Adam Levine- Behati Prinsloo: Η αποκάλυψη που αλλάζει τα πάντα στη σχέση τους

Adam Levine- Behati Prinsloo: Η αποκάλυψη που αλλάζει τα πάντα στη σχέση τους

Ο διάσημος τραγουδιστής φέρεται να απατούσε την σύζυγό του, λίγο πριν τον ερχομό του τρίτου τους παιδιού.

Ο Adam Levine και η Behati Prinsloo ήταν μέχρι πρότινος ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood. Ο διάσημος τραγουδιστής και το μοντέλο είναι μαζί 10 ολόκληρα χρόνια αποτελώντας #couplegoals.

Έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι αφού σε λίγους μήνες θα υποδεχθούν το τρίτο τους παιδί. Κανείς δεν περίμενε πως ο 43χρονος θα απατά επί 1 χρόνο τη σύζυγό του, όσο αυτή κυοφορεί τον καρπό του έρωτά τους.

Η αποκάλυψη της απιστίας

Όλα ξεκίνησαν όταν η ερωμένη του τραγουδιστή, η influencer Sumner Stroh, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Tiktok, στο οποίο εξηγεί τι έγινε ανάμεσα σε εκείνη και τον Levine. Όπως ήταν φυσικό, το βίντεο έγινε viral ξεπερνώντας τα δεκατρία εκατομμύρια προβολές.

Η ίδια αναφέρει ότι o Levine την προσέγγισε μέσω Instagram και είχαν ερωτικές σχέσεις για περίπου έναν χρόνο. H influencer υποστηρίζει πως ο λόγος που αναγκάζεται να μιλήσει για τη σχέση της με τον γνωστό τραγουδιστή είναι το γεγονός ότι μία φίλη της είχε σκοπό να πουλήσει την ιστορία της στον Τύπο.

Στην συνέχεια το νεαρό μοντέλο ανήρτησε ένα ακόμη βίντεο, στο οποίο απολογείται για το γεγονός πως έβγαινε με έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν ήδη δεσμευμένος και πατέρας δυο παιδιών. Επίσης δήλωσε πως γνώριζε ότι ο γάμος του τραγουδιστή με την Prinsloo έχει τελειώσει και για λόγους δημοσιότητας δεν το είχαν ακόμη ανακοινώσει.

Η Behati Prinsloo ανέβασε την πιο χαριτωμένη φωτογραφία με τις κόρες της

Στο βίντεό της συμπεριλαμβάνει και screenshots, στα οποία φαίνεται ο Adam να της λέει πως θέλει να δώσει το όνομά της, στο επόμενο παιδί του, αν γεννηθεί αγόρι.

Η τρίτη εγκυμοσύνη του μοντέλου

Το supermodel και ο frontman των «Maroon 5» θα υποδεχθούν σε λίγους μήνες το τρίτο τους παιδί αφού η Prinsloo βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Ο Levine και η Prinsloo παντρεύτηκαν το 2014, ενώ απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, την Dusty Rose, δύο χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 2016. Η δεύτερη κόρη τους, Gio Grace, ήρθε στο κόσμο το 2018, και σύντομα θα αποκτήσουν κι άλλο αδερφάκι, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε ακόμη το φύλο του μωρού που περιμένει η 34χρονη Behati.

https://www.instagram.com/p/CiiqK6gvo32

Το 2018, η Behati γέννησε τη Gio Grace, τη δεύτερη κόρη τους. Λίγο πριν γεννηθεί η μικρή τους, ο Levine είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του στην Ellen DeGeneres ότι θέλει να κάνει πολλά παιδιά.

«Θέλω πολλά. Μου αρέσει το χάος. Πραγματικά το απολαμβάνω. Η σύζυγός μου ήταν μοναχοπαίδι. Θέλει περίπου 100 παιδιά, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το κάνω αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 43χρονος.

Πηγή κεντρικής: behatiprinsloo