Η Ζενεβιέβ Μαζαρί δοκιμάζει ένα φίλτρο και αυτοτρολάρεται όπως ακριβώς θα περιμέναμε

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί δοκιμάζει ένα φίλτρο και αυτοτρολάρεται όπως ακριβώς θα περιμέναμε

Εσύ πώς αντιδράς όταν βρίσκεις το φίλτρο που σου αρέσει;

Δύσκολα μπαίνοντας στο Instagram θα δεις φωτογραφίες χωρίς την παραμικρή υποψία φίλτρου. Τα φίλτρα έχουν μετατραπεί, τα τελευταία χρόνια, στην αυτόματη προέκταση της ανάρτησής σου, «υποσχόμενα» πιο λαμπερές και «αψεγάδιαστες» λήψεις. Κάποια από αυτά είναι πιο διακριτικά, κάνοντας ένα απλό «γυάλισμα» του προσώπου, ενώ άλλα μπορούν να σε κάνουν αγνώριστη ή να σου αλλάξουν φυσικά χαρακτηριστικά.

Το φίλτρο που βρήκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανακάλυψε κάποιο φίλτρο, το οποίο δεν αποκαλύπτει ως όνομα, αλλά δείχνει στο κοινό το αποτέλεσμα που έχει στην τελική της εικόνα. Και σαφώς υπάρχει διαφορά.

Το εν λόγω φίλτρο, πέρα από τη γενικότερη λάμψη που προσδίδει, αλλάζει και το χρώμα το ματιών και, στην περίπτωση της Ζενεβιέβ, από σκούρα, τα κάνει γαλάζια, κάτι που πραγματικά δημιουργεί μια εντυπωσιακή αντίθεση με τα μαύρα της μαλλιά.

Βλέποντας την αλλαγή, η Ζενεβιέβ αποφάσισε να τραβήξει ένα βίντεο παίζοντάς το cool και λέγοντας: «Εγώ δοκιμάζοντας το φίλτρο και το παίζω χαλαρή». Λίγο μετά, αρχίζουν να παίζουν πλάνα πανηγυρισμού.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είχε γενέθλια και το πάρτυ της ήταν αντίστοιχο του στυλ της

Η Ζενεβιέβ προτιμούσε να μη φάει από το να μην είναι στη μόδα

Η Ζενεβιέβ είναι γενικά ένας άνθρωπος πολύ ακομπλεξάριστος που αποπνέει αυτό που ονομάζουμε «cool» αέρα. Είναι πολύ «ανοιχτή» στις απαντήσεις που δίνει σε ό,τι τη ρωτήσουν και δείχνει ακριβώς αυτό που είναι. Η συνέντευξη που έδωσε τον περασμένο Μάρτιο στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή του, The 2Night Show, επιβεβαίωσε ξανά την εντύπωση του κοινού. Όπως, για παράδειγμα, όταν μίλησε για το πώς αντιμετώπιζε από μικρή το shopping.

«Ένας άνθρωπος που ασχολείται με τη μόδα, έχει αυτό το μικρόβιο ότι τα λεφτά του θα τα φάει αναγκαστικά σε ρούχα. Βλέπεις κάτι και λες ‘Ρε φίλε, το θέλω’. Χωρίς λόγο. Λες ‘Εντάξει, δε θα φάω’. Τα πρώτα χρόνια, εμένα με έτρεφε η μαμά μου, γιατί τον μισθό μου τον έτρωγα μόνο σε ρούχα», είπε και σχολίασε το γεγονός ότι η μαμά της ήταν εκείνη που της έραβε ρούχα αγοράζοντας απλά σεντόνια: «Με τη μαμά μου παίρναμε σεντόνια που ήταν το πιο φθηνό υλικό και μου έκανε συγκλονιστικά ρούχα», είπε.

DPG Network