Η Olivia Wilde ισχυρίζεται ότι και εκείνη έδιωξε τον Shia LaBeouf και εκείνος παραιτήθηκε

Νατάσσα Σχοινά
Η Olivia Wilde ισχυρίζεται ότι και εκείνη έδιωξε τον Shia LaBeouf και εκείνος παραιτήθηκε

Η Wilde δε θέλει με τίποτα να παραδεχτεί ότι δεν απέλυσε εκείνη τον LaBeouf και είπε την πιο άκυρη δικαιολογία.

Η ταινία Don’t Worry Darling κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους γεμάτη με μεγάλα ονόματα ηθοποιών στο cast της. Εκεί, ωστόσο, που έλεγες ότι από την πρεμιέρα και μετά ο κόσμος θα αρχίσει να ασχολείται με την ταινία καθεαυτή και λιγότερο με το παρασκήνιο και τους τσακωμούς ηθοποιών και σκηνοθέτη, η ίδια η Olivia Wilde το συνεχίζει και πραγματικά πλέον αρχίζουμε να πιστεύουμε ότι το κάνει επίτηδες για να κρατήσει την παραγωγή της λίγο περισσότερο στις συζητήσεις.

Τι συνέβη με το τρίπτυχο Olivia Wilde – Shia LaBeouf – Florence Pugh

Σύμφωνα με την 38χρονη ηθοποιό και σκηνοθέτη, ο Shia LaBeouf απολύθηκε από την ίδια λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς στο σετ καθώς ήθελε να προστατεύσει την πρωταγωνίστρια Florence Pugh. Είπε, μάλιστα, πως η πολιτική της δεν ανέχεται μ*****ς, όμως, ο LaBeouf φαίνεται να υποστηρίζει το ακριβώς αντίθετο.

Γι’ αυτό και διέρρευσε ένα βίντεο στο οποίο η Wilde όχι μόνο δεν απολύει τον ηθοποιό αλλά φαίνεται σχεδόν να τον παρακαλάει να είναι στην ταινία.

«Shia, νιώθω ότι δεν είμαι έτοιμη ακόμη να εγκαταλείψω αυτήν την ιδέα και μου έχει ραγίσει η καρδιά. Νομίζω ότι αυτό είναι μία αφύπνιση για τη δεσποινίδα Flo και θέλω να μάθω αν είσαι ανοικτός να δώσεις μία ευκαιρία. Με εμένα. Με εμάς. Αν (η Florence) αφοσιωθεί και αφιερώσει την καρδιά και το μυαλό της σε αυτό και αν μπορείτε να έχετε ειρήνη μεταξύ σας -σέβομαι τη δική σου πλευρά, σέβομαι τη δική της πλευρά-, τι πιστεύεις; Υπάρχει ελπίδα; Υπάρχει ελπίδα; Ενημέρωσέ με», ακούγεται να λέει.

Η Olivia Wilde μιλάει ΞΑΝΑ για το θέμα και συνεχίζει να υποστηρίζει τη θεωρία της

Το παραπάνω βίντεο φαίνεται πως δεν πτόησε καθόλου τη Wilde, η οποία εμφανίστηκε στην εκπομπή του Stephen Colbert και επιμένει ότι έδιωξε τον Shia, προσπαθώντας να παίξει με τις λέξεις. Αυτήν τη φορά, αντί να πει «απολύσαμε», χρησιμοποίησε τη φράση «έπρεπε να τον αντικαταστήσουμε».

«Έπρεπε να αντικαταστήσουμε τον Shia. Είναι ένας φανταστικός ηθοποιός, αλλά δε θα λειτουργούσε (η συνεργασία μας). Όταν μου έδωσε το τελεσίγραφο ‘εμένα ή τη Florence’, διάλεξα τη Florence. Εκείνος, τότε, ένιωσε ότι έφευγε μόνος του κι εμείς ότι συνεχίζαμε χωρίς εκείνον», είπε.

Don't Worry Darling: Κοινωνικά πειράματα, ερωτικές σκηνές και μία ταινία χωρίς λόγο