GNTM: Η αποθέωση της Σοφίας Χατζηπαντελή στο Twitter και η διαγωνιζόμενη που ξεχώρισε

Μαρία Ροδίτη
GNTM: Η αποθέωση της Σοφίας Χατζηπαντελή στο Twitter και η διαγωνιζόμενη που ξεχώρισε

Απέναντι στη Σοφία Χατζηπαντελή οι Βίκυ Καγιά, Τάσος Σοφρωνίου και Γιώργος Καράβας και ο λόγος ήταν η Εύα Ανδρέου.  

Από 18 ως 88 ήταν το motto του Star για το φετινό GNTM και η αλήθεια είναι ότι από την αρχή της χθεσινής (19/9) πρεμιέρας είδαμε μοντέλα όλων των ηλικιών. Από πολύ νέα, φρέσκα κορίτσια μέχρι γυναίκες με τη δική τους οικογένεια, που θέλουν τώρα να κάνουν πραγματικότητα το όνειρο που κάποτε είχαν.

Ναι, φέτος και μετά από 2 χρόνια στο GNTM διαγωνίζονται μόνο γυναίκες. Αυτήν τη σεζόν, όμως, και μετά από έναν χρόνο απουσίας από το reality μοντέλων επέστρεψε και η Βίκυ Καγιά στη θέση της, πλάι σε μια ολοκαίνουρια κριτική επιτροπή με τον Τάσο Σοφρωνίου, τη Σοφία Χατζηπαντελή και τον Γιώργο Καράβα, που πήρε «μεταγραφή» από τη θέση του coach. Και όπως κάθε GNTM με το που ξεκινά, έτσι και το φετινό έχει… τις εντάσεις του. Η πρώτη και πολύ δυνατή; Ανάμεσα στη Σοφία Χατζηπαντελή και τους υπόλοιπους τρεις κριτές για χάρη μιας διαγωνιζόμενης.

Η Βίκυ Καγιά επέστρεψε στο GNTM και το κοινό στο Twitter έδειξε πόσο πολύ του έλειψε

Η αποθέωση της Σοφίας Χατζηπαντελή από το κοινό μετά τη διαφωνία με τους υπόλοιπους κριτές

Όλοι θυμόμαστε πως στις αρχές του καλοκαιριού, και όταν ανακοινώθηκε ότι η Σοφία Χατζηπαντελή θα είναι guest κριτής στο GNTM, υπήρξε μια επιφυλακτικότητα απέναντί της. Η ιδιαίτερη εμφάνισή της με το ενωμένο φρύδι και τα μισά Ελληνικά-μισά Αγγλικά που μιλάει έκαναν πολλούς να αναρωτιούνται πώς θα είναι στη θέση της κριτή. Κι, όμως, η Σοφία από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κέρδισε την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κοινού.

https://www.instagram.com/p/CistQMqKvt9

Πώς; Έπειτα από τη διαφωνία της με τη Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σοφρωνίου και τον Γιώργο Καράβα, για μία διαγωνιζόμενη: την Εύα Ανδρέου. Τι ακριβώς έγινε; Η Εύα εμφανίστηκε μπροστά στους 4 κριτές και τους εντυπωσίασε με τα signature afro μαλλιά της. Αμέσως η Βίκυ τη ρώτησε αν θα ξύριζε τα μαλλιά σε περίπτωση που της το ζητούσαν με την κοπέλα να απαντά αμέσως αρνητικά. Και εκεί είναι που η Καγιά χαρακτήρισε την κοπέλα απόλυτη στην άποψή της λέγοντας μάλιστα ότι δεν είναι επαγγελματίας, ενώ και ο Σοφρωνίου με τον Καράβα συμφώνησαν βρίσκοντας απέναντί τους τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Το διεθνούς φήμης μοντέλο υποστήριξε την Εύα που θα έλεγε «όχι» σε περίπτωση που της πρότειναν να ξυρίσει τα μαλλιά της, λέγοντας πως αυτό δείχνει ότι είναι σίγουρη για τον εαυτό της. Ότι δεν έχει αμφιβολίες για την εικόνα της. «Να είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου, γιατί θα πας μακριά», είπε η Χατζηπαντελή στην 21χρονη διαγωνιζόμενη και συνέχισε δίνοντας ένα παράδειγμα από τη δική της καριέρα.

Η Σοφία Χατζηπαντελή παραδέχθηκε ότι ο Jean Paul Gaultier τής πρότεινε να βάψει μαύρα τα μαλλιά της για μία δουλειά. Και η ίδια το έκανε- όπως είπε- γιατί το ήθελε, της άρεσε σαν ιδέα. Όχι γιατί έπρεπε να πάρει τη δουλειά. Έτσι συμβούλευσε και την Εύα Ανδρέου να πράττει, με την κοπέλα τελικά να μην περνά στην επόμενη φάση. Και κάπου εδώ ήρθε η απόλυτη αποθέωση της Σοφίας Χατζηπαντελή από το Twitter. «Σοφία σε αγαπώ», έγραφαν οι fans και κάπως έτσι το μοντέλο με ελληνική καταγωγή από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του GNTM κέρδισε την αποδοχή του τηλεοπτικού κοινού.

Η Εύα Ανδρέου έβαλε σε… κόντρα τους κριτές

Η Εύα Ανδρέου ήταν χθες βράδυ το μήλον της έριδος ανάμεσα στη Σοφία Χατζηπαντελή και τους υπόλοιπους 3 κριτές για τα μαλλιά της. Η 21χρονη ήρθε στις auditions του GNTM από την Κύπρο και – όπως είπε- ασχολείται επαγγελματικά με το modeling.

Έχει κάνει αρκετές φωτογραφίσεις, catwalks, fashion shows και hair fashion shows και επέλεξε να συμμετάσχει στο GNTM για να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Τελικά, όμως, τα 3 «όχι» των Σοφρωνίου, Καράβα και Καγιά δεν την άφησαν να περάσει στην επόμενη φάση. Σίγουρα, βέβαια, η Εύα έχει μέλλον γιατί είναι ένα πολύ λαμπερό και όμορφο κορίτσι, όπως θα δεις κι εσύ στην παρακάτω gallery.