Η έκπληξη της Νατάσας Θεοδωρίδου στη Χριστιάνα Μπέττα αποκάλυψε ξανά τη σχέση λατρείας τους

Μαρία Ροδίτη
Η έκπληξη της Νατάσας Θεοδωρίδου στη Χριστιάνα Μπέττα αποκάλυψε ξανά τη σχέση λατρείας τους

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει αδυναμία στην κόρη της Χριστιάνα Μπέττα και οι δυο τους είναι αχώριστες. Η έκπληξη της τραγουδίστριας και η μεγάλη στήριξη της κόρης της.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι η πιο cool μαμά της ελληνικής showbiz και το έχει αποδείξει άπειρες φορές. Η σχέση της με τις δύο κόρες της είναι #familygoals, οι 3 τους περνούν πολύ χρόνο μαζί και μοιράζονται πολλές φορές τις στιγμές τους μέσα από τα social media με τους followers τους.

Αυτήν τη φορά η τραγουδίστρια έκανε μια υπέροχη έκπληξη στη μεγάλη κόρη της, τη Χριστιάνα Μπέτα, αποκαλύπτοντας για μία ακόμη φορά πόσο δεμένες είναι οι δυο τους και πως η μία αποτελεί στήριγμα της άλλης.

Χριστιάνα Μπέτα: Η κόρη της Νατάσσας Θεοδωρίδου μας δείχνει το νέο της τατουάζ

Η έκπληξη της Νατάσας Θεοδωρίδου στην 27χρονη κόρη της

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στις 21 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Γιώργου Κακοσαίου – του γιου του Γιάννη Πλούταρχου- σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Χθες (23/9), λοιπόν, αποφάσισε να κάνει έκπληξη στην πρωτότοκη κόρη της, Χριστιάνα Μπέτα, και να της δείξει για πρώτη φορά την αφίσα του σχήματος.

«Ωπ, επίτηδες με έφερες εδώ; Τι είναι αυτό εδώ; Τι είναι αυτό εδώ;», ακούγεται να λέει η Χριστιάνα Μπέττα στη μαμά της αντικρύζοντας την εντυπωσιακή αφίσα του νυχτερινού κέντρου στο οποίο θα τραγουδά η Νατάσα Θεοδωρίδου τον φετινό χειμώνα.

Και συνεχίζει: «Πότε ξεκινάμε;» με την τραγουδίστρια να απαντά: «21 Οκτωβρίου». Κι εδώ έρχεται η απορία της Χριστιάνας προς τη μητέρα της: «Μαμά θα είσαι μόνη σου;», με τη Νατάσα Θεοδωρίδου να λέει: «όχι, κοίτα πίσω σου… Κάτσε να το κάνω zoom». Και αμέσως η 27χρονη βλέπει την αφίσα της μαμάς της με τον Γιώργο Κακοσαίο συμπληρώνοντας ότι θα γίνει χαμός. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι η Χριστιάνα θα βρίσκεται πρώτη πρώτη στην πρεμιέρα της μαμάς της.

theodoridou_kori.jpg

Το Story της Χριστιάνας Μπέττα που δείχνει τη μητέρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου.

Το πτυχίο στη Νομική και η αγάπη για τη ζωγραφική

Η Χριστιάνα Μπέττα έχει πραγματοποιήσει σπουδές Νομικής στο Λονδίνο, όμως η τέχνη της ζωγραφικής τής έχει κλέψει την καρδιά. Φέτος το καλοκαίρι, μάλιστα, η 27χρονη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου παρουσίασε και την πρώτη έκθεσή της στη Μύκονο, έχοντας δίπλα της τόσο τη μητέρα της όσο και τον πατέρα της.

Ο τίτλος που διάλεξε η καλλιτέχνης για την προσωπική της έκθεση είναι Too much of Infinity και ο χώρος που φιλοξένησε τα έργα της ήταν η Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου, από τις 11 έως τις 20 Αυγούστου.

https://www.instagram.com/p/Ch2mDmCok-H

Η ίδια έχει δηλώσει για τη ζωγραφική τέχνη: «Εμπνέομαι από παραστάσεις, ανθρώπους, μουσικές. Όλα αυτά μου δημιουργούν συναισθήματα, όπως επίσης και μια ερωτική σχέση, ένας δρόμος που περπατώ. Εκεί, η έμπνευση μού χτυπά την πόρτα. Ζω το σήμερα και την κάθε μου στιγμή στο μέγιστο και αυτό απεικονίζεται στην τέχνη μου».