Το πρώτο τατουάζ της Σοφίας Καρβέλα έχει πολύ ιδιαίτερο νόημα για τη ζωή της

Το πρώτο τατουάζ της Σοφίας Καρβέλα έχει πολύ ιδιαίτερο νόημα για τη ζωή της

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα διάλεξε ένα μήνυμα πολύ φορτισμένο συναισθηματικά.

Η Σοφία Καρβέλα είναι ένας πολύ cool άνθρωπος και της αρέσει να είναι πολύ αυθόρμητη σε όσα λέει και κάνει. Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού, αφού τόσο οι φωτογραφίες και τα βίντεο όσο και τα σχόλια που κάνει το πιστοποιούν.

Η 39χρονη κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, όμως, πέρα από τη διαχείριση του δικού της brand με ρούχα, στον λογαριασμό της ανεβάζει συχνά υλικό με τους γιους της, τον Νίκο και τον Νέστορα.

Το πρώτο τατουάζ της Σοφίας Καρβέλα σχετίζεται με τη μητρότητα

Η μητρότητα είναι τόσο «βαθιά» για την Καρβέλα που θέλησε να κάνει τατουάζ σχετικό. Μάλιστα, έκανε στόρι μία φωτογραφία που δείχνει το πρώτο της ever για να μοιραστεί με το κοινό ακριβώς τι επέλεξε να κάνει.

sofia_karvela_proto_tatouaz.jpg

«mater rio digna duranda», λέει το τατουάζ στην πλάτη της Σοφίας, το οποίο σημαίνει «μία μητέρα άξια να αντέξει».

Η Σοφία Καρβέλα γιόρτασε τα γενέθλια του «Νινίκου» της με την πιο cute φωτογραφία του

Τα παιδιά της τη λατρεύουν

Όπως η Σοφία Καρβέλα νιώθει για τη μητρότητα, και οι γιοι της δε διστάζουν να της εκφράσουν την αγάπη τους με την πρώτη ευκαιρία.

Ο μικρός της γιος, Νέστορας, έγραψε τον περασμένο Απρίλιο ένα γράμμα απευθυνόμενος στη μαμά του, στο οποίο ουσιαστικά τής λέει πόσο καλή μαμά είναι, πετώντας της και μία σπόντα.

sofia_karvela_gios_gramma.jpg

«Είσαι η καλύτερη μαμά σε όλον τον κόσμο του Νέστορα. Ακόμα κι όταν γίνεσαι κακιά μαζί μου», έγραψε. Το γράμμα έγραψε πάνω σε μία σακούλα για εμετό που υπήρχε μέσα στο αεροπλάνο στο οποίο επιβιβάστηκαν για να πάνε ταξίδι.