Asia Express: Η συμμετοχή της Ζενεβιέβ και τα 9 ζευγάρια με δόση από GNTM και Survivor

Κατερίνα Μπούσιου
Asia Express: Η συμμετοχή της Ζενεβιέβ και τα 9 ζευγάρια με δόση από GNTM και Survivor

Η μετακίνηση της coach στο πλευρό του παρουσιαστή Πέτρου Πολυχρονίδη και οι μικρές και μεγάλες ανατροπές με τα ζευγάρια των συμμετοχόντων στο νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας. 

Από coach και κριτής του GNTM η Ζενεβιέβ γίνεται ταξιδιώτισσα και ερευνήτρια στο πλευρό του κεντρικού παρουσιαστή του Asia Express, Πέτρου Πολυχρονίδη. Το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι του Star Channel, έρχεται με πολλές προσδοκίες και με 9 ζευγάρια τα οποία έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Τηλεοπτικό και σε επίπεδο σίγουρης τηλεθέασης.

https://www.instagram.com/p/Cbzj04Lge_j

Μία γνώριμη του GNTM και ένα αγαπημένος του Survivor

Αν είστε ανάμεσα στους τηλεθεατές που δεν έχαναν επεισόδιο του GNTM, τότε σίγουρα θυμάστε την πολύ δυναμική για τα σχόλιά της, Θοδώρα Ρασέλ. Η οποία έχει σπουδάσει και δημοσιογραφία και την περσινή χρονιά έκανε κάποιες δηλώσεις που μας παραξένεψαν. Είχε πει ότι ήθελε να αποτινάξει από πάνω της την...ρετσινιά του reality και πως όταν είδε για πρώτη φορά την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ως κριτή την πήρε ο ύπνος. Είχε παραδεχτεί ωστόσο ότι όσο ήταν στο παιχνιδι, υπήρξε υπερβολική και εριστική, ενώ φημολογούνταν και φλερτ της με τον Έντουαρντ, εκτός από τον Δημοσθένη.

Παρόλα αυτά, έρχεται στην μεγάλη παραγωγή του καναλιού για να συμμετάσχει μαζί με την μαμά της σε αυτή την μεγάλη και πολύ ενδιαφέρουσα περιπέτεια.

https://www.instagram.com/p/CLRtyWFlttT

Τι είναι λοιπόν το Asia Express; Εννέα ζευγάρια από αγαπημένους celebrities θα αντιμετωπίσουν μια τεράστια πρόκληση: Να διασχίσουν τρεις χώρες της Ασίας, την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα Ένα εγχείρημα που απαιτεί τεράστια θέληση και προϋποθέτει απέραντη ευρηματικότητα. Ο Πέτρος Πολυχρονίδης εκτός από παρουσιαστής, θα είναι και ο καθοδηγητής τους δίνοντας τις απαραίτητες πληροφορίες και βρίσκοντας τις λύσεις στα προβλήματα. Δίπλα του σε ειδικό ρόλο - και αυτό αποτελεί την πολύ μεγάλη έκπληξη - θα είναι η Ζενεβιέβ Μαζαρί η οποία θα τα κάνει όπως καταλαβαίνετε όλα...άνω - κάτω. Δείτε και το τρέιλερ της Ισπανικής version του παιχνιδιού.

Η Βίκυ Καγιά ετοιμάζεται να επιστρέψει στο GNTM όπου όλα αλλάζουν και ήταν αναμενόμενο

Ανάμεσα στα ζευγάρια θα έχουμε και άρωμα από Survivor, με την συμμετοχή του Παύλου Γαλακτερού που αυτή τη φορά θα έχει μαζί του τον πατέρα του Παύλο.

https://www.instagram.com/p/CPgEA86FY1i

Τα υπόλοιπα 7 ζευγάρια, εκτός από τα προηγούμενα 2, που θα πάρουν μέρος είναι οι: Γιώργος Μαυρίδης - Κρίστη Καθάργια (ζευγάρι), Χριστίνα Παππά - Δημήτρης Παππάς (μαμά-γιος), Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση (ζευγάρι), Χρήστος Ζώτος - Στέλιος Λεγάκης (φίλοι), Κωνσταντίνος Βασάλος - Φίλιππος Ιωάννου/ Fipster (φίλοι), Χριστίνα Κολέτσα – Maria Maroulis (φίλες), Βιβή Μπασινά - Κατερίνα Καλίνογλου/Kat Kat (φίλες).

Οι παίκτες ετοιμάζουν βαλίτσες αυτές τις ημέρες για να βρεθούν μετά το Πάσχα στο εξωτερικό για τα γυρίσματα, με στόχο την προβολή του Asia Express, από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.