Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι το επόμενο GNTM σύμφωνα με το Twitter - Όσα δεν ξέρεις για εκείνη

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι το επόμενο GNTM σύμφωνα με το Twitter - Όσα δεν ξέρεις για εκείνη
Instagram

Οι χρήστες της πλατφόρμας judging her και αποφάσισαν πως αυτή είναι η νικήτρια. 

Κάθε φορά που το GNTM μάς συστήνει ένα νέο πρόσωπο, γίνεται ένας μικρό χαμός. Αυτό έγινε με την περίπτωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου όταν όλοι έψαχναν να μάθουν περισσότερα για το ψηλό μελαχρινό κορίτσι που «ήρθε από τη Νέα Υόρκη για να βρει το Next Top Model της Ελλάδας» όπως είχε πει. Έτσι έγινε με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, τον Γιώργο Καράβα, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και, φέτος, με τη Σοφία Χατζηπαντελή. Όλα πρόσωπα που είναι μεν καταξιωμένα με έναν τρόπο στον χώρο τους, αλλά δεν ήταν προβεβλημένα στο ευρύ κοινό και το reality του STAR τους χάρισε για πρώτη φορά διασημότητα τέτοιου βεληνεκούς.

https://www.instagram.com/p/CivQY3pqxH3

Βέβαια, η Σοφία Χατζηπαντελή έχει έναν λόγο παραπάνω να μας απασχολήσει και να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των χρηστών των social media, κάτι που αποδίδεται στην εκκεντρική εμφάνισή της. Ενώ λοιπόν οι υπόλοιποι προαναφερθέντες συγκαταλέγονται στους στερεοτυπικά όμορφους και συναντούν σε κάθε περίπτωση τα standards που έχει θέσει η κοινωνία περί του τι είναι γοητευτικό, η Σοφία Χατζηπαντελή ακολουθεί άλλον δρόμο- τον δικό της, μοναδικό unibrow δρόμο που την οδήγησε στο μονοπάτι της αναγνώρισης και της επιτυχίας, είτε αρέσει είτε όχι στους φανατικούς του GNTM.

https://www.instagram.com/p/CPS9K2pBtIn

Πέρα όμως από την ομολογουμένως εκκεντρική εξωτερική της εμφάνιση, η Ελληνοκύπρια ξεχωρίζει για πολλούς ακόμη, λιγότερο επιφανειακούς, λόγους. Στα μόλις δύο προβληθέντα επεισόδια του reality μοντέλων, έχει διαφωνήσει με όλα τα άλλα μέλη της κριτικής επιτροπής (aka Καγιά, Καράβα, Σοφρωνίου), με υποψήφια μοντέλα, αλλά και τις μάνατζέρ τους. Κάτι που το Twitter λάτρεψε.

https://www.instagram.com/p/CPbKisVhAqZ

Παρόλο που στην αρχή μας συνεπήρε μια χαρά όταν καταλάβαμε ότι θα στελεχώνει την κριτική επιτροπή για όλα τα προσεχή επεισόδια, δυστυχώς η ηχηρή της παρουσία θα παίξει τον ρόλο της μόνο στα κάστινγκ και αυτά τα πρώτα στάδια των bootcamps. Ενώ λοιπόν το τελευταίο διάστημα έχουν γραφτεί για εκείνη πολλά, με όλους να αναζητούν να μάθουν περισσότερα για τη μυστηριώδη δυναμική γυναίκα, τη ζωή και την καριέρα της, υπάρχουν μερικά facts που πράγματι σχεδόν κανείς ποτέ δεν αναφέρει. Ας δούμε ποια είναι αυτά.

https://www.instagram.com/p/CPln6fYBrbv

Η Σοφία Χατζηοαντελή (Sophia Hadjipanteli) έγινε ευρέως γνωστή στο βρετανικό κοινό όταν περπάτησε στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου το 2017. Έκτοτε έχει συνεργαστεί με πολύ γνωστά brands.

