Η Μπέττυ Μαγγίρα λύγισε όταν μίλησε για την περιπέτεια υγείας της μικρής κόρης της, Καλλινίκης

Η Μπέττυ Μαγγίρα λύγισε όταν μίλησε για την περιπέτεια υγείας της μικρής κόρης της, Καλλινίκης

Η Μπέττυ Μαγγίρα μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό τις πιο δύσκολες στιγμές που έζησε με την περιπέτεια υγείας της δεύτερης κόρης της, Καλλινίκης, όταν εκείνη ήταν βρέφος. 

Η Μπέττυ Μαγγίρα έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον Δημήτρη Μάζη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο κόρες: την Αντριάνα και την Καλλινίκη. Το ζευγάρι πραγματοποιεί σπάνια δημόσιες εμφανίσεις και κρατά χαμηλό προφίλ προσπαθώντας να διαφυλάξει την οικογενειακή ζωή του.

Ωστόσο, στη σημερινή εκπομπή της και με αφορμή την εξομολόγηση του ηθοποιού, Στάθη Μαντζώρου, για την περιπέτεια υγείας του πρώτου του παιδιού, η Μπέττυ Μαγγίρα λύγισε. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε για πρώτη φορά τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν η Καλλινίκη ήταν νεογέννητη.

Η Μπέττυ Μαγγίρα έχει τις πιο ωραίες φωτογραφίες με τις κόρες της

Η εξομολόγηση της Μπέττυς Μαγγίρα για την περιπέτεια με τη μικρή Καλλινίκη

«Η Καλλινίκη ήταν 45 ημερών και έπρεπε να προσέχω. Γι’ αυτό και δεν έστελνα την Ανδριάνα στον παιδικό σταθμό για να μην πάρει κάποια ίωση. Έκανε, λοιπόν, πυρετό και οι γιατροί έψαχναν να δουν τι είναι. Βρογχιολίτιδα. 5 ημέρες έμεινα στο νοσοκομείο. Έχασα το φως μου, γιατί ήταν βρέφος. Εξετάσεις… Να κλαίω συνέχεια… Ήμουν λεχώνα. Ήμουν συνέχεια μέσα στα κλάματα. Όταν βγήκα από το νοσοκομείο, κατέρρευσα. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Ήταν σαν να μην έδινε εντολή ο εγκέφαλος», ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα στον αέρα της εκπομπής της, Ποιος είναι πρωινιάτικα.

Και συνέχισε: «Δεν είχα ούτε δύναμη, ούτε ενέργεια. Μου πήρε καιρό να συνέλθω. Όλο αυτό ήταν σοκαριστικό. Κανένας γονιός να μην περνάει τέτοια πράγματα με τα παιδιά του».

https://www.instagram.com/p/CRgatU1Jyvg

Το μυστικό του γάμου, η καθημερινότητα στο σπίτι, ο σύζυγος και οι κόρες της

20 χρόνια μαζί και 13 χρόνια παντρεμένοι είναι η Μπέττυ Μαγγίρα με τον Δημήτρη Μάζη. Το λες μεγάλη επιτυχία που μετά από τόσα χρόνια το ζευγάρι είναι μαζί και για το μυστικό του γάμου της είχε μιλήσει πριν έναν χρόνο σε συνέντευξή της η Μπέττυ Μαγγίρα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με τον Δημήτρη παντρευτήκαμε το 2009 και είμαστε μαζί από το 2002. Τώρα θα συμπληρώσουμε 20 χρόνια. Το μεγαλύτερο μυστικό μιας σχέσης είναι η επικοινωνία, πρέπει να μιλάς ανοιχτά, είναι ο άνθρωπός σου και είσαι ο άνθρωπός του. Άρα, ό,τι σε προβληματίζει πρέπει να το λες. Εγώ είμαι από τις γυναίκες που κρατάω μούτρα και ό,τι με ενοχλεί το λέω. Όταν υπάρχει επικοινωνία και η σχέση είναι ανοιχτή δεν υπάρχουν προβλήματα».

Η παρουσιάστρια του OPEN είχε μιλήσει πριν έναν χρόνο και για την καθημερινότητα στο σπίτι με τις δύο κόρες και τον σύζυγό της: «Κάνουμε μαζί τα μαθήματα. Η μικρή πηγαίνει στη β’ δημοτικού που είναι δύσκολη και θέλει κάποιον να τη βοηθάει. Γίναμε όλοι δάσκαλοι ξαφνικά στο σπίτι. Τρώμε κάθε μεσημέρι όλοι μαζί, παραδοσιακά σαν μια παλιά οικογένεια. Ο Δημήτρης ασχολείται πολύ με τα κορίτσια. Είναι υπέροχος μπαμπάς. Δεν θα μπορούσα να είχα βρει καλύτερο πατέρα για τα παιδιά μου πέρα από σύζυγο».

https://www.instagram.com/p/B6vW_YGA2eE

Ενώ για την κριτική που δέχεται από τον Δημήτρη Μάζη, την Αντριάνα και την Καλλινίκη, η παρουσιάστρια έχει πει: «Ο Δημήτρης δεν είναι εύκολος κριτής. Θα μου πει τα μειονεκτήματά μου, είναι αυστηρός και έτσι θέλω. Τα παιδιά μου όμως τα βλέπουν όλα τέλεια και είναι τόσο συγκινητικό αυτό. Όπως η μαμά βλέπει τέλεια τα παιδιά της, έτσι και τα παιδιά βλέπουν τέλεια τη μαμά τους. Γελάω πάρα πολύ, γιατί είναι αστείο, αν το σκεφτείς, αλλά είναι και τόσο γλυκό».