Η έκθεση του Μιχαήλ Βαρθακούρη και η νέα ζωή της Σοφίας Αλιμπέρτη στην Πάρο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η έκθεση του Μιχαήλ Βαρθακούρη και η νέα ζωή της Σοφίας Αλιμπέρτη στην Πάρο

Ο 31χρονος γιος του Γιάννη Πάριου και της ηθοποιού παρουσίασε την δεύτερη προσωπική του έκθεση φωτογραφίας.

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης είχε παρουσιάσει με απόλυτη επιτυχία την πρώτη του έκθεση φωτογραφίας στo κέντρο της Αθήνας τον περασμένο Φεβρουάριο, με πολλούς celebrities, συγγενείς και φίλους να δίνουν το παρών.

Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη είναι ένα ανερχόμενο ταλέντο στο χώρο της φωτογραφίας και αυτές τις ημέρες πραγματοποιεί τη δεύτερη έκθεση φωτογραφίας του στην Πάρο.

Η έκθεση του Μιχαήλ Βαρθακούρη και οι πόζες με την μαμά και τον αδερφό του

Από την Τρίτη 16/8 ο 31χρονος φωτογράφος εκθέτει τη νέα του σειρά με τίτλο ONIrON στην Πάρο, ένα νησί με ιδιαίτερη σημασία για εκείνον, καθώς η μητέρα του έχει εγκατασταθεί πλέον μόνιμα στο νησί, ενώ π πατέρας του, Γιάννης Πάριος κατάγεται από εκεί.

1660718455813-843537906-aliberti_varthakouris.jpg

Από πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει η μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη αλλά και ο αδερφός του, Good Job Nicky.

https://www.instagram.com/p/ChH1V5yMujG

Οι τρεις τους πόζαραν στον φωτογραφικό φακό της Γωγώς Αυγερινοπούλου και έδειχναν πολύ ευδιάθετοι.

https://www.instagram.com/p/CZ6xEx7rSap

Η Αντελίνα δεν είναι πια ξανθιά και την αποκάλυψη έκανε ο σύζυγός της, Χάρης Βαρθακούρης

Οι διάσημοι γονείς και η ζωή στην Πάρο

Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την ενασχόλησή του με τη φωτογραφία και την πρώτη έκθεση ο Μιχαήλ Βαρθακούρης είπε: «Αν δείξεις στον κόσμο ποιος είσαι και τι πιστεύεις, δεν υπάρχει μετά κάτι να πει κάποιος κάτι για σένα. Είσαι εκεί, είσαι έξω, έχεις βγει. Η μαμά και ο μπαμπάς τις έχουν δει τις φωτογραφίες. Η μαμά ειδικά τις βλέπει όλες, σχεδόν την στιγμή που τις δημιουργώ, λίγο μετά… Ακούω την κριτική τους αν και τις περισσότερες φορές ακούω τον Νικόλα».

Ο 31χρονος φωτογράφος αναφέρθηκε και στη συνεργασία που είχε με τον πατέρα του όταν επιμελήθηκε το εξώφυλλο του δίσκου του. «Έχω κάνει δίσκο του πατέρα μου, του έχω κάνει εγώ την φωτογράφιση. “Έλα μου, χαμογέλα μου”», είπε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CZ4iTXKM1HF

Για την καθημερινότητά του στην Πάρο ο νεαρός φωτογράφος τόνισε: «Είναι πολύ όμορφο να περπατάς και από το ένα σημείο στο άλλο να έχεις πει σε δέκα ανθρώπους καλημέρα. Το έχει ανάγκη ο άνθρωπος αυτό. Οι φωτογραφίες μου αυτές έγιναν στην Πάρο μεταξύ Μάη και Σεπτέμβρη, εκεί έγινε ό,τι έγινε».

Πηγή κεντρικής: NDP