Όταν οι άπιστοι ζητούν συγγνώμη δημόσια! 4 διάσημοι που θα έκαναν κολλητή παρέα με τον Adam Levine

Πατούλια Κατερίνα
Όταν οι άπιστοι ζητούν συγγνώμη δημόσια! 4 διάσημοι που θα έκαναν κολλητή παρέα με τον Adam Levine

Το σκάνδαλο του Adam Levine δεν είναι το μοναδικό με διάσημο παντρεμένο ή δεσμευμένο που «πιάνεται» να απιστεί ή να φλερτάρει δια ζώσης και στα social media. Η συγγνώμη είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. 

H Jennifer Lopez ήξερε από το 2003 τι κάνει και οι φήμες λένε πως επανέλαβε τον όρο στο προγαμιαίο συμβόλαιο με τον Ben Affleck και πριν τον γάμο του 2003. Δεν θέλει και πολλή σκέψη να καταλάβεις πως η JLο έβλεπε μπροστά και είχε μάθει και τις εξορμήσεις του Affleck τότε και έβαλε έξυπνα τη ρήτρα εκατομμυρίων.

Ο Adam και οι λοιποί άτακτοι stars

Ας έρθουμε στο σήμερα και στο σκάνδαλο του τραγουδιστή Adame Levine, ο οποίος ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά σε λίγους μήνες και έχει αποκτήσει ήδη δύο κόρες με την Behati Prinsloo.

Ο Adam υπήρξε μέγιστος player και τα μηνύματα που έχει ανταλλάξει με διάφορες καλλονές του Instagram και του Tik Tok, βγήκαν στην φόρα με τον ίδιο να αναγκάζεται να ζητήσει συγγνώμη από την εγκυμονούσα σύζυγό του και από την οικογένειά του και ταυτόχρονα να αποσαφηνίσει πως έκανε λάθος με τα μηνύματα που αντάλλαξε αλλά δεν έχει απατήσει τη σύζυγό του – τουλάχιστον σωματικά και τουλάχιστον με όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής.

Justin μετανιωμένος ζητά συγχώρεση στο Instagram

Nοέμβριος 2019 και είναι βράδυ στη Νέα Ορλεάνη όταν ο ηθοποιός και τραγουδιστής Justin Timberlake εντοπίστηκε να κρατά τρυφερά το χέρι της συμπρωταγωνίστριάς του Alisha Wainwright σε βραδινή έξοδο στα διαλείμματα των γυρισμάτων της ταινίας «Palmer». Το σκάνδαλο θέριεψε, η Alisha δέχτηκε οχετό σχολίων στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram και ο Justin έγραψε κατεβατό συγγνώμης στη Jessica.

justintimberlake_73455947_1308776745960706_344937988796066803_n.jpg

«Προσπαθώ να μένω μακριά από κουτσομπολιά όσο μπορώ αλλά για την οικογένειά μου θεωρώ πως πρέπει να μιλήσω για τις πρόσφατες φήμες που πληγώνουν τους ανθρώπους που αγαπώ. Πριν μερικές εβδομάδες έδειξα μια ισχυρή έλειψη κρίσης αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω πως τίποτα δεν συνέβη ανάμεσα σε μένα και την συμπρωταγωνίστριά μου. Ήπια τόσο εκείνη τη νύχτα και μετανιώνω για τη συμπεριφορά μου. Έπρεπε να ξέρω καλύτερα. Δεν είναι αυτό το παράδειγμα που θέλω να δώσω στο γιο μου. Απολογούμαι στην υπέροχη γυναίκα μου και στην οικογένειά μου που τους έφερα σε αυτήν την ντροπιαστική κατάσταση και θα επισκεντρωθώ να γίνω καλύτερος πατέρας και σύζυγος. Δεν υπήρξα κάτι τέτοιο και είμαι υπερήφανος που δουλεύω στην ταινία Palmer και θέλω να συνεχίσω να κάνω αυτήν την ταινία και ανηπομονώ να την δει ο κόσμος».

Τρίσταν ο άπιστος των άπιστων

4 Iανουαρίου 2022 και ο Tristan Thompson με δύο stories στο Instagram, αποκάλυψε τα αποτελέσματα του τεστ DNA που έκανε o γιος του, καρπός της σχέσης του με την Maralee Nichols.

Ο 30χρονος Tristan Thompson επιβεβαίωσε τελικά πως το αγοράκι που κυοφορούσε η Maralee Nichols, ύστερα από τεστ DNA αποδείχτηκε πως είναι δικό του παιδί ενώ ζήτησε δημόσια συγνώμη από την Khloe.

«Σήμερα, το τεστ DNA αποκάλυψε πως έχω αποκτήσει ένα παιδί με την Maralee Nichols. Παίρνω την πλήρη ευθύνη για τις πράξεις μου. Τώρα που η πατρότητα έχει πιστοποιηθεί, θα μεγαλώσω με αγάπη τον γιο μου. Ζητώ συγνώμη από καρδιά σε όποιον πλήγωσα ή απογοήτευσα σε όλο αυτό, τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά. Khloé, δεν σου αξίζει αυτό, δεν σου αξίζει η ταπείνωση και ο πόνος που σου έχω προκαλέσει, δεν σου αξίζει ο τρόπος που σου φέρθηκα. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για σένα και σε αγαπώ, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να πιστεύεις», είπε ο Tristan τον οποίο η Khloe είχε συγχωρήσει για ακόμα 2-3 απιστίες.

Dominic West και καυτά φιλιά στη Ρώμη:

west1.jpg

Οκτώβριος 2020 και ο ηθοποιός Dominic West, παντρεμένος εδώ και χρόνια με την Catherine FitzGerald εντοπίζεται να δίνει καυτά φιλιά στη Ρώμη στη συνάδελφό του Lily James. Ο Dominic ζήτησε μια ωραίοτατη συγγνώμη από τη σύζυγό του, συνέχισαν κανονικά να είναι μαζί και πόζαραν και οικογενειακώς για να σταματήαουν οι κακές οι φήμες.

O Αrmie Hammer και οι κατηγορίες περί κανιβαλισμού

Ιούλιος 2020 και η Elizabeth Chambers βάζει τέλος στον δεκαετή γάμο με τον ηθοποιό Αrmie Hammer με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά. Λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα ξεσπά ένα απίθανο σκάνδαλο που στέλνει τον Hammer σε κέντρο απεξάρτησης από το σεξ, τις ουσίες και το αλκόολ μετά τις κατηγορίες που δέχτηκε για σεξουαλική επίθεση και κανιβαλισμό και με γραπτά μηνύματα που έστελνε όσο ήταν παντρεμένος.

https://www.instagram.com/p/CCePZZwAdJa

Στην περίπτωση του Hammer, η συγγνώμη δεν ήρθε από τον ίδιο αλλά από την 13 χρόνια σύντροφό του Elisabeth, η οποία παρά το σοκ που υπέστη μετά τις αποκαλύψεις για τον σύζυγο και πατέρα των παιδιών της, ζήτησε εκείνη συγγνώμη από τις γυναίκες που έπεσαν θύματα κακοποίησης και βίας από τον Hammer.