Ο Γιώργος Λιανός εκπαιδεύει την κόρη του για παρουσιάστρια του Survivor

Μαρία Ροδίτη
Ο Γιώργος Λιανός εκπαιδεύει την κόρη του για παρουσιάστρια του Survivor

Ο Γιώργος Λιανός με τη μικρή Βαλέρια-Ασημούλα στο πιο fun και χαριτωμένο βίντεο της ημέρας.

Είναι γνωστή η αδυναμία που έχει ο Γιώργος Λιανός στη μικρότερή του κόρη, τη Βαλέρια-Ασημούλα, την οποία έχει αποκτήσει με τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη. Ο παρουσιαστής του Survivor ανεβάζει συχνά-πυκνά βίντεο με το τέταρτο παιδί του στο Instagram και μοιράζεται τις πιο αστείες και χαριτωμένες στιγμές που περνά μαζί της.

Πριν λίγες ώρες ο Γιώργος δημοσίευσε το πιο epic video χρησιμοποιώντας φίλτρα του Instagram που παρέπεμπαν στην εξοχή και προετοιμάζοντας τη μικρούλα για παρουσιάστρια του Survivor.

Γιώργος Λιανός: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από την βάπτιση και η κόρη του που έκλεψε την παράσταση

Σε mood Survivor, με χωράφια και πρόβατα, η κόρη του Γιώργου Λιανού

«Θα πάρουμε ένα χωράφι πάνω στο χωριό, να ανέβουμε και να αράξουμε εκεί, να κάνουμε πρόβατα. Εντάξει;», λέει ο Γιώργος Λιανός στη Βαλέρια με τη μικρή να απαντά με σιγουριά: «ναι». Και κάπως έτσι, ο παρουσιαστής χαρίζει στο κοινό του ένα απολαυστικό και cute βίντεο, προετοιμάζοντας συγχρόνως την 1,5 ετών κόρη του για παρουσιάστρια του Survivor.

Γιατί και «έτοιμοι για πλάνο» έχει γράψει στο Insta Story του ο Γιώργος, και στάχια με καουμπόικα καπέλα, που παραπέμπουν σε φύση, έχει ως props και για χωράφια και πρόβατα κάνει λόγο. Πόσο πιο survivor να γίνει το πλάνο;

Ο μπαμπάς Λιανός, βέβαια, ξεκινάει από τα πιο ήμερα ζωάκια με σκοπό να βάλει σιγά-σιγά τη Βαλέρια σε survivor mood. Να μην την τρομάξει με την άγρια φύση του Άγιου Δομίνικου. Σωστή τακτική, δεν συμφωνείς; Το χιούμορ, πάντως, του Γιώργου Λιανού είναι αδιαπραγμάτευτο. Κι από ό,τι φαίνεται το έχει κληροδοτήσει και στην κόρη του, η οποία δε χάνει ευκαιρία να κάνει πλάκα με τον μπαμπά της.

Η βάφτιση της Βαλέριας-Ασημούλας

Στις 3 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Λιανός και η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, πραγματοποίησαν τη βάφτιση της κορούλας τους σε κτήμα στον Άγιο Στέφανο. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν καλοί φίλοι του παρουσιαστή αλλά και συνεργάτες. Μεταξύ άλλων στη βάφτιση παρευρέθηκαν οι Γρηγόρης Αρναούτογλου και Νάνσυ Αντωνίου, Γιάννης Βαρδής και Νατάσα Σκαφιδά με τα δύο παιδιά τους, ο Παναγής Τζωρτζάκος, ο Άκης Δείξιμος και ο Κώστας Δόξας.

https://www.instagram.com/p/CiSX6LWsmW7

Η μικρή Βαλέρια-Ασημούλα ήταν ήσυχη καθ’ όλη τη διάρκεια της βάφτισης και πόζαρε με χάρη και νάζι μετά το μυστήριο με τους γονείς της.