Το διπλό όνομα που πήρε η κόρη του Γιώργου Λιανού, τα γλυκά, η διακόσμηση και το απίθανο πάρτι

Πατούλια Κατερίνα
Το διπλό όνομα που πήρε η κόρη του Γιώργου Λιανού, τα γλυκά, η διακόσμηση και το απίθανο πάρτι

Ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη βάπτισαν την 1,5 έτους κορούλα τους στην Αθήνα μαζί με καλούς φίλους και συγγενείς.

Την κόρη του, καρπό της σχέσης του με την Κωνσταντίνα Καραλέξη, βάπτισε ο Γιώργος Λιανός σε ένα υπέροχο κτήμα στον Άγιο Στέφανο.

Και το όνομα αυτής Βαλέρια- Ασημίνα

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο παρουσιαστής του Surivor, μάζεψε αγαπημένους φίλους και συγγενείς για να δώσει το όνομά της, στην μικρότερη κόρη του και τέταρτο παιδί του.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 17:30 και η 1,5 έτους κορούλα τους πήρε το όνομα Βαλέρια – Ασημούλα.

nikis_food_2918547408606618012.jpg

Οι διάσημοι καλεσμένοι

Καλεσμένοι του Γιώργου και της Κωνσταντίνας ήταν οι συνεργάτες του Λιανού στο ραδιόφωνο, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Νάνσυ Αντωνίου και Παναγής Τζωρτζάτος ενώ στο μυστήριο και στη δεξίωση που ακολούθησε, το παρών έδωσε και ο Γιάννης Βαρδής με την αγαπημένη του Νατάσα Σκαφίδα και τα δύο τους παιδιά.

konstantina.JPG
iliasdvl.official_2918517309384461063.jpg

Η μικρή Βαλέρια Ασημούλα ήταν ήσυχη και πόζαρε με χάρη με τους γονείς της μετά το μυστήριο ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε και η αγαπημένη του Γιώργου Λιανού, Κωνσταντίνα, η οποία αρχικά προτίμησε λευκό midi φόρεμα αλλά στη διάρκεια της δεξίωσης εμφανίστηκε με χρυσό φόρεμα και εντυπωσίασε

Όσο για το γλέντι, αυτό άναψε όταν στη σκηνή τραγούδησε μαζί ο Γιώργος Λιανός, ο Γιάννης Βαρδής, ο Άκης Δείξιμος και ο Κώστας Δόξας. Λιανός και Βαρδής είναι εδώ και χρόνια καλοί φίλοι.

Η Βαλέρια Ασημούλα είναι το τέταρτο παιδί που απέκτησε ο παρουσιαστής και ο ερχομός της βρήκε τον Γιώργο Λιανό στον Άγιο Δομίνικο πέρσι, για τις ανάγκες του Survivor.

Σημείο - κλειδί στη βάπτιση; Το κοινό με τη βάπτιση του γιου της Αθηνάς Οικονομάκου, Μάξιμου. Πριν από τέσσερα χρόνια, η ηθοποιός είχε βαπτίσει τον γιο της, στο ίδιο κτήμα της Αττικής.

Ο παρουσιαστής και ερμηνευτής έχει τρία παιδιά ακόμα από τον γάμο του με την Ανθή Ανδροτσάκη, τους γιους τους Κωνσταντίνο και Ιάσωνα και την κόρη τους Αριάνα.

Είναι ο Γιώργος Λιανός ο καλύτερος παρουσιαστής ψυχαγωγίας αυτή τη στιγμή; Ω, ναι!

O Γιώργος Λιανός έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που κάνει αναρτήσεις μέσα από το σπίτι του στον προσωπικό του λογαριασμό. Ο τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα ενεργός στο Instagram και μέσα από τα post του μας έχει δώσει μία μικρή γεύση από το σύγχρονο σπίτι του στα Μελίσσια.