Το Asia Express ξεκινά με γκρίνιες, auto stop, άρωμα Survivor και GNTM - Η Ζενεβιέβ στα καλύτερά της

Κατερίνα Μπούσιου
Το Asia Express ξεκινά με γκρίνιες, auto stop, άρωμα Survivor και GNTM - Η Ζενεβιέβ στα καλύτερά της

Ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης δίνει την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου το σύνθημα για το ξεκίνημα του ταξιδιού του Asia Express, ενός δύσκολου και απαιτητικού ταξιδιού, το οποίο δεν το άντεξαν όλοι. 

Εννέα ζευγάρια, γνωστά μας και αγαπημένα, ξεκινούν την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στο Star, το πιο δύσκολο ταξίδι τους στο Asia Express. Με ελάχιστα χρήματα και πολύ μεγάλη φαντασία, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν δύσκολες καιρικές συνθήκες για να διασχίσουν τις περιοχές της Ασίας και να εκτελέσουν τις αποστολές που θα τους δώσει ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Σε ρόλο coach η Ζενεβιέβ, στην πιο ανατρεπτική εμπειρία της ζωής της. Από το πρώτο επεισόδιο ωστόσο, έχουμε αρκετές γκρίνιες και θα θαυμάσεις την ψυχραιμία του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Περιπέτεια και ταξίδι του μέλιτος για Μαυρίδη - Καθάργια

Τα 9 ζευγάρια δεν θα περάσουν εύκολα. Θα πρέπει να είναι ευρηματικοί για να ταξιδέψουν ανάμεσα σε 3 χώρες της Ασίας, την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα. Για τον Γιώργο Μαυρίδη και την σύζυγό του Κρίστη Καθάργια που συμμετέχουν, ήταν και ένα πρωτότυπο (και καθόλου ρομαντικό) ταξίδι του μέλιτος μετά το γάμο τους τον Μαίο. Είχαν αναχωρήσει λίγες μέρες μετά, για τα γυρίσματα στην Ασία. Θα γελάσεις πολύ με τα πειράγματα που της κάνει.

https://www.instagram.com/p/CfgR2zDIJVt

Ένα άλλο ζευγάρι όταν βρισκόταν ήδη στα γυρίσματα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, έκαναν τότε σχέδια γάμου, αλλά δεν άντεξαν τη ταλαιπωρία και θα τους δούμε να αποχωρούν λίγα επεισόδια μετά. Ωστόσο αυτοί που αντέχουν και θα δώσουν δυνατή μάχη είναι ο Παύλος Γαλακτερός με τον πατέρα του Νάσο. Ο Παύλος με την εμπειρία που έχει ήδη από το Survivor, αντιμετώπισε τις δοκιμασίες με άλλον...αέρα.

Από το πρώτο επεισόδιο απόψε το βράδυ στο Star στις 21.00 θα θαυμάσουμε την ιώβεια υπομονή του Κωνσταντίνου Βασάλου. Ο οποίος μαζί με τον κολλητό του Φίλιππο Ιωάννου, δείχνουν από την πρώτη στιγμή πως είναι φαβορί για την νίκη.

https://www.instagram.com/p/CdZGPg_jNhy

Τα υπόλοιπα ζευγάρια κρύβουν αρκετές γκρίνιες. Όπως οι Χριστίνα Παππά - Δημήτρης Παππάς (μαμά-γιος), Χρήστος Ζώτος - Στέλιος Λεγάκης (φίλοι), Χριστίνα Κολέτσα – Maria Maroulis (φίλες), Βιβή Μπασινά - Κατερίνα Καλίνογλου/Kat Kat (φίλες). Θα έχουμε ωστόσο και μία στιγμή αγωνίας καθώς η γνωστή μας από το GNTM, Θοδώρα Ρασέλ η οποία διαγωνίζεται με την μαμά της, θα λαχταρίσει κάποια στιγμή από την λιποθυμία της, καθώς δεν άντεξε τις κακουχίες.

Asia Express: Η συμμετοχή της Ζενεβιέβ και τα 9 ζευγάρια με δόση από GNTM και Survivor

https://www.instagram.com/p/Cisy040DqLh

«Δεν ξέρω τι σημαίνει παρουσιάστρια»

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, έχει έναν ιδιότυπο ρόλο σε αυτό το ταξίδι, ως βοηθός του Πέτρου Πολυχρονίδη (με τον οποίο ουδέποτε έχει τσακωθεί όπως είπε, παρά τις φήμες) και ως coach των παικτών βοηθώντας τους σε κάποιες δοκιμασίες. Ο ρόλος της αποτελεί έκπληξη και δίνει άλλον αέρα στο Asia Express. Η ίδια χαρακτήρισε ως μοναδική την εμπειρία της και πως δεν δηλώνει πια σε καμία περίπτωση παρουσιάστρια: «Ξαφνικά μετά από δύο χρόνια μπόρεσα να πάω ταξίδι και να δω αυτές τις χώρες, ήταν δώρο Θεού. Δεν είμαι παρουσιάστρια, δεν ξέρω καν τι σημαίνει να είσα παρουσιάστρια. Δεν έχω βρεθεί ποτέ στην τηλεόραση σε αυτό τον ρόλο. Και είναι η πρώτη φορά που δεν θα τη γλυτώσω και αυτή την εκπομπή θα την δουν και τα παιδιά μου».