Η Νατάσα Θεοδωρίδου απαντά στις φήμες περί παρουσίασης εκπομπής ανατρέποντας όσα έχει πει

Η Νατάσα Θεοδωρίδου απαντά στις φήμες περί παρουσίασης εκπομπής ανατρέποντας όσα έχει πει

Η εκπομπή Το Πρωινό εντόπισε την τραγουδίστρια στο αεροδρόμιο, η οποία απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις.

Στην εκπομπή Το Πρωινό και στον Γρηγόρη Μπάκα μίλησε η Νατάσα Θεοδωρίδου λίγο πριν επιβιβαστεί σε αεροπορική πτήση για συναυλία της στη Θεσσαλονίκη. Ο δημοσιογράφος ακολουθώντας τις πληροφορίες του, περίμενε τη 51χρονη τραγουδίστρια και τη ρώτησε για ποικίλα πράγματα, από τις κόρες της μέχρι τις φήμες για παρουσίαση εκπομπής στην τηλεόραση.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι περήφανη για τις κόρες της

Η κόρη της με τον Τάκη Μπέτα, Χριστιάνα, παρά το ότι έχει τελειώσει τη Νομική, αποφάσισε να ασχοληθεί με την τέχνη, τη μεγάλη της αγάπη. Το φετινό καλοκαίρι, μάλιστα, έκανε εκθέσεις στη Μύκονο, όπου έδωσαν το παρών και οι γονείς της.

«Πολύ περήφανη. Είμαι ευτυχισμένη όταν είναι ευτυχισμένα τα παιδιά μου. Το ξέρετε όλοι, εξάλλου. Όλοι οι γονείς αυτό είμαστε», δήλωσε η τραγουδίστρια για την κόρη της.

Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου Χριστιάνα Μπέτα κατάφερε να ενώσει και πάλι τους γονείς της

Η τηλεόραση είναι «μακριά» από εκείνη

Ο ρεπόρτερ, έπειτα, ρώτησε τη Θεοδωρίδου σχετικά με τις φήμες που ακούγονταν ότι υπήρχε περίπτωση να αναλάβει την παρουσίαση κάποιου μουσικού σόου. Η τραγουδίστρια τότε έσβησε κάθε πιθανότητα για τηλεοπτική συμμετοχή της.

«Καταρχάς, ξέρετε ότι έχω κι εγώ το δικό μου κανάλι, οπότε θα σας τα λέω από εκεί. Εγώ ό,τι είναι το λέω. Δε μου λείπει η τηλεόραση. Γιατί, έκανα ποτέ τηλεόραση εγώ; Να μου λείπει τι εμένα; Δεν τη ξέρω, οπότε δεν ξέρω τι να μου λείπει. Είναι μακριά από εμένα», είπε η τραγουδίστρια.

https://www.instagram.com/p/ChcuNqQo5WP

Οι φήμες περί παρουσίασης του X-Factor

Οι φήμες ήθελαν τη Θεοδωρίδου να είναι η παρουσιάστρια του X- Factor στο MEGA, θέση που τελικά πήρε ο Αντρέας Γεωργίου.

«Όταν μου πρότειναν να είμαι κριτική επιτροπή στο X- Factor, αντιπρότεινα να είμαι παρουσιάστρια αλλά δεν έγινε. Δεν θα γινόμουν ποτέ κριτική επιτροπή», τόνισε η Νατάσα δίνοντας τέλος στις φήμες.