Ο Λεωνίδας Κακούρης είναι στους Παξούς και δεν μπόρεσε να ξεφύγει ούτε εκεί από τις Άγριες Μέλισσες

Ο Λεωνίδας Κακούρης είναι στους Παξούς και δεν μπόρεσε να ξεφύγει ούτε εκεί από τις Άγριες Μέλισσες

Η επική συνάντηση. 

Τις καλοκαιρινές του διακοπές απολαμβάνει ο Λεωνίδας Κακούρης μαζί με την οικογένειά του. Ο δημοφιλής ηθοποιός προσπαθεί να χαλαρώσει και να «γεμίσει μπαταρίες», λίγο πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο 53χρονος δέχθηκε πολύ θετικά σχόλια από το κοινό για την ερμηνεία του ως Δούκας Σεβαστός στο φινάλε της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Φέτος ο ηθοποιός θα είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά πρόσωπα στη νέα σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο».

Ο Λεωνίδας Κακούρης παραχώρησε μία συνέντευξη στο «7 Μέρες TV» και την Έφη Θεοδωρίδου, όπου αποκάλυψε τον λόγο που είπε το «Ναι» στη σειρά και μίλησε για τον ρόλο που θα υποδύεται.

«Βασίζεται στο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη και από όσα σενάρια διάβασα, με γοήτευσε περισσότερο, γι’ αυτό και επέλεξα να είμαι σε αυτήν τη σειρά. Μου άρεσε το γεγονός ότι η ιστορία παίζει σε δύο εντελώς διαφορετικούς χώρους, οι οποίοι όμως με έναν τρόπο, όπως και η ζωή, συνδέονται μεταξύ τους», ανέφερε ο πρωταγωνιστής της μικρής οθόνης.

«Από τη μία είναι ο κόσμος τη νύχτας, ο υπόκοσμος, τα μαγαζιά, η κακοποίηση, η παραβατικότητα και από την άλλη υπάρχει ένα μοναστήρι. Βλέπουμε τη ζωή εκεί μέσα και ότι κάποιες γυναίκες έγιναν μοναχές επειδή τους συνέβησαν κάποια σημαδιακά γεγονότα στη ζωή τους. Με αρωγό μία ερωτική ιστορία ανάμεσα σε μία νεαρή μοναχή, που αναγκάζεται να αφήσει το μοναστήρι μετά από ένα σεισμό και το γιο του ήρωα που θα υποδύομαι εγώ, έχουμε τη δυνατότητα να μπούμε σε αυτούς τους κόσμους και, κατ’ εμέ, είναι ένα πολύ ωραίο περιβάλλον για να αναπτυχθούν ενδιαφέρουσες ιστορίες», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Οι διακοπές του Λεωνίδα Κακούρη στους Παξούς

Ο Λεωνίδας Κακούρης πέρασε τον Δεκαπενταύγουστο στο νησί και επισκέφτηκε την εκκλησία των Βελλιανιτών, ενώ δεν χόρταινει να κάνει βόλτες στο νησί στο οποίο βρίσκεται οικογενειακώς.

https://www.instagram.com/p/ChT-E9cINdc

Reunion για Φαμέλη, Μιχαλάκη και Τρίγγου - Και όλοι θυμηθήκαμε ξανά τις Άγριες Μέλισσες

Η απρόσμενη συνάντηση με άρωμα....Άγριων Μελισσών

Κατά την διάρκεια της βόλτας του στο νησί ο Λεωνίδας Κακούρης βρέθηκε τυχαία και με τον επί τρία χρόνια συμπρωταγωνιστή του στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», Δημήτρη Γκοτσόπουλο. Οι δύο ηθοποιοί πόζαραν αγκαλιασμένοι και μοιράστηκαν λίγο αργότερα τη selfie φωτογραφία τους στο Instagram.

1660896446473-145134751-kakouris_gkotsopoulos.jpg

«Θείος και ανιψιός σε ένα παράλληλο σύμπαν», σχολίασε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος για την συνάντησή τους.

Πηγή κεντρικής: lkakouris