Ο Patrick Dempsey θέλει να ζήσουμε ξανά το love story των Dereck και Gray αλλά αλλιώς

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Patrick Dempsey θέλει να ζήσουμε ξανά το love story των Dereck και Gray αλλά αλλιώς

O 56χρονος ηθοποιός μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη σχέση με την συμπρωταγωνίστριά του στο Greys Anatomy.

O Patrick Dempsey είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς στο Hollywood, τον οποίο λατρέψαμε ως Dr. Derek Shepherd στη σειρά-φαινόμενο «Greys Anatomy». Μπορεί ο 56χρονος να αποχώρησε από το καστ στην 11η σεζόν ωστόσο η σειρά συνεχίστηκε επιτυχώς και έτσι στις 6 Οκτωβρίου οι τηλεθεατές θα μπορούν να απολαύσουν το πρώτο επεισόδιο του 19ου κύκλου.

Ο τηλεοπτικός του θάνατος δημιούργησε ένα μεγάλο κενό στη σειρά και απογοήτευσε εκατομμύρια fans σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο Derek Shepherd ήταν ένας από τους κεντρικούς χαρακτήρες και η απουσία του έφερε τα πάνω-κάτω στη ζωή της συζύγου του, Meredith Gray. Ο Patrick Dempsey είχε δηλώσει επανειλημμένα πως θέλει να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του μετά από 14 ολόκληρα χρόνια στην συγκεκριμένη παραγωγή και η ανάγκη του έγινε απόλυτα κατανοητή από τους συντελεστές.

Ο Patrick Dempsey μίλησε για την πιθανότητα να ξανασυνεργαστεί με την Ellen Pompeo

Πριν λίγα 24ωρα ο 56χρονος ηθοποιός παρευρέθηκε στην D23 Expo της Disney όπου παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες. Όσα είπε ο Dempsey προκάλεσαν φρενίτιδα στους θαυμαστές του Grey's Anatomy αφού δεν δίστασε να αναφέρει ότι θα λάτρευε να δουλέψει με την πρώην συμπρωταγωνίστριά του, Εllen Pompeo στο άμεσο μέλλον. O ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έχει στο μυαλό του μερικές ιδέες για το πώς αυτός και η 52χρονη, που ήταν επίσης στην έκθεση, μπορούν να επανασυνδεθούν τηλεοπτικά.

«Θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ ξανά μαζί της. Θα της το πω πρώτα και μετά θα δούμε αν μπορούμε να το υλοποιήσουμε», δήλωσε ο Dempsey.

https://www.instagram.com/p/CHiycndhdCo

Grey's Anatomy: Ο Derek επέστρεψε, αλλά η selfie με την Pompeo «έγραψε»

H ιδιαίτερη σχέση τους

Οι δύο ηθοποιοί είχαν αναπτύξει μια πολύ ξεχωριστή σχέση, με τη φιλία τους να αντέχει στο πέρασμα του χρόνου.

«Ήταν πάντα μια πραγματικά ιδιαίτερη σχέση με την Ellen και μπροστά και πίσω από την οθόνη. Νομίζω ότι μεγάλο μέρος της επιτυχίας της σειράς οφείλεται στη χημεία μας και ο κόσμος θέλει να πιστεύει στην αγάπη και όλα αυτά. Γνωρίζω ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που θα ήθελαν να ήμασταν μαζί στη ζωή, αλλά εκείνη έχει τον Christopher και εγώ τη Jillian που είναι απίστευτοι άνθρωποι», τόνισε ο Patrick Dempsey.

Tα σενάρια επιστροφής στο Greys Anatomy

Τα σχόλια του Dempsey έρχονται μόλις λίγες εβδομάδες μετά την απάντησή του στα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στη σειρά.

«Ποιος ξέρει, θα βρουν έναν τρόπο. Είναι εκπληκτικό που αυτό το show συνεχίζεται», είχε πει ο 56χρονος στους δημοσιογράφους, αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.

Πηγή κεντρικής: patrickdempsey