https://www.instagram.com/p/CP00_1KBd6l

Ενώ γεννήθηκε στην Κύπρο και πέρασε εκεί το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής της ηλικίας, μετακόμισαν με τον μπαμπά και τον αδερφό της στις Ηνωμένες Πολιτείες.

https://www.instagram.com/p/CP9CPWlhDSi

Στο κίνημα unibrow, μέσα από το οποίο έγινε και τόσο γνωστή, την ενέπνευσε να «μυηθεί» η ίδια η οικογένειά της.

https://www.instagram.com/p/CQdeS8RhF1s

Σπούδασε marketing στο University of Maryland

https://www.instagram.com/p/CQvrSv0hI1I

Τα πρώτα brands με τα οποία συνεργάστηκε ήταν τα Hugo Boss και Guess

https://www.instagram.com/p/CQ38bTchAD2

Έχει ονομάσει το μοναδικό, ενιαίο και παχύ της φρύδι, Βερόνικα

https://www.instagram.com/p/CROt5VvhIoY

Συνεργάζεται με δύο πρακτορεία, τα Premier Model Management και MUSE NYC

https://www.instagram.com/p/Ciw_0w9I6g1

Έχει λάβει ακόμη και απειλητικά μηνύματα για την εξωτερική της εμφάνιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

https://www.instagram.com/p/CikRBn1o1EJ

Εδώ και τρία χρόνια είναι πολύ ερωτευμένη, με τον φωτογράφο Zac Apostolou, που δραστηριοποιείται στο Λονδίνο.

Έτρεφε τεράστια αδυναμία στη γιαγιά της, Σοφία, που «έφυγε» από τη ζωή το 2021, αλλά εξακολουθεί να της εύχεται στα γενέθλιά της.

https://www.instagram.com/p/Chxb7b4Ikr9

Εμπιστεύεται στην επιδερμίδα της αποκλειστικά στον γιατρό Dr Ahmed El Muntasar, που επιμελείται τις θεραπείες ομορφιάς της.

https://www.instagram.com/p/CisWhRXoo_l

Λατρεύει τα πολύ τολμηρά μαγιό

https://www.instagram.com/p/Cdnqkwnu3_Y

Δεν κρύβει την αδυναμία της στους γονείς της, στους οποίους και αποδίδει τον δυναμισμό του χαρακτήρα της. «Χρόνια πολλά στη μαμά μου!!!! Η γυναίκα που μου έμαθε πώς να σκουπίζω τα δάκρυά μου. Η πιο αστεία και στοργική γυναίκα που ξέρω. Μια χρυσή καρδιά, πραγματικά. Την αγαπώ» έχει πει χαρακτηριστικά για τη μητέρα της.

https://www.instagram.com/p/CaxB-KeIEZS
https://www.instagram.com/p/CPIqf6uBzuE

Είναι ολόιδια με τη γιαγιά της, Maritsa Hadjipanteli.

https://www.instagram.com/p/CZ9DGPdrT4r

Μπορεί τώρα το μαλλί της να είναι κατά-μελάχρινο, αλλά γεννήθηκε ξανθιά.

https://www.instagram.com/p/Cd_PXSZITuF

Έχει αναφερθεί και σε ζητήματα ψυχικής υγείας. «Είχα μια θλιβερή μέρα ψυχικής υγείας χθες (η πραγματικότητα της ζωής μου - αυτά μου συμβαίνουν συχνά) και αποφάσισα να σηκωθώ από το κρεβάτι και να επισκεφτώ τη μικρή μου Yiayia Sophia αντί να βιώνω τον πόνο μου. Ντυθήκαμε με vintage κομμάτια & βγάλαμε διασκεδαστικές φωτογραφίες 🥰 Της διάβασα και τα σχόλια που μας αφήσατε εσείς οι άγγελοι στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασα με την Yiayia μου και εμένα & ήταν τόσο ενθουσιασμένη που ο κόσμος σε όλο τον πλανήτη ήξερε ποια είναι 🥰❤️ αγαπώ αυτές τις στιγμές», έχει γράψει σε ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/CR3k1MVhaW4