Το «Girls don't cry» είναι το νέο motto της Κατερίνας Καινούργιου και το έδειξε στην πρεμιέρα της

Κατερίνα Μπούσιου
Το «Girls don't cry» είναι το νέο motto της Κατερίνας Καινούργιου και το έδειξε στην πρεμιέρα της

Οι..σπόντες  από τους συνεργάτες της. Μάλλον το καλοκαίρι της έκανε καλό και η Super Κατερίνα έκανε πρεμιέρα με διαφορετική ενέργεια και περισσότερο κέφι. 

Η Κατερίνα Καινούργιου ντυμένη στα λευκά, όπως οι περισσότερες παρουσιάστριες σήμερα στις πρεμιέρες τους, ξεκίνησε τη δεύτερη σεζόν της στον Alpha με άλλη διάθεση και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Κάποιοι ωστόσο συνεργάτες της έχουν άλλα σχέδια, πιο προσωπικά, φέτος για εκείνη. Η Super Κατερίνα πάντως έχει ένα και μοναδικό motto για τη ζωή της πια και σκοπεύει αυτή τη φορά να το κάνει πράξη. Και μας έδωσε την υπόσχεσή της.

Girls don't cry

«Σα να μη πέρασε μία μέρα. Χαίρομαι πάρα πολύ που σας συναντώ. Ξύπνησα σήμερα και είδα τον καιρό λίγο μουντό αλλά είμαι σίγουρη ότι θα σας φτιάξουμε την διάθεσή σας. Μου φέρατε όλο άντρες φέτος» είπε χιουμοριστικά, μόλις καλωσόρισε τον πρώτο άντρα συνεργάτη της εκπομπής, τον Ανδρέα Μικρούτσικο και στην συνέχεια τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τον Γιάννη Πουλόπουλο. Βέβαια τον μεγαλύτερο ενθουσιασμό τον έδειξε για τον Γρηγόρη ο οποίος επέστρεψε ξανά στην εκπομπή μετά από δύο χρόνια και έχει συγκεκριμένο σκοπό. Για να....την παντρέψει την Κατερίνα. Εκείνη πάντως του ζήτησε να δει πρώτα φωτογραφία από τον υποψήφιο γαμπρό και δέχτηκε με χαρά την προτροπή του να δει τι κάνει λάθος στην προσωπική της ζωή τόσα χρόνια.

«Together forever» είπε η Κατερίνα Καινούργιου στο άλλο της μισό με τρία διαφορετικά stories

Η Κατερίνα φαίνεται πως έχει πάρει το μάθημά της από όσα συνέβησαν τα τελευταία χρόνια στη ζωή της και θέλει να είναι πια χαρούμενη. Το καλοκαίρι της ήταν μεν μοναχικό αλλά και πολύ διδακτικό. Το μόνο που την ενδιαφέρει - και το τονίζει στις ιδιωτικές της συζητήσεις με τους δημοσιογράφους - είναι να είναι καλά η οικογένειά της και να έχει μία ήρεμη ζωή. Το αν θα βρει τελικά τον άνθρωπο που θα της χαρίσει την ευτυχία και να δημιουργήσουν μαζί μία οικογένεια, το αφήνει για λίγο και στην τύχη προς το παρόν. Το πόσο άλλαξε το έδειξε και λίγο πριν την δική της πρεμιέρα στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Happy Day: «Ξεκουράστηκα αυτό το καλοκαίρι, πέρασα πάρα πολύ ωραία, έχω την υγεία μου, αυτό είναι το σημαντικό και έχω έρθει με πολύ ενέργεια και όρεξη». Η παρουσιάστρια δήλωσε επίσης πως νιώθει μεγάλη τιμή που οι συνεργάτες της είναι πιο έμπειροι από εκείνη και έκανε την διαπίστωση που όλοι φέτος έχουν παραδεχτεί, πως η χρονιά θα είναι φουλ ανταγωνιστική και δύσκολη για όλες τις εκπομπές της ψυχαγωγίας. Πάντως η ίδια στην ανάρτησή της στο Instagram, έδωσε...spoiler για το πως θα είναι φέτος η διάθεση της: «Alpha girls don't cry..Το mood της ημέρας».

https://www.instagram.com/p/Ch_87WdoTgs

Όπως ήδη έχουμε δει από το Σαββατοκύριακο, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν είναι φέτος στο πλευρό της Κατερίνας αλλά της Σίσσυς Χρηστίδου στο «Χαμογέλα και πάλι» παίρνοντας τη θέση του Κωνσταντίνου Βασάλου. Η Κατερίνα υπερασπίστηκε την καλή τους σχέση και στην συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, λέγοντας πως ήταν άνωθεν εντολή για να μην είναι μαζί της. «Μιλάμε, έχουμε μία τέλεια σχέση με τον Δημήτρη. Χάρηκα πάρα πολύ που είναι στη Σίσσυ. Δεν συζητήσαμε κάτι μαζί, απλά κάποιες αποφάσεις τις παίρνουν οι από πάνω. Έπρεπε να γίνει κάποια ανανέωση στην ομάδα». Φυσικά όταν ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που έλεγαν πως φέτος ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα έχει περισσότερο ρόλο guest «Ο Ανδρέας με μικρότερο ρόλο; Καλά το πίστεψες αυτό; Θα δείτε...». Φυσικά όπως είδαμε, ο γνωστός συνθέτης είναι ακλόνητος στη θέση του στο πλευρό της. Καλή σεζόν είπαμε;