos, όπου η μαμά Σοφία πραγματικά «έλιωσε».

Ο μεγάλος γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη τράβηξε τη στιγμή που ο αδελφός του τραγουδούσε το τραγούδι του «Come Home» και τον στίχο Momma (aka μαμά) χαρίζοντας το μεγαλύτερο χαμόγελό του στη μητέρα τους. Κι εκεί ήταν που η Σοφία Αλιμπέρτη δεν μπόρεσε να κρύψει την έντονη συγκίνηση και περηφάνια μαζί σφίγγοντας τα μάτια της. Το βίντεο τα λέει όλα και αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πόσο υπέροχη σχέση έχει η Σοφία Αλιμπέρτη με τα δύο της παιδιά, τα οποία έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Γιάννη Πάριο.