Ο Adam Levine ζητά συγγνώμη από την Behati Prinsloo - Έχει ουσία μετά από τόσα «καυτά» μηνύματα;

Νατάσσα Σχοινά
Ο Adam Levine ζητά συγγνώμη από την Behati Prinsloo - Έχει ουσία μετά από τόσα «καυτά» μηνύματα;
Η Behati Prinsloo και ο Adam Levine σε αγώνα μπάσκετ

Η μία μετά την άλλη, διάφορες γυναίκες μίλησαν δημόσια ισχυριζόμενες ότι ο Levine τούς έστελνε -όχι φιλικά- μηνύματα.

Εκεί που ο Adam Levine και η Behati Prinsloo φαινομενικά έμοιαζαν ως ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της διεθνούς showbiz, ξαφνικά ένα σκάνδαλο ξέσπασε, σύμφωνα με το οποίο ο 43χρονος τραγουδιστής την απατούσε επί έναν χρόνο με μία κοπέλα ονόματι Sumner Stroh. Μέχρι που ζήτησε την άδειά της για να ονομάσει το παιδί που περιμένει με τη σύζυγό του Sumner αν είναι αγόρι (χωρίς επαρκές σχόλιο).

Η μία μετά την άλλη, διάφορες γυναίκες κατηγορούν τον Adam Levine για διαδικτυακή απιστία

Ο Levine βιάστηκε να αρνηθεί το μεγαλύτερο κομμάτι της κατηγορίας, όπως συμβαίνει στις περισσότερες τέτοιου είδους περιπτώσεις, και πήρε μία μικρή ευθύνη ότι απλώς μιλούσε περισσότερο απ’ ό,τι έπρεπε με την εν λόγω κυρία. Ναι, φλερτάροντάς τη, αλλά χωρίς να υπάρχει σωματική πράξη - λέει-.

Πριν προλάβει, ωστόσο, να (προσπαθήσει να) δικαιολογηθεί επαρκώς, στο πλευρό της Stroh βρέθηκαν κι άλλες γυναίκες που ισχυρίζονται ότι ο Levine τούς έχει στείλει ανά διαστήματα flirty μηνύματα. Και, σε περίπτωση που αναρωτιέσαι αν εκείνες είναι υπερβολικές, να πούμε ενδεικτικά ότι σε μία γυναίκα που λέγεται Maryka, έστειλε το εξής: «Τώρα έχω πάθει εμμονή μαζί σου». Οπότε, ναι, δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης.

Η, δε, δασκάλα της yoga που του έκανε μάθημα από το 2007 έως το 2010, είπε ότι μία μέρα έλαβε ένα μήνυμα που έλεγε αυτό: «Θέλω να περάσω τη μέρα μου γυμνός μαζί σου. Ήμουν στο μπάνιο, αλλά η ζηλιάρα πρώην μου το είδε και εξοργίστηκε». Και όσο περνάνε οι ώρες όλο και κάποιο νέο περιστατικό έρχεται στη δημοσιότητα.

https://www.instagram.com/p/CXAiOVdr3i1

«Πολλά λέγονται για εμένα τώρα και θέλω να ξεκαθαρίσω την κατάσταση. Είχα κακή κριτική ικανότητα μιλώντας με οποιαδήποτε πέρα από τη σύζυγό μου φλερτάροντας με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν απίστησα, αλλά ξεπέρασα το όριο κατά τη διάρκεια μίας περιόδου της ζωής μου που μετανιώνω. Σε κάποιες περιπτώσεις, ήταν ακατάλληλο. Έχω μιλήσει για αυτό και έχω κάνει ενέργειες για να φτιάξω την κατάσταση με την οικογένειά μου», είπε ο Levine για να έχει μία δημόσια τοποθέτηση πάνω στο θέμα που έκανε τον κόσμο να τον κράζει.

Ο Levine πήρε την ευθύνη, εν μέρει

Ο Levine και η Prinsloo παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2014, απέκτησαν μαζί δύο παιδιά και τώρα το 34χρονο μοντέλο της Victoria’s Secret είναι έγκυος στο τρίτο τους παιδί.

«Η σύζυγός μου και η οικογένειά μου είναι το μόνο που με νοιάζει σε αυτόν τον κόσμο. Το ότι είμαι τόσο αφελής και χαζός για να ρισκάρω το μόνο πράγμα που πραγματικά μετράει για εμένα ήταν το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσα να κάνω. Δε θα το κάνω ποτέ ξανά. Παίρνω την πλήρη ευθύνη. Θα το ξεπεράσουμε. Και θα το ξεπεράσουμε μαζί», συνέχισε να λέει ο τραγουδιστής των Maroon 5.

Τώρα, το κατά πόσο η Behati θα αποφασίσει να δράσει πάνω σε αυτά που είδε και που άκουσε είναι ένα διαφορετικό θέμα. Δεν είναι καν μία περίπτωση καθώς φαίνεται, αλλά έστελνε σε γυναίκες επανειλημμένως. Να τον πίστεψε ότι δεν έκανε κάτι σωματικά και να ανήκει σε εκείνους που θεωρούν ότι δεν είναι απιστία το διαδικτυακό φλερτ; Να περιμένει να περάσει η μεγάλη αναμπουμπούλα και να τον χωρίσει μετά; Πάντως, ο Levine το έχει πει από το 2009 ότι δε θεωρεί τη μονογαμία φυσιολογική, οπότε τα χαρτιά του τα έχει ανοίξει